Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau!

Na aptarinėjame toliau geriausius ir ne tokius gerus cool.gif drinks_cheers.gif
user posted imageuser posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 13 gruodžio 2007 - 08:55
O aš Paryžiuje nusipirkau duty free tokią Guerlain paletę,
tai šešėliukai nerealūs, kaip ir visa paletė wub.gif wub.gif wub.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 12 13, 11:22)
tai šešėliukai nerealūs, kaip ir visa paletė  wub.gif  wub.gif  wub.gif

user posted image

Spalveles kaip isivaizduoju svelnios pastelines? rolleyes.gif matiniai ar blizgus seseliukai?
Atsakyti
Šešėliukai blizgūs, bet labai subtiliai, ne perlamutriniai wub.gif niekada negalvojau kad man tokiosspalvytės tinka, visada šaltas spalvas naudodavau, bet jau taip jos man tinka, oi oi, ir lūpdažiukų spalvytės ir skruostų raudonis ir pudrytė tiko, nors nenaudoju jokių pudrų, bet kartais reikia, o ši labai šviesi tai man kaip tik, ir ilginantis tušas labai fainas, toks miniatiūrinis.... apie šią paletę galiu rašyti visose temose ir apie šešėliukus, apie pudras, tušus, lūpdažius thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2007 12 13, 12:22)
tai šešėliukai nerealūs, kaip ir visa paletė  wub.gif  wub.gif  wub.gif

user posted image

Nieko sau, kaip faina. Kiek kainavo?
Atsakyti
Kainavo 48 Eurus rolleyes.gif
Atsakyti
Šiandien mėginau pasidaryti pravedimą su tamsiai rudais Ardeco šešėliais, tepėsi labai sukiai, kažkokie kieti, paskui pamėginau patepti su pirštu, ale tikrai kieti, kietesni nei kiti, kuriuos turiu iš Ardeco, gal pasenę papuolė? ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 12 13, 18:09)
Šiandien mėginau pasidaryti pravedimą su tamsiai rudais Ardeco šešėliais, tepėsi labai sukiai, kažkokie kieti, paskui pamėginau patepti su pirštu, ale tikrai kieti, kietesni nei kiti, kuriuos turiu iš Ardeco, gal pasenę papuolė? ax.gif  smile.gif

O kuo pravedima tepei? rolleyes.gif as tepu seseliu teptuku su sereliais, tai zinok labai liuks gaunas thumbup.gif o del kietumo, tai gali but kad pasene g.gif
Atsakyti
Tepiau su kempinėle, kuri yra pailgos formos, bet jau kelintą kartą pagalvoju,kad reiks įsigyti šepetuką su šereliais, kadangi, kaip tik tokį nusižiūrėjau ax.gif smile.gif
Atsakyti
Aš tai irgi su tokiu siauru šepetėliu šešėlius vietoj pravedimo tepu, nes pas mane tokie trenkti akių vokai, kad su pieštuku nieko gero nesigauna padaryt doh.gif O va su šepetėliu viskas labai greit įvyksta thumbup.gif
Atsakyti
daug kur panelės rašo apie šešėlius Ruby Rose kaip labai neblogus
Gal kas galėtumėte pasakyti, kur jų įsigyjate? Nes parduotuvėse tai niekad nepastebėjau.. wink.gif
ačiū
Atsakyti
QUOTE(aplsncks @ 2007 12 13, 22:29)
daug kur panelės rašo apie šešėlius Ruby Rose kaip labai neblogus
Gal kas galėtumėte pasakyti, kur jų įsigyjate? Nes parduotuvėse tai niekad nepastebėjau.. wink.gif
ačiū

Jei tu vilniete, nuzygiuok i parduotuve "Koslina", kuri yra Traku g. priesais Droga mirksiukas.gif
Atsakyti