Įkraunama...
Įkraunama...

Mezgame, neriame kartu

QUOTE(ARUAL @ 2007 11 23, 12:15)
Labas hi.gif
Čia mano suknelės nugara, tik turiu klausimą- dar megzti į viršų ar užtenka?
user posted image

aš nugaroje tai tik per kokias 4 eiles iškirptę darau, nes dabar atrodo, kad kaklo iškirptė prasidės maždaug nuo pusė rankovės galvos, nebent nori atviros nugaros, tada gerai,bet, kad modelyje kitaip g.gif
Atsakyti
Bus labai šilta suknyte. Juk pranašauja šaltą žiemą.Paskaičiau aš apie jūsų mezginius ir pačiai gėda pasidarė, kad krepšyje pridėta beveik baigtų darbelių, tik neprisiruošiu sutvarkyti apdailos. Man megzti tai kaip narkotikas, bet kai reikia susiūti... blush2.gif Bet reikia suimti save į rankas ir pabaigti.
Atsakyti
Čia tokia po namučius tampyti mirksiukas.gif
Manęs šita linksmoji dalis- susiuvimas- dar laukia doh.gif
Atsakyti
Mėlyna suknytė labai lygiai graziai numegsta,bet cia tikriausiai priekis :lotuliukas:linkiu sėkmės ir kantrybė ax.gif graziai atlikti apdailą
Atsakyti
Čia ji tipo violetinė, bet su mano fotografavimo sugebėjimais gavosi mėlyna hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2007 11 23, 18:16)
Čia ji tipo violetinė, bet su mano fotografavimo sugebėjimais gavosi mėlyna hihihi.gif

o kai pirma buvai įdėjusi gabaliuką numezgus, aš galvojau, kad ruda spalva lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas rytas mezgėjėlės 4u.gif

QUOTE(Mexxica @ 2007 11 23, 16:15)
o kai pirma buvai įdėjusi gabaliuką numezgus, aš galvojau, kad ruda spalva  lotuliukas.gif

Čia mano super gero skaitmeninio fotoaparato "Practika" ir mano super gerų fotografavimo sugebėjimų dėka galima pamatyti tai ko nėra lotuliukas.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2007 11 24, 10:07)
Labas rytas mezgėjėlės  4u.gif
Čia mano super gero skaitmeninio fotoaparato "Practika" ir mano super gerų fotografavimo sugebėjimų dėka galima pamatyti tai ko nėra  lotuliukas.gif  doh.gif  lotuliukas.gif

Tai nesvarbu, svarbu, kad matosi, jog gražiai numegzta, akis į akį tiesiog thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ArGin @ 2007 11 20, 10:21)
Sveikutes visos! 4u.gif  As gal cia ne i tema isiterpsiu, bet noreciau paklaust gal kuri turi graziu megstuku apkunesnems moterytems pavyzdeliu?..  ax.gif  Sumaniau mamai dovana padaryt, tik neismastau ir niekur nerandu nieko grazaus...  unsure.gif

Jau radai pavyzdziu ar dar reikia?
Atsakyti
QUOTE(Mexxica @ 2007 11 24, 16:15)
Tai nesvarbu, svarbu, kad matosi, jog gražiai numegzta, akis į akį tiesiog  thumbup.gif  4u.gif

Labai ačiū ax.gif 4u.gif
Šiandien liūdna, nes tik dabar pradėjau tą antrąją pusę- visą dieną neturėjau kada, o ir dabar jau tik keletui minučių prisėdau prie SM ir mezginio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ARUAL @ 2007 11 24, 21:45)
Labai ačiū  ax.gif  4u.gif
Šiandien liūdna, nes tik dabar pradėjau tą antrąją pusę- visą dieną neturėjau kada, o ir dabar jau tik keletui minučių prisėdau prie SM ir mezginio  doh.gif

neliūdėk, pabaigsi mirksiukas.gif reikia ir atsikvėpt rolleyes.gif man būna, kad mezgu mezgu ir net paskui pirštai neišsitiesia lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(achela @ 2007 11 22, 17:47)
labas visoms mezgejoms!!!turiu tokia beda, noriu numegzt savo brangiajam megztini gimtadienio proga, laiko paieskom nelabai turiu, nes gimtadienis ne uz kalnu, tai prasau jusu pagalbos, kokiu pavyzdeliu nelabai sudetingu, nes megzdavau tik savo pupytei, o didelio mezginio kaip ir nesu mezgus. is anksto dekoju uz patarimus.

http://forum.knittin...p?showforum=453
Šitam puslapy labai šaunūs vyriški megztukai, vieną jų aš dabar mezgu 4u.gif
Atsakyti