Įkraunama...
Įkraunama...

Dovydas

QUOTE(auksine @ 2008 03 17, 15:53)
grazus vardas, buvo vienas is musu variantu laukiantis, bet atmetem del didelio populiarumo..

Kažkaip renkant vaikams vardus, nesidomėjau statistika. Be to, kad gražus, prasmingas būtų, tiktų prie pavardės, na ir šiaip, aišku, jau gimusiam žmogui tiktų, mums svarbu buvo, kad nebūtų tokių vardų artimųjų, draugų tarpe... Net beveik iš 300 savo mokinių tik 1 Dovydą turiu, todėl man nepasirodė, kad vardas labai populiarus, nors statistika, pasirodo, byloja ką kita ax.gif Na, jei norima vienetinio vardo, reikia sukurti savo thumbup.gif
Atsakyti
man labai grazus vardas,bet nenorejau savo sunaus pavadinti todel kad gimineje jau yra
Atsakyti
Man lanbai grazus vardas Dovydas, be to krikscioniskas.. Dovydas buvo nugaletojas, didis karalius pr.kr., kiek pamenu. Vardas tikrai saunus smile.gif
Atsakyti
Normalus vardas smile.gif
Atsakyti
nu mum irgi labai grazus thumbup.gif biggrin.gif
Atsakyti
Man vardas labai grazus, toks tikrai vyriskas biggrin.gif , bet visi mano pazistami Dovydai dideli mulkiai buvo, tai ir saviskiam tokio vardo nerinkciau, na, bet cia kaip kaim blush2.gif
Atsakyti
Labai grazus vardas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rusniukas @ 2008 03 18, 15:50)
Man vardas labai grazus, toks tikrai vyriskas biggrin.gif , bet visi mano pazistami Dovydai dideli mulkiai buvo, tai ir saviskiam tokio vardo nerinkciau, na, bet cia kaip kaim blush2.gif

Pritariu, renkant vardą svarbu ir tai, kad nežinoti jokių "mulkių" tokiu vardu doh.gif Analogiškai mums atkrito vardas Adolis tongue.gif Dovydų visai nepažįstame - jokių asociacijų todėl neturim ax.gif
Atsakyti
man labai fainas vardas!pati apie toki galvociau suneliui good.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2008 01 02, 21:11)
ne paskutinis, dar temos tik pradžia  tongue.gif bet tavo antrai pastraipai pritariu - tikrai nereikia atskiros temos  schmoll.gif
o Jonas vis tiek gražesnis first.gif didis.gif

Man irgi- Jonas - daug daug grazesnis vardas mirksiukas.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
pries 5 metus buvo retas vardas,ir pats graziausias smile.gif
Atsakyti
Labai grazus vardas smile.gif
Atsakyti