Įkraunama...
Įkraunama...

Niekada nesakyk niekada

Sakiau kad niekada nedraugausiu su klasioku... O gavosi kitaip smile.gif
Atsakyti
Ir man tas "niekada" pildosi sad.gif Kai tik netyčia pasakau, kad niekada to ar ano nedarysiu, neturėsiu ar šiaip, o po kiek laiko žiūrėk, jau taip ir yra. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Nilka @ 2005 03 25, 12:52)
Ir man tas "niekada" pildosi sad.gif  Kai tik netyčia pasakau, kad niekada to ar ano nedarysiu, neturėsiu ar šiaip, o po kiek laiko žiūrėk, jau taip ir yra. schmoll.gif

Vat man irgi tas pats... Bet tada geriausiai sakyti NIEKADA, kai nori, kad tai issipildytu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kaira @ 2005 03 25, 13:21)
Bet tada geriausiai sakyti NIEKADA, kai nori, kad tai issipildytu  mirksiukas.gif

Aha drinks_cheers.gif Is manes drauges prie progos pasitycioja, mat kazkada sakiau - jokios santuokos iki 30m., jokiu vaiku, niekada nebusiu su lietuviu ir dar jaunu. Realybe - istekejau 20m., apsivaikavau po metu (tfutfutfu, mokslus baigiau), diedas grynas lietuvis zemaitis, o vyresnis tik 4m. Na ir taip toliau... Nebesuskaiciuoju, kiek tas "niekada" i mane atsisuka, taigi stengiuosi ji panaudot geriems tikslams. Pries metus pradejau slaptus pinigus kaupt, o tuo pat metu rekiau - NIEKADA vaiko nepalikciau vieno ilgam, NIEKADA be jo niekur nevaziuosiu, o pries tris savaiteles sekmingai Paryziuj pasiautejau. Dabar vel sakau - NU NIEKADA du kartus per metus taip neislaidauciau ir nuo seimos babkiu negrezciau (su mintim dar sia vasara atgal sugrizt). ax.gif 4u.gif
Atsakyti
Kiek kartų sakiau NIEKADA, arba kažkuo labai stebėjausi- viskas sugrįžo bumerangu...
Atsakyti

У Степановой- написано, что это называется Порча зароком - как-то так, не помню уже doh.gif и детально описано - ефект возвращения ax.gif Если найду, тогда напишу
Atsakyti
Visada apsidraudžiu, prie žodžio niekada pridėdama sakinuką "bent jau dabar man taip atrodo, o kaip bus po metų ar po dienos, nežinau". Nes šitas žodelis turi ypatingą galią. Dažnai ir draugėm mėgstu pasakyti "neprisišnekėk", nes pačią likimas ne kartą pamokė.
Atsakyti
Sako - niekad neatsisakyk-,lazdos, terbos ir kalejimo 4u.gif
Jau en metu nieko natsizadu g.gif
Gyvenima -stengiuosi kuoreguot,kiek iseina tongue.gif
Atsakyti
As manau, kad galima vartoti NIEKADA, kai kalbama apie kontroliuojamus dalykus rolleyes.gif Arba tokius, kurie is esmes priestarauja sakancio zmogaus prigimciai ar isitikinimams
Atsakyti
Na man irgi buvo nutikimų su "niekada" - niekada nedirbčiau pedagoginio darbo, niekada nestočiau į partiją, niekada nenešiočiau ružavų basučių... megalol.gif Neįmanoma visko ir išvardinti. Ima atrodyti, kad tai savotiškas saviįtaigos būdas. Bet esmė ta, kad tuo metu rimtai taip galvoji, o ne šiaip sau sakai "niekada". Kitas variantas, kaip aiškinčiau "niekada" fenomeną - tai, kad mums kasdien nutinka įvairiausių nutikimų. Kurie "neutralūs" - ir dėmesio nekreipiam. O jeigu apie tai buvo kažkada sakyta "niekada" - natūralu, kad iš karto ir užsifiksuoja sąmonėje kaip reikšmingas, fatališkas įvykis.

Beje, o vieni giminės būtent taip vaikui vardą išrinko. Aptarė daugybę vardų, užkliuvo už vieno tokio - na jau šito tai niekada... Buvo išsirinkta keletas tinkamų variantų. Susijaudinęs tėvelis nuvarė užrašyti ir iš to susijaudinimo viską užmiršo, kas buvo šnekėta megalol.gif Tik vieną vardą atsiminė, ir tą patį - kur "niekada" doh.gif Eilė laukia, reikia kažką sakyti - na ir pasakė tą vardą, po to, aišku, gavo namie velnių bash.gif Bet vaikas ir liko tuo vardu, visi įprato, niekas nesiskundė biggrin.gif
Atsakyti
uzejau i kavine. priejo toks vyrukas, nuo kurio paklaikau is pirmo zvilgsnio. pirma mintis buvo - kaip gerai, kad jis NIEKADA nebus mano vyras. ir ka manot, tai buvo mano pirmas vyras biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hacone @ 2005 03 26, 15:22)
uzejau i kavine. priejo toks vyrukas, nuo kurio paklaikau is pirmo zvilgsnio. pirma mintis buvo - kaip gerai, kad jis NIEKADA nebus mano vyras. ir ka manot, tai buvo mano pirmas vyras  biggrin.gif

Žinai mirksiukas.gif man panašiai buwo su mano vaikinu laugh.gif ))))))man jį norėjo pripiršt mano geriausia draugė ax.gif kai jį pamačiau,pagalvojau - nu jau ne schmoll.gif o va dabar mes 1,5 metų gyvenam drauge rolleyes.gif tongue.gif
Atsakyti