Sakiau kad niekada nedraugausiu su klasioku... O gavosi kitaip

Ir man tas "niekada" pildosi
Kai tik netyčia pasakau, kad niekada to ar ano nedarysiu, neturėsiu ar šiaip, o po kiek laiko žiūrėk, jau taip ir yra.

QUOTE(Nilka @ 2005 03 25, 12:52)
Ir man tas "niekada" pildosi
Kai tik netyčia pasakau, kad niekada to ar ano nedarysiu, neturėsiu ar šiaip, o po kiek laiko žiūrėk, jau taip ir yra. 

Vat man irgi tas pats... Bet tada geriausiai sakyti NIEKADA, kai nori, kad tai issipildytu

QUOTE(Kaira @ 2005 03 25, 13:21)
Aha

У Степановой- написано, что это называется Порча зароком - как-то так, не помню уже

Visada apsidraudžiu, prie žodžio niekada pridėdama sakinuką "bent jau dabar man taip atrodo, o kaip bus po metų ar po dienos, nežinau". Nes šitas žodelis turi ypatingą galią. Dažnai ir draugėm mėgstu pasakyti "neprisišnekėk", nes pačią likimas ne kartą pamokė.
Sako - niekad neatsisakyk-,lazdos, terbos ir kalejimo
Jau en metu nieko natsizadu
Gyvenima -stengiuosi kuoreguot,kiek iseina

Jau en metu nieko natsizadu

Gyvenima -stengiuosi kuoreguot,kiek iseina

Na man irgi buvo nutikimų su "niekada" - niekada nedirbčiau pedagoginio darbo, niekada nestočiau į partiją, niekada nenešiočiau ružavų basučių...
Neįmanoma visko ir išvardinti. Ima atrodyti, kad tai savotiškas saviįtaigos būdas. Bet esmė ta, kad tuo metu rimtai taip galvoji, o ne šiaip sau sakai "niekada". Kitas variantas, kaip aiškinčiau "niekada" fenomeną - tai, kad mums kasdien nutinka įvairiausių nutikimų. Kurie "neutralūs" - ir dėmesio nekreipiam. O jeigu apie tai buvo kažkada sakyta "niekada" - natūralu, kad iš karto ir užsifiksuoja sąmonėje kaip reikšmingas, fatališkas įvykis.
Beje, o vieni giminės būtent taip vaikui vardą išrinko. Aptarė daugybę vardų, užkliuvo už vieno tokio - na jau šito tai niekada... Buvo išsirinkta keletas tinkamų variantų. Susijaudinęs tėvelis nuvarė užrašyti ir iš to susijaudinimo viską užmiršo, kas buvo šnekėta
Tik vieną vardą atsiminė, ir tą patį - kur "niekada"
Eilė laukia, reikia kažką sakyti - na ir pasakė tą vardą, po to, aišku, gavo namie velnių
Bet vaikas ir liko tuo vardu, visi įprato, niekas nesiskundė

Beje, o vieni giminės būtent taip vaikui vardą išrinko. Aptarė daugybę vardų, užkliuvo už vieno tokio - na jau šito tai niekada... Buvo išsirinkta keletas tinkamų variantų. Susijaudinęs tėvelis nuvarė užrašyti ir iš to susijaudinimo viską užmiršo, kas buvo šnekėta

uzejau i kavine. priejo toks vyrukas, nuo kurio paklaikau is pirmo zvilgsnio. pirma mintis buvo - kaip gerai, kad jis NIEKADA nebus mano vyras. ir ka manot, tai buvo mano pirmas vyras

QUOTE(Hacone @ 2005 03 26, 15:22)
uzejau i kavine. priejo toks vyrukas, nuo kurio paklaikau is pirmo zvilgsnio. pirma mintis buvo - kaip gerai, kad jis NIEKADA nebus mano vyras. ir ka manot, tai buvo mano pirmas vyras 

Žinai