QUOTE(Kveli @ 2005 03 25, 10:03)
Forume dažnai nuskamba patarimas ar įspėjimas - niekada nesakyk niekada. Aš pati tikiu, kad negalima sakyti niekada. Tačiau mano gyvenime tik porą kartų išsipildė tas "niekada".Man nepatiko ilgaplaukiai vaikinai ir neįsivaizdavau, kad galėčiau tokį įsimylėti, bet įsimylėjau. Taip pat turėjau nuostatą, kad vyras ir moteris turi būti panašios socialinės padėties, išsilavinimo ir t.t. Man buvo labai aišku, kodėl mano draugė išsiskyrė su vyru (tarp jų buvo didelis išsimokslinimo skirtumas) ir še tau - pati panašų vyrą įsimylėjau

.
Bet iš tiesų, kodėl negalima sakyti NIEKADA? Ar todėl, kad tai būtinai išsipildys? O gal todėl, kad vėliau nepasigailėtume savo neapgalvotų žodžių? Juk ir gyvenimas kartais mėgsta pajuokauti...
Sako,kad išsipildo, jeigu jau labai pabrėžiam tą 'niekada.' Būna,kad išsipildo, būna,kad ir neišsipildo.Man buvo porą kartų, bet jau tokių, kad niekam nepalinkėčiau.Nuo tų laiku nesakau 'niekada', bet jau stengiuos apsisaugoti nuo tokių dalykų, kurių nenorėčiau turėti ar jausti.
Ai,primakalojau, nežinau,ar supras kas.