QUOTE(leliux @ 2008 01 18, 22:51)
aha
lb lb stipriai isimylejau juos

net svarstyt nesvarsciau
davaij papasakok, ka juose jauti. kuo jie ypatingi

man tikrai labai idomu suzinot. kadangi man jie irgi patiko, bet vat to stebuklo, sklandancio ore, tai nepajutau (bent ta karta. aisku, pirmas kartas daznai apgaulingas buna). patiko man jie turbut del tos tabakines natos, o siaip mane trikdo, kad smarkiai jauciu zalia arbata, kas man visai neatrodo isskirtina ir pan. gal ta salta zalia arbata ir reiketu traktuot kaip 'zoles' kvapa? nes tasyk kazko novatorisko, kardinaliai
kitokio nu tikrai nepajutau, tiesiog gana malonus aromatas, galbut del citrusu, kuriuos megstu ir to tabako. ir, benarsydama internete, radau vieno bernioko/vyriskio komentara, kuriame jis isdesto, jog abejoja, ar tai genijaus kurinys, ar tera brangus vidutinio gerumo unisex kvepalai. kad balansuoja ant tos ribos ir tam, kad issiaiskintu galutinai, kaip ten yra, nezada svaistyt pinigu ir juos pirkt. todel as pati mastau, kiek pasikeistu zmoniu galvojimas apie juos ir analizavimas, jei tai nebutu Hermes...
nu cia nusisvaigau, bet supratai, kad prasiau, jog apibudintum kvapa, ka konkreciai jame jauti. aisku, galima ir atitinkamoj temoj ta padaryt