Įkraunama...
Įkraunama...

Dovydas

ax.gif
Atsakyti
Labai grazus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(donaciuka @ 2008 01 05, 20:32)
nemanau kad kas ziuri ar populairus ar ne,as asmeniskai ziuriu kad grazus ir kad man  ir tetukui patiktu ir tiek g.gif

Labai daug kas žiūri, koks vardo dažnumas. Kai dar laukiausi, tai nėštukių temose diskutuodavom apie vardukus, vienas iš pirmųjų kriterijų buvo dažnumas.

QUOTE(donaciuka @ 2008 01 08, 17:10)

Tuštybės mugė, autorė ploja kiekvienam pagyrusiam vardą ir stebisi iš forumiečių, kurios pasako kitokią nuomonę lotuliukas.gif Tai jeigu jau nenori kritikos, nekurk temos, nes kiekvienas turi teisę pasakyti savo nuomonę, jeigu jo klausia. Gal tada geriau buvo pradiniame temos poste klausti taip: "Kam patinka vardas Dovydas?". Tiesiog nesuprantu autorės pozicijų g.gif
Atsakyti
labai labai grazus vardas si turiu net savo sarasiukyje 3 vietoj isirasius ax.gif blush2.gif
Atsakyti
mirksiukas.gif
O mano berniuko vardas Tauras.... ir man jis pats graziausias....
Atsakyti
Dovydas-siaip sau dirol.gif ,o vat pvz. mano vaiko vardas DEIVIDAS didis.gif ,man asmeniskai graziau skamba nail.gif
Atsakyti
QUOTE(renatosik @ 2008 09 12, 10:25)
Dovydas-siaip sau dirol.gif ,o vat pvz. mano vaiko vardas DEIVIDAS didis.gif ,man asmeniskai graziau skamba nail.gif

Deividas - angliškas Dovydo variantas 4u.gif Vardo reikšmė ir kilmė ta pati. Man abu vardai gražūs smile.gif
Atsakyti
QUOTE(austeja001 @ 2008 09 12, 11:36)
Deividas - angliškas Dovydo variantas  4u.gif  Vardo reikšmė ir kilmė ta pati. Man abu vardai gražūs  smile.gif

na jo 4u.gif ...bet Deividas svelniau kazkaip ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatosik: 12 rugsėjo 2008 - 14:15
QUOTE(renatosik @ 2008 09 12, 16:14)
na jo 4u.gif ...bet Deividas svelniau kazkaip ax.gif

O dar gražiau Damjanas, ar kaip jis ten.. lotuliukas.gif Beje,Dovydas labai gražus vardukas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fainulkina: 12 rugsėjo 2008 - 14:40
QUOTE(fainulkina @ 2008 09 12, 16:38)
O dar gražiau Damjanas, ar kaip jis ten.. lotuliukas.gif  Beje,Dovydas labai gražus vardukas  4u.gif

tease.gif
Atsakyti
Super vardas, ir trumpinys gražus Dovas thumbup.gif
Atsakyti
Labai nusibodes, ir grozio neizvelgiu g.gif
Atsakyti