Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

oho, kiek kulinariu shiandien biggrin.gif ..
musu vakariene: ideja gime ish shio Limcamca receptuko:
Menkiu ar juru lydeku file, 300g sonines, 2 svogunai, 3 skilteles cesnako, stikline tirpaus sultinio, 3 saukstai acto, 4 saukstai miltu, 5 saukstai aliejaus, puse saukstelio garstyciu grudeliu, saukstas susmulkintu petrazoliu lapeliu, druskos, pipiru.
Gabaliukais supjaustyta zuvi apslakstyti actu ir 30 min palaikyti saltai. Tada itrinti susmulkintais cesnakais ir pabarstyti pipirais. Sonine supjaustyti plonais griezineliais. I kiekviena ivynioti po zuvies gabaliuka. Suktinukus persmeigti smeigtukais, pavolioti miltuose ir iskepti aliejumi. Likusiame aliejuje pakepinti griezineliais supjaustytus svogunus, supilti sultini, suberti garstycias, sudeti suktinukus, uzdengti ir troskinti apie 20 min. Pries patiekiant suktinukus su visu padazu sudeti I pusdubeni ir pabarstyti petrazolemis.

taciau ash gaminau kiek parasciau ir labai "sutrumpintai" smile.gif :
naudojau tilapijos file, file marinavosi aluje (para), paskui apie valanda raudono vyno acte..Padazo nedariau, bet ir be jo buvo labai skanu, aciu recepto sheimininkei 4u.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2008 01 26, 13:08)
oho kaip skanei atrodo thumb_yello.gif  essen.gif  essen.gif butinai reiks pasidaryti aciu uz receptuka ax.gif

O kiek laiko kepti sprandinę, marinuotą majoneze? Labai skaniai atrodo, norėčiau pabandyti.
Atsakyti
QUOTE(balanduke @ 2008 01 26, 21:09)
tik pamirsau pamineti, kad fermentiniai suriai netinka, turi buti ale varskes kreminis suris (butent toks yra philadelphia). Labai lengvai prisikemsa po odele.Galima naudot vien tik kumpelius (be slauneles).Skanaus!

tai yr pas mus ur tu varskes suriu indeliuose. Ne karta esu pirkusi ir ne vienos firmos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gustuke @ 2008 01 26, 21:27)
kažkaip niekad tokio nepastebėjau doh.gif

Yra yra ir pas mus. Cia toks tepamas varskes kremas. Vokietijoje labai pigus jis, tik nzn ko cia LT tokios kainos doh.gif
Jo atitikmuo butu Rama creme bonjour be jokiu prieskoniu, tik rama tirstesnis, o philadelphia puresnis toks. Bet idarui tikrai tiks 4u.gif
Atsakyti
kažin jeigu kepsiu vištienos šlauneles su bulvėmis orkaitėje.ar dėti tiek bulves,tiek vištieną tuo pačiu metu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2008 01 27, 13:05)
kažin jeigu kepsiu vištienos šlauneles su bulvėmis orkaitėje.ar dėti tiek bulves,tiek vištieną tuo pačiu metu?  g.gif

as ddedu viska kartu
Atsakyti
Kažkada buvo paskelbtas toks rceptas, kai kepi vištą orkaitėj, o jai į vidų prikemši ketvirčiais pjaustytų apelsinų, citrinų, svodūno. Šiandien išbandžiau - tiesiog nuostabus skanumas
Atsakyti
QUOTE(logika @ 2008 01 27, 12:05)
kažin jeigu kepsiu vištienos šlauneles su bulvėmis orkaitėje.ar dėti tiek bulves,tiek vištieną tuo pačiu metu?  g.gif

unsure.gif Ką tik taip ir padariau unsure.gif

QUOTE(Lalaila_Vln @ 2008 01 27, 12:10)
as ddedu viska kartu

karsta.gif aciuks.gif
jau buvau išsigandus gal sudegs arba neiškeps šlaunelės arba bulvės cool.gif
Atsakyti
6663
gal ir man pagaminti tik kita savaitgali per dukreles gimtadieni, jau taip skaniai atrodo, o gal sraiges su idaru, net nebezinau ka rinktis gaminti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2008 01 27, 15:41)
6663
gal ir man pagaminti tik kita savaitgali per dukreles gimtadieni, jau taip skaniai atrodo, o gal sraiges su idaru, net nebezinau ka rinktis gaminti blush2.gif

abu patiekalai labai skanus 4u.gif - su sraigem, sakyciau, daugiau darbo, bet gal sveciai labiau mesyte nei zuvi megsta g.gif ..
sekmes smile.gif
Atsakyti
ziuriu savaitgalis buvo darbingas biggrin.gif

o stai ir musu pietus mirksiukas.gif

bulves su sonine smile.gif

user posted image

user posted image

o cia krepseliai su sampinionais mirksiukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Lalaa labai skaniai atrodo kepsniukai su šampinjonais, thumbup.gif
O kur receptukas? mirksiukas.gif
Atsakyti