Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai pavasariui

user posted image

Ne už kalnų pavasaris - džiaugsmingas ir jaunatviškas metų laikas. rolleyes.gif Būtų įdomu sužinoti kuo kvepėsite. Ar naudosite tuos pačius kvepalus kaip ir kitais metų laikais, ar tam laikotarpiui rinksitės kažką naujo? Pasidalinkim. mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dolce Vita: 18 sausio 2008 - 20:07
Pavasarinį mano "garderobą" tongue.gif sudaro:

Miss / Boucheron - labai optimistiški, pavasariniai, jaučiu bus favoritai
user posted image
Omnia Cristalline/ Bvlgari
user posted image
5 avenue/ E. Arden (šiaip ir vasarai tinka)
user posted image

Kai labai atšils - pabandysiu Benghal/ Lancome, šiaip pirkau juos vasarai

Bandysiu naudoti Pleasures/ E. Lauder, bet man kažkaip per intensyvus kvapas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hellga: 18 sausio 2008 - 20:14
Pati sau sakiau, kad pavasari vienas is favoritu man bus Joop Berlin (turiu miniuka)..Pavasaris ne uz kalnu, pradejau ieskotis, nu bet ko gero teks atsisakyti biggrin.gif Nemaniau, kad ju kaina tokia nemaza cool.gif
Atsakyti
Pavasaris g.gif Kol kas idėjų neturiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellga @ 2008 01 18, 20:11)
Miss / Boucheron - labai optimistiški, pavasariniai, jaučiu bus favoritai
user posted image

Kai pirmą kartą pabandžiau, taip pat pagalvojau kad jie labiausiai tinkami pavasariui. drinks_cheers.gif
QUOTE(Gardenija @ 2008 01 18, 20:20)
Pati sau sakiau, kad pavasari vienas is favoritu man bus Joop Berlin (turiu miniuka)..Pavasaris ne uz kalnu, pradejau ieskotis, nu bet ko gero teks atsisakyti biggrin.gif Nemaniau, kad ju kaina tokia nemaza cool.gif

Tai dar laiko yra, gal kur pasitaikys ir už palankesnę kainą. mirksiukas.gif
Atsakyti
norejau rasyt, bet pamasciau, kad tu paciu as ir ziema neatsisakau, taip kad... smile.gif
Atsakyti
as tai pavasari tikriausiai grisiu prie E. Arden "Splendor" wub.gif Mano vasaros/pavasario kvapas jau kelerius metus ax.gif
Atsakyti
Prieš porą dienų nusipirkau Bvlgari Omnia Crystalline
user posted image

O va iš Valentino Senelio (čia kaip Kalėdų Senelis hihihi.gif ) tikiuosi Shiseido Zen ax.gif
user posted image

Vat ir bus pavasariui. Galvojau juos vasarą dėvėt, bet kad iki to laiko dar šimtą mulujuonų kitokių spėsiu nusipirkt mastau.gif
Atsakyti
J. Del Pozo Halloween wub.gif wub.gif
Escada Signature (Escada)

Gal dar pabandysiu E.Arden Splendor
Atsakyti
Praėjusį pavasarį turėjau Pleasures (Estee Lauder) ir visai buvau patenkinta, bet dabar tai net nežinau g.gif Gal Diesel su kojinaitę g.gif o gal Hermeso Viduržemio sodai geriau tiktų g.gif
Atsakyti
laukia pavasario mano
user posted image

o labiau sauletom dienom bus
user posted image

tai pagrindiniai... rolleyes.gif
Atsakyti
Dolce Vita, sukurei temą, prašom ir tu pasisakyk biggrin.gif

Labai jau gražiai ir romantiškai aprašei savo kvepalus Rudens-žiemos, žieminių švenčių sezonui 4u.gif
Atsakyti