Įkraunama...
Įkraunama...

Niekada nesakyk niekada

Ilgai sakiau,kad NIEKADA nepirkciau "golfo", nu bet pirkau pries kelis metus smile.gif

tai dabar sakau,kad niekada nepirksiu BMW X5 cool.gif
Atsakyti
QUOTE(paprastas @ 2007 09 25, 21:18)
Ilgai sakiau,kad NIEKADA nepirkciau "golfo", nu bet pirkau pries kelis metus  smile.gif

tai dabar sakau,kad niekada nepirksiu BMW X5  cool.gif

hihihi.gif o cia tai geras poziuris good.gif man patiko friends.gif
Atsakyti
Esu skaičiusi labai gerą straipsnį apie "niekada". Viso nepasakosiu, bet jei trumpai, šis žodis yra labai stipriai veikiantis. Jis "užprogramuoja" smegenėles, todėl ir rekomenduojama jį kuo mažiau vartoti. Vieniems jis prišaukia dalykus, kuriuos pasižadame sau nedaryti, kitiems veikia atvirkščiai. Priklauso nuo vidinės būsenos, kurioje tai pasakome.
Gal todėl ir siūlo visi nevartoti šio žodelio. Juk, jei ir ištekėsime už mylimo blondino (nors jau žadėjome sau niekada niekada tokio nepamilti), tai būsime laimingos ir pamiršime, kad iš vis esame taip sakę. Bet jei kartais labai supykę brangiam žmogui "leptelsime" - "niekada nenoriu tavęs matyti", labai liūdėsime, jei išsipildys...
Atsakyti
ax.gif Toks jau gyvenimas.
Atsakyti
Ne kartą tas "niekada" atsisuko prieš mane, ir ką? dabar stengiuos rečiau vartoti žodžių junginį "jau aš tai niekada..." ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AistraGyventi @ 2012 10 10, 10:53)
Ne kartą tas "niekada" atsisuko prieš mane, ir ką? dabar stengiuos rečiau vartoti žodžių junginį "jau aš tai niekada..."  ax.gif

drinks_cheers.gif As taip pat nebesimetau tuo "niekada " nes kaip taisykle atsitinka kitaip biggrin.gif
Atsakyti
Keista...bet niekuomet netikėjau žodžio "Niekada' galia...Tačiau, mano galva, tai pakankamai stiprus žodis...N+k gyvenime pavyzdžių, kai sakei niekada, tačiau situacija atsisuka prieš tave tongue.gif Na, anyway, kartais ir į gerąją pusę viskas sueina, kai randi mylimą vyrą wub.gif Sakiau sau, kuri esu vienturtė, ir augau viena, neturėdama brolių ir seserų, kad "Niekada, tikrai tikrai niekada" nebus taip, kad auginsiu tik vieną vaikelį....sakiau, tikrai bus bent du..bet o tačiau...žodis "niekada" atsisuko prieš mane...Vienas vaikas, kuriam jau net 8-ri metai...O antras nežiniai ar jau kada ateis...
Atsakyti
aplamai su metais,kategoriškumas mažėja,aštuoniolikos tekėsiu tik už princo,vaikus auklėsiu tobulai,su visais sutarsiu,bet su metais pamatai,kad gyvenimas ne baltas ir ne juodas.o visoks,reikia daug išminties.Paprasčiausiai reikia susitaikyti su tuo, ko negali pakeisti, užuot dejavus ir norėjus, kad būtų kitaip.
Atsakyti