Pirma (ir iki siol paskutini karta) as laikiausi dietos pries kokius 5-6 metus. Dirbau sedima darba, darbo buvo daug, buvo ir virsvalandziu, tad sportuoti nelabai turejau laiko. Tada numeciau 7 kg. Sia dieta buvau sugalvojusi pati. Pagrindiniai principai: 1. atsisakyti saldumynu; 2. sumazinti vartojamo maisto kieki. Tikslas numesti svori NEGRIZTAMAI.
Maciau, kad priaugau nereikalingo svorio, bet kol man viena karta nepasake vienas mano bendradarbis Turi labia grazia figura, bet ka tu su ja darai, kodel ja gadini? as nebuvau pradejusi liekneti.
Tuo metu buvau pripratusi prie sokolado. Tai buvo kaip pripratimas prie nikotino ar pan. Kiekviena diena suvagydavau po viena didele plytele pienisko sokolado su riesutais. Pirmas mano zingsnis buvo atsikratyti sio iprocio. As pradejau palapsniui mazinti vartojamo sokolado kieki nuo dideles plyteles iki mazo batonelio, o veliau visai jau galejau be to gyventi

Dabar galejau pradeti mazinti maisto kieki. Pirma ka padariau, tai kelias dienas sedejau ant darzoviu ir geriau vandeni kai jausdavau alki. Tai buvo reikalinga tam, kad susitrauktu skrandis. O jau veliau po truputi pradejau ivairinti savo meniu. Jei iki to mano pusryciai budavo labia sotus, tai dabar jie buvo lengvi. Valgiau mesa, darzoves, kruopas ir net gi bulves, bet nevalgiau ju kartu su mesa.
Sios dietos pagrindinis minusas reikia daug kantrybes, nes rezultatai matomi neiskart. O pliusu ji turi daug: 1. pakinta mitybos iprociai labia ilgam laikui; 2. numestas svoris nebeatsistato; 3. nereikia specialiai laikytis grieztu reikalavimu, gali valgyti viska isskyrus saldumynus; 4. nuo to, kad svoris nenukrenta greitai, kuno oda speja trauktis kartu su kuno linijomis. Na o pagrindinis pliusas tu vel atgauni pasitikejima savimi ir gali eiti aukstai iskelus galva

Siuo metu esu po gimdymo, vel priaugau svorio, bet neturiu kantrybes ilgai laukti rezultatu, todel ir noriu laimeti sia knyga, kad per 4 savaites atgauciau tai, kas buvo prarasta, kad vel atgauciau pasitikejima savimi