Įkraunama...
Įkraunama...

Geriausi šešėliai, kuriuos turėjau!

QUOTE(Jovita23 @ 2007 12 17, 16:36)
jei tu zaliake(taip pat ir as) tai naudoju lorealio seselius, kurie skirti butent zaliakems. tokie is triju spalvu. Nerandu linko imesti, kaip jie atrodo, bet nuejus  i kosmetikos parduotuve, loreal stende butinai rasi.

Japi as juos zinau,jau ziurinejau..Ir kaip tau jie?pati naudoji?Kaip laiko? blush2.gif
Atsakyti
Aš vis dar ištikima ARtdeco šešėliams, jau taip patinka, kad net nesinori bandyti kitų biggrin.gif
Atsakyti
Man irgi patiko artdeco seseliukai, nors laikosi ne per ilgiausiai, bet kazkaip tinka prie veido tos ju spalvos biggrin.gif Dabar isigyjau ir seseliu pagrinda, tai ziuresiu kiek ilgai islaikys g.gif
Atsakyti
o man labai super Isadora mirksiukas.gif
ypac tas rinkinukas 4 spalvu rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo angi: 20 gruodžio 2007 - 16:14
Kažkaip paskutiniu metu nebelaiko Artdeco šešėliai, nors tepu papudravusi g.gif smile.gif
Atsakyti
O negi niekas nebandet make up forever seseliuku? Kaip tik siandien ruosiuos pirkti.. Todel labai idomi bandziusiuju nuomone... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaciuke @ 2007 12 19, 22:05)

Man jie laiko normaliai. Aisku pirma su drekinamuoju kremu gerai patepu, po to su krempudra, o paskui seselius tepu. Tas baltas seselis labai gaziai blizga ir gerai laikosi. Na bet cia jau tik mano nuomone. Reiketu isbandyti, o tada ziureti. Gal tau nepatiks.
Atsakyti
Valio clap.gif atekeliavo mano MAC'ai clap.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo F_A: 21 gruodžio 2007 - 12:22
Patiko:
Isa Dora, tie kur keturi seseliai

user posted image

Rimmel

user posted image

Nepatiko:

ArtDeco - visiškai nesilaikė, nors spalva graži ir blizgesys nuostabus. Išmečiau. Dabar galvoju, reikėjo įsigyti tą pagrindą šešėliams, bet ai ax.gif

Mahattan - siaubas, irgi visiškai nesilaikė, subėgdavo ir pan
Atsakyti
O Isadoros koks čia šešėlių numeris? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daktarienė B @ 2007 12 21, 14:34)
O Isadoros koks čia šešėlių numeris? smile.gif

as turiu 51, bet neesu tikra, kad cia tas pats. man atrodo, biski skiriasi cia
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2007 12 21, 13:22)
Valio clap.gif atekeliavo mano MAC'ai clap.gif
user posted image

nu jau spalvos wub.gif o jus per tarpinike uzsisaket?
Atsakyti