Įkraunama...
Įkraunama...

Dovydas

Grazus vardas wub.gif man patinka.
Atsakyti
Dovydas labai grazus vardas! man patinka
Atsakyti
QUOTE(virgonca @ 2008 01 11, 17:09)

thumbup.gif
Atsakyti
Labai gražus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vakare555 @ 2008 01 14, 17:16)
Labai gražus smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Man labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
Gražus vardas thumbup.gif
Atsakyti
man labai grazus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristtute @ 2008 01 09, 20:24)
O kodėl jau " blink.gif "
Nieko įžeidžiančio neparašiau, tik teisybę....

Cituoju "Dovydas (12.11, 12.30) – hebrajų (senovės žydų) : „mylimas“

Pasidomėt vardo kilme reikia prieš pavadinant vaiką, o ne tik žiūrėt ar gražiai skamba ar ne....

Jei daugiau pasidomėtumėt, tai pamatytumėt, kad apie trečdalis lietuviškų vardų yra hebrajų kilmės, kaip ir labai populiarūs - Tomas, Saulius, Juozas, Jonas ir t.t.... Ir ką?...
Mano sūnus irgi Dovydas - labai gražus vardas ir tinka mano mažyliui, o kai užaugs dar labiau tiks thumbup.gif Yra mylimas ir noriu kad būtų mylimas visą gyvenimą wub.gif Taigi vardo reikšmė labai prasminga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(austeja001 @ 2008 03 13, 12:17)
Jei daugiau pasidomėtumėt, tai pamatytumėt, kad apie trečdalis lietuviškų vardų yra hebrajų kilmės, kaip ir labai populiarūs - Tomas, Saulius, Juozas, Jonas ir t.t.... Ir ką?...
Mano sūnus irgi Dovydas - labai gražus vardas ir tinka mano mažyliui, o kai užaugs dar labiau tiks  thumbup.gif  Yra mylimas ir noriu kad būtų mylimas visą gyvenimą  wub.gif  Taigi vardo reikšmė labai prasminga  mirksiukas.gif

thumbup.gif
Atsakyti
grazus vardas, buvo vienas is musu variantu laukiantis, bet atmetem del didelio populiarumo..
Atsakyti
QUOTE(shara @ 2008 01 11, 15:21)
Grazus vardas wub.gif man patinka.

QUOTE(virgonca @ 2008 01 11, 16:09)

QUOTE(vakare555 @ 2008 01 14, 16:16)
Labai gražus smile.gif

QUOTE(aaistee @ 2008 01 15, 13:14)
Man labai grazus  thumbup.gif
Pritariu,man labai labai gražus vardas,tiesiog thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti