Įkraunama...
Įkraunama...

Gražus kūnas ilgam laikui

Sveikos 4u.gif
Pirma (ir iki siol paskutini karta) as laikiausi dietos pries kokius 5-6 metus. Dirbau sedima darba, darbo buvo daug, buvo ir virsvalandziu, tad sportuoti nelabai turejau laiko. Tada numeciau 7 kg. Sia dieta buvau sugalvojusi pati. Pagrindiniai principai: 1. atsisakyti saldumynu; 2. sumazinti vartojamo maisto kieki. Tikslas – numesti svori NEGRIZTAMAI.
Maciau, kad priaugau nereikalingo svorio, bet kol man viena karta nepasake vienas mano bendradarbis – ”Turi labia grazia figura, bet ka tu su ja darai, kodel ja gadini?” – as nebuvau pradejusi liekneti.
Tuo metu buvau pripratusi prie sokolado. Tai buvo kaip pripratimas prie nikotino ar pan. Kiekviena diena suvagydavau po viena didele plytele pienisko sokolado su riesutais. Pirmas mano zingsnis buvo – atsikratyti sio iprocio. As pradejau palapsniui mazinti vartojamo sokolado kieki nuo dideles plyteles iki mazo batonelio, o veliau visai jau galejau be to gyventi smile.gif Tai uztruko gal apie menesi, bet diena is dienos ir as laisva nuo sito visam likusiam gyvenimui biggrin.gif
Dabar galejau pradeti mazinti maisto kieki. Pirma ka padariau, tai kelias dienas “sedejau” ant darzoviu ir geriau vandeni kai jausdavau alki. Tai buvo reikalinga tam, kad “susitrauktu” skrandis. O jau veliau po truputi pradejau ivairinti savo meniu. Jei iki to mano pusryciai budavo labia sotus, tai dabar jie buvo lengvi. Valgiau mesa, darzoves, kruopas ir net gi bulves, bet nevalgiau ju kartu su mesa.
Sios dietos pagrindinis minusas – reikia daug kantrybes, nes rezultatai matomi neiskart. O pliusu ji turi daug: 1. pakinta mitybos iprociai labia ilgam laikui; 2. numestas svoris nebeatsistato; 3. nereikia specialiai laikytis grieztu reikalavimu, gali valgyti viska isskyrus saldumynus; 4. nuo to, kad svoris nenukrenta greitai, kuno oda speja trauktis kartu su kuno linijomis. Na o pagrindinis pliusas – tu vel atgauni pasitikejima savimi ir gali eiti aukstai iskelus galva mirksiukas.gif
Siuo metu esu po gimdymo, vel priaugau svorio, bet neturiu kantrybes ilgai laukti rezultatu, todel ir noriu laimeti sia knyga, kad per 4 savaites atgauciau tai, kas buvo prarasta, kad vel atgauciau pasitikejima savimi thumbup.gif
Atsakyti
Na, tikiuosi, kad tau pavyks 4u.gif O aš niekaip negaliu atsisakyti saldumynų, jau geriau kokios nors mėsos tongue.gif Bet svoris tvarkosi po antrojo gimdymo gana greitai- mažai miego naktį, įtempta diena, pamirštas valgio laiko, o vakarais dar sporto klubas pora kartų per savaitę rolleyes.gif
Sėkmės metant svorį mirksiukas.gif
Atsakyti
O as baigiu nusikamuoti -niekaip nereikalingu 5 kg nenumetu. Ir maisto kieki apribojau, saldumynu isvis nevalgu, riebalu irgi, o svoris kaip vietoj , taip vietoj.
Ugis 156, svoris 51 sad.gif, teoriskai tureciau sverti 46-48, bet per ziema kaip driogstelejau sad.gif
Vat numetusi buvau pries vestuves, pries desimt metu, net iki 42 kg smile.gif
Taigi persasi isvada - kuo daugiau nervuotis? smile.gif)))))))))))
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2005 03 16, 12:45)

Man tai atvirksciai- kuo daugiau nervuojuos, tuo labiau noriu save palepinti skanumynais cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Stichija @ 2005 03 16, 12:45)
O as baigiu nusikamuoti -niekaip nereikalingu 5 kg nenumetu. Ir maisto kieki apribojau, saldumynu isvis nevalgu, riebalu irgi, o svoris kaip vietoj , taip vietoj.
Ugis 156, svoris 51 sad.gif, teoriskai tureciau sverti 46-48, bet per ziema kaip driogstelejau sad.gif
Vat numetusi buvau pries vestuves, pries desimt metu, net iki 42 kg smile.gif

Neverta nervintis. Aš sveriu 93kg, tiesa, ūgis - 176cm, bet jau 42 lens.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sugar @ 2005 03 16, 11:03)
Na, tikiuosi, kad tau pavyks 4u.gif O aš niekaip negaliu atsisakyti saldumynų, jau geriau kokios nors mėsos tongue.gif Bet svoris tvarkosi po antrojo gimdymo gana greitai- mažai miego naktį, įtempta diena, pamirštas valgio laiko, o vakarais dar sporto klubas pora kartų per savaitę rolleyes.gif

man dabar atsisakyti saldumynu be shansu, nes dar nevisi mus mate, tad po kelis kartus i savaite ateina sveciai su tortais sad.gif
praejo 6 menesiai po gimdymo, o as ne tai kad numeciau, as dar priaugau per siuos menesius apie 5 kg cry.gif cry.gif cry.gif nors sportuoju. pradejau ne taip jau seniai, bet ....... svoris nekrenta, o taip jau norisi cry.gif cry.gif
bet jei laimeciau sia knyga, tai jau keturiom savaitem pasiryzciau prisilaikyti mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktute: 16 kovo 2005 - 22:07
QUOTE(Crazy @ 2005 03 16, 11:02)

Pastarčiau sportuoti tavo atveju maisto ribojimas nieko nepadės. Mano irgi toks pat ūgis kaip tavo sveriu 52 kg (dabar pastorėjusi g.gif ). Bet tikrai nebadausiu, lakstysiu su dviračiu, eisiu į baseiną. Be to, manau svarbu ne kilogramai, o kaip atrodai. Gali būti idealus svoris, o visumoj nekokia sad.gif
Atsakyti
as intensyviai sportuoju jau menesi, po kelias valandas 3-4 kartus i savaite apsipilu prakaitu aerobikos ir treniruokliu salese, bet svoris nekrenta, manau, kad sportas tik padeda lekneti, bet jei nepakeisi savo mitybos iprociu, tai sportas pades tau nebent islaikyti toki svori, koki turi.
Atsakyti
ax.gif as ir pernai jau džiaugiausi savo rezultatais, bet va šiemet vėl reikia pasistengt, kad bent iki tų pernykščių rezultatų kažkaip prikoprt biggrin.gif , nes nuo pernai vėl 2 kg kaip prilipo tai ką ten svajot apie 5 ar 10 numetimą, mirksiukas.gif . O šeip tai reikėtų kokį 10 kg tai tikrai numest nuo savęs, ot jau vėl bučiau graži angel.gif , na pasvajot gi galima biggrin.gif
Atsakyti
Skaitau kaip kudintis, kaip atsisakyti saldumynu, is tu nervu edu sokolada ir geriu Dainava blink.gif mad.gif cry.gif Kur tos valios gauti, kai gyvenime reikia atsisakyti paskutinio malonumo-prisiesti, kai nervai nelaiko.
Atsakyti
O man kai nervai sukyla, tai galiu savaitę nevalgyt, tik vandenį, sultis, arbatas ir kavą geriu....... na dar kokį pomidorą ar vaisių suvalgau ir viskas. Tai va pernai ir sublogau, kai nuo pavasario iki rudens vien nervai buvo...... Bet nenoriu tik nuo nervu blogt, geriau jau sportuojant ..... ir atsisakant saldumynų, jie tikrai nieko gero neduoda išskyrus visokias ligas ir antsvorį, o jau nuo antsvorio ir prasideda sveikatos pablogėjimas.... unsure.gif
Atsakyti
Tai saldumynų išvis net neparagauji?Kaip elgiesi per kokį nors baliuką?
Atsakyti