Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau!

QUOTE(F_A @ 2007 12 14, 12:45)
Jei tu vilniete, nuzygiuok i parduotuve "Koslina", kuri yra Traku g. priesais Droga mirksiukas.gif

Jeigu kaunietė, tai jų pilna Urmo bazė smile.gif
Atsakyti
naudoju max factor seselius, linija Earth Spirits. Del spalvos, tai turite issirinkti, kokia jums tinka, o del kokybes, tai jie man labai patinka. thumbup.gif Svarbiausia, kad "nesubega". Gal tik blogiau, kad dezuteje yra viena spalva ir sukinejant dangteli kiekviena diena, jis iskyla... unsure.gif , bet svarbiausia, kad butume zavios thumbup.gif
Atsakyti
gal kas esate bande siuos seselius rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
Oho.. kokios grazios palvytes wub.gif
Atsakyti
o kaip ir su kuom zaliaakes dazo savo akytes?Kokiom spalvom ir kokios firmos seseliais? mirksiukas.gif blush2.gif
Atsakyti
Mano patys patys mylimiausi.... wub.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Fishbone @ 2007 12 15, 22:47)
Mano patys patys mylimiausi.... wub.gif user posted image

man irgi spalvytes labai grazios wub.gif , tik kad trumpokai laiko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaciuke @ 2007 12 15, 20:21)
o kaip ir su kuom zaliaakes dazo savo akytes?Kokiom spalvom ir kokios firmos seseliais? mirksiukas.gif  blush2.gif

nueik i tema Makiazas (kaip ismokti...) mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaciuke @ 2007 12 15, 22:21)
o kaip ir su kuom zaliaakes dazo savo akytes?Kokiom spalvom ir kokios firmos seseliais? mirksiukas.gif  blush2.gif

jei tu zaliake(taip pat ir as) tai naudoju lorealio seselius, kurie skirti butent zaliakems. tokie is triju spalvu. Nerandu linko imesti, kaip jie atrodo, bet nuejus i kosmetikos parduotuve, loreal stende butinai rasi.
Atsakyti
QUOTE(Eveliina @ 2007 12 16, 01:16)
man irgi spalvytes labai grazios  wub.gif , tik kad trumpokai laiko  ax.gif

Reikia pries tai drekinamuoju kremu pateplioti, kad isigertu. Ir tada iki pat vakaro. Nesubega ir nenubyra 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,

ant rankytes pabandziau make up'o seseliukus. Labai neblogu rudu atspalviu paletes yra. Tik va klausimas - kaip ant akyciu laikosi? Gal kas bandet? g.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 12 14, 11:45)
Jei tu vilniete, nuzygiuok i parduotuve "Koslina", kuri yra Traku g. priesais Droga mirksiukas.gif

QUOTE(Minerva @ 2007 12 15, 11:02)
Jeigu kaunietė, tai jų pilna Urmo bazė smile.gif

Ačiū 4u.gif
Žygiuosiu į "Koslina" smile.gif
Atsakyti