Įkraunama...
Įkraunama...

Gražus kūnas ilgam laikui

o as sveriau 63kg o ugis 1.70.paskui nusprendziau suploneti,na ir pradejau valgyt vien vaisius darzoves vandens geriau daug,po biski atsisakinejau daug ko,sriubas valgiau(kopustiene) ir dabar sveriu 54kg wink.gif o bandau valgyt sveikai bet lb bijau kad svoris negristu,kasnis i burna ir jau sazine graust pradeda ir baime kad svoris sugris... wat wink.gif ziauru... o saldumynu as juos gaminu bet valios kazkaip turiu.. nelabai man ju ir reikia wink.gif thumbup.gif
Atsakyti
o varge, tai irgi ne man cry.gif Jei nesuvalgau ko nors saldaus bunu irzli ir pikta...
Atsakyti
QUOTE(Kreiziuke @ 2005 09 13, 15:59)
o as sveriau 63kg o ugis 1.70.paskui nusprendziau suploneti,na ir pradejau valgyt vien vaisius darzoves vandens geriau daug,po biski atsisakinejau daug ko,sriubas valgiau(kopustiene) ir dabar sveriu 54kg wink.gif o bandau valgyt sveikai bet lb bijau kad svoris negristu,kasnis i burna ir jau sazine graust pradeda ir baime kad svoris sugris... wat wink.gif ziauru... o saldumynu as juos gaminu bet valios kazkaip turiu.. nelabai man ju ir reikia wink.gif  thumbup.gif

Sveikutė 4u.gif
Jeigu tu dar negimdžiusi,tai atsargiau g.gif Nes dėl mažo svorio sutrinka lytinė funkcija ar pan. ir gali turėti problemų norėdama pastoti...Ir patikėk čia ne bobučių pasakos.
Antsvoris negražu,bet kai panelės atrodo kaip iš koncentracijos stovyklos irgi nepasakyčiau. Gražu, kai kaulus dengia raumenukai, plonas liemuo, rankos ir kojos,kaip nutekintos.
Aš tai irgi noriu numesti savo priaugtą antsvorį,tai naudoju "Sali" mišinį,mankštinuosi,bet namie. Dabar eisiu liekninamojo masažo. Ir tikiuosi,kad gal rasiu finansų ir sporto klubui. Saldumynų aš nemėgėja. Mano klaida yra turbūt ta,kad aš prisivalgau prieš miegą arba valgau antroje dienos pusėje. Iki pietų išbūnu "ant kavos" blush2.gif
Atsakyti
Kručiausiai atrodo lieknos merginos, kurioms pasilenkus į priekį ar į šona, atsiranda 2-3 plonos rinkės. Nepakartojamas vaizdelis!!!
Atsakyti
Sveikutės merginos,

Prisiskaičiaus aš čia jūsų istorijų, pavydas tik suėmė.
Atrodo valgau visai nedaug, saldumynų nemėgstu, kavą geriu be cukraus - o viršsvorio vistiek turiu. Valios visai neturiu. Mano ūgis 1,61 svoris 72 kg. Privalau numesti bent 10 kg.
Dabar bandysiu sėlenas valgyti - sako ir žarnyną išvalo, ir sotumo jausmas visada būna. Apie rezultatus parašysiu vėliau ... jeigu jie bus.
Atsakyti
Sveikos! A-ha ir as cia skaitineju pusryciaudama, tai galvoju parasysiu apie mano patirti. Na as kazkada paauglysteje sveriau net 90, ugis mano 168. Iki astuoniolikos savaime svoris nukrito iki 72, bet visgi tada buvau darvis gana apkuni, ir taip iki pirmo vaiko. Pagimdzius kazkaip ir sublogt buvo lengviau ir numesti kilai nebegrizo. Dabar sveriu kokius 64-65, manau, sprendziu pagal rubus, nes svarstykliu namuose neturiu o ir neperku nes man cia su tais svarais tai maisosi vistiek, nors ir pasiverciu i kilogramus, vistiek atrodo kad neteisinga unsure.gif Tai daba manau kad svarbiau kad i savo megstamus dzinsus ilysciau, o ne kiek ten tu kg turiu, kitaip sakant, svarbiau faktas o ne kaip ji pavadinsi. O siaip tai labai norejau visad sublogti iki 57, kaifas butu tada!Kazi kada sededama kazkokiam priimamajam ir laukdama isstudijavau zurnalus ir suskaiciavau kiek garsiu supermodeliu ugis nuo svorio skiriasi atemus, tai pasirodo skirtumas svyravo nuo 10 iki 15 kg, ale atsimenu tos kurios buvo 15 skirtumas, tai ji jau kaip viesalka man pasirode tongue.gif tongue.gif
Siaip dabar tai as save laiks nuo laiko sodinu ant tokiosdietos kad ji man ir savijauta pataisytu. Esu pries pora metu nat.med.centre nusistaciusi kokie maisto produktai man sukelia maziausia baltuju kraujo kuneliu padidejima kraujyje, o tai reiskia neduoda silpnumo jausmo pavalgius, tai stengiuosi juos valgyti. Ir nors pati daktare man ir sake kad reikia pakartoti tyrima po keliu menesiu, ne velnio, uz tokia kaina nebent jau labai sirgdama daryciausi vel. Bet dabar pati zinau kad gali tiesiog bandymu budu nusistatyti tuos produktus kurie tau istikruju netinka - ju pavalgius dingsta energija, noris nusnusti, jautiesi apsunkusi, nuo ju beja ir tunkame merginos! (dar reikia zinoti kai kurias taisykles) As pvz. pas toki naturopata laikiausi jo nustatytos dietos (tai buvo del sveikatos) tai net ir valgant bulves su darzovem, pavalgius man budavo energijos nuosmukis, o pasirodo kad man bulves yra jau antro lygio (tam tikra prasme alergiskumas), tai ju prisisveitusi ir nebenoredavau nieko daryt, o tik ant sofkeles nusnaust ohmy.gif laugh.gif Bet taip pat is savo patirties priejau ir tokios isvados kad jei labai grieztai save ribosi tai po to..... ph34r.gif essen.gif cry.gif Tai nusprendziau kad jei labai kazko norisi tai galima sau leisti suvalgyti sauksta ar du (na tiesiog vos-vos kad skoni pajaust) tai tada ne tokia nuskriausta jautiesi ir abidna ne be taip. Nes tikrai saukstas ar du (kuriuos gali valgyti kuo ilgiau pasiskanaudama) tikrai nesugadins bendro vaizdo. As cia lenkiu prie to kad visgi kaip cia taip save suorganizavus kad isvis visa laika galima butu tos sveikuoliskos dietos lakytis, kad tai iaugtu i gyvenimo buda, a??? Na, as ir savo vaikams aiskinu apie maisto sveikuma ir nesveikuma, tikiuosi kad visgi jiems tas liks kur nusede protelyje, kai uzaugs, nes gyvenant JAV tai labai aktualu, kai matai kokie kalnai aplink vaiksto g.gif Maziukas tai vis klausia ar tas ar anas yra sveika ar ne, o mergaite tai sake vakar kad kai gales tai pati sau kalna saldainiu nusipirks laugh.gif tai sakau kai pirksi pranesk man, tai ateisiu i ligonine lankyt doctor.gif Siaip aiskinu as jiem ir kaip tas musus kraujukas maistingas medziagas isnesioja po kuneli ir kaip atliekos nuseda, toksinai ivairus ir t.t. ohmy.gif Zinau kad daug kas mane gali sukritikuoti kad perlenkus lazda gali atvirkscias rezultatas buti ir pan. Bet cia gyvenant tai priejau tokios isvados kad valgymas ir savo kuno veiklos supratimas yra bendros kulturos dalis! Stai taip.
Ach kaip cia tos kulturos paciai valios pagelba daugiau pasisemus! tongue.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(petarda @ 2005 12 08, 13:14)
Kručiausiai atrodo lieknos merginos, kurioms pasilenkus į priekį ar į šona, atsiranda 2-3 plonos rinkės. Nepakartojamas vaizdelis!!!

man cia skamba kaip izeidimas!!!kazkada turejau as tas plonas rinkes, dabar tik viena burbula, kuris pupso, nereikia, net pasilenkti, ot, kad dabar tureciau tas 2-3 plonas rinkes!!!!
Atsakyti
As niekaip negaliu be saldumynu ir be bulviu blush2.gif verysad.gif Svori jau reikia ir man pradeto koreguoti, nes kaip pastebejau po gimdymo jis man nenukrito ir dar padidejo doh.gif Bet atsisakyti saldumynu jauciu ne mano jegoms, o ir ilgiau nepasmaguriavus tampu irzli, pikta... Esu priklausoma doh.gif blush2.gif
Atsakyti
bandyk atsisakyti saldumynu palaipsniui. mazindama dienos norma, veliau pasirinkdama maziau kaloriju turincius saldumynus, o dar veliau isvis ju atsisakydama, isskyrus per sventes smile.gif
po gimdymo ir as pradejau dar labiau storeti butent del priklausomybes saldumynams, bet susiemiau ir jau antra karta per savo gyvenima iveikiau sia yda. thumbup.gif

NIEKO NEIMANOMO NERA 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktute @ 2005 03 15, 14:02)
Sveikos  4u.gif
Pirma (ir iki siol paskutini karta) as laikiausi dietos pries kokius 5-6 metus. Dirbau sedima darba, darbo buvo daug, buvo ir virsvalandziu, tad sportuoti nelabai turejau laiko. Tada numeciau 7 kg. Sia dieta buvau sugalvojusi pati. Pagrindiniai principai: 1. atsisakyti saldumynu; 2. sumazinti vartojamo maisto kieki. Tikslas – numesti svori NEGRIZTAMAI.
Maciau, kad priaugau nereikalingo svorio, bet kol man viena karta nepasake vienas mano bendradarbis – ”Turi labia grazia figura, bet ka tu su ja darai, kodel ja gadini?” – as nebuvau pradejusi liekneti.
Tuo metu buvau pripratusi prie sokolado. Tai buvo kaip pripratimas prie nikotino ar pan. Kiekviena diena suvagydavau po viena didele plytele pienisko sokolado su riesutais. Pirmas mano zingsnis buvo – atsikratyti sio iprocio. As pradejau palapsniui mazinti vartojamo sokolado kieki nuo dideles plyteles iki mazo batonelio, o veliau visai jau galejau be to gyventi  smile.gif  Tai uztruko gal apie menesi, bet diena is dienos ir as laisva nuo sito visam likusiam gyvenimui  biggrin.gif
Dabar galejau pradeti mazinti maisto kieki. Pirma ka padariau, tai kelias dienas “sedejau” ant darzoviu ir geriau vandeni kai jausdavau alki. Tai buvo reikalinga tam, kad “susitrauktu” skrandis. O jau veliau po truputi pradejau ivairinti savo meniu. Jei iki to mano pusryciai budavo labia sotus, tai dabar jie buvo lengvi. Valgiau mesa, darzoves, kruopas ir net gi bulves, bet nevalgiau ju kartu su mesa.
Sios dietos pagrindinis minusas – reikia daug kantrybes, nes rezultatai matomi neiskart. O pliusu ji turi daug: 1. pakinta mitybos iprociai labia ilgam laikui; 2. numestas svoris nebeatsistato; 3. nereikia specialiai laikytis grieztu reikalavimu, gali valgyti viska isskyrus saldumynus; 4. nuo to, kad svoris nenukrenta greitai, kuno oda speja trauktis kartu su kuno linijomis. Na o pagrindinis pliusas – tu vel atgauni pasitikejima savimi ir gali eiti aukstai iskelus galva  mirksiukas.gif
Siuo metu esu po gimdymo, vel priaugau svorio, bet neturiu kantrybes ilgai laukti rezultatu, todel ir noriu laimeti sia knyga, kad per 4 savaites atgauciau tai, kas buvo prarasta, kad vel atgauciau pasitikejima savimi  thumbup.gif

Linkiu sekmes metant svori. Oka tu manai apie tai, kad atsisakiu saldumynu musu smegenys negauna maitinimo, joms tiesiog butina duoti"uzvalgyti" nors truputuka?
Atsakyti
QUOTE(petarda @ 2005 12 08, 12:14)

Tai kur tu ta oda desi? Nezinau ar sportuoji, kaip atrodai, bet as atrodziau neblogai (gal ir nekuklu). Ugis mano 1.70, o sveriau 53kg. is kuriu didziaja dali sudare raumenys, nes lankiau sokius, seipingus, aerobikas ir kt. vienu metu. Kai studijavau 1 kurse dar pradejau sokti universiteto sokeju grupeje, budavo dienu, kad treniruociu saleje isbudavau po 8 val., o vaziuodama namo troleibuse alpdavau is nuovargio ir ka. Kai pasilenkdavau i sonus buvo juosteles, bet ne riebalu (noretum nerastum), o odikes ir kur ja det?
Atsakyti
QUOTE(gabce @ 2006 01 14, 22:37)
Linkiu sekmes metant svori. Oka tu manai apie tai, kad atsisakiu saldumynu musu smegenys negauna maitinimo, joms tiesiog butina duoti"uzvalgyti" nors truputuka?

Kurioje "protingoje" knygoje parasyta, kad musu smegenys gauna "maisto" is saldumynu? Kiek zinau is bendro issilavinimo, tai musu smegenims svarbiausias "maistas" yra deguonis... ir knygos smile.gif
Atsakyti