Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai pavasariui

QUOTE(leliux @ 2008 01 18, 22:16)
o labiau sauletom dienom bus
user posted image

tai jau ir Tu turi biggrin.gif biggrin.gif
as tai intensyviai mastau siuo klausimu.
Atsakyti
Kadangi kvepalu neskirstau pagal metu laikus ir nemegstu gaiviu kvepalu, tai ir toliau naudosiu savuosius Paco Rabanne Black XS, Kenzo Flowerby kenzo ir dar artimiausiu metu tikiuosiu isigysiu Kenzo Amour biggrin.gif

P.S. kol nepradejau pas jus, mielosios, lankytis, tol uzteko 1 ar 2 kvepalu, o dabar gi...... visa kristiana issinesciau doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 01 18, 22:31)
tai jau ir Tu turi biggrin.gif  biggrin.gif
as tai intensyviai mastau siuo klausimu.

aha bigsmile.gif wub.gif
lb lb stipriai isimylejau juos bigsmile.gif net svarstyt nesvarsciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ishdykus @ 2008 01 19, 00:46)

P.S. kol nepradejau pas jus, mielosios, lankytis, tol uzteko 1 ar 2 kvepalu, o dabar gi...... visa kristiana issinesciau doh.gif lotuliukas.gif

Dar viena sesė... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(leliux @ 2008 01 18, 22:51)
aha  bigsmile.gif  wub.gif
lb lb stipriai isimylejau juos  bigsmile.gif net svarstyt nesvarsciau  biggrin.gif

davaij papasakok, ka juose jauti. kuo jie ypatingi topsecret.gif man tikrai labai idomu suzinot. kadangi man jie irgi patiko, bet vat to stebuklo, sklandancio ore, tai nepajutau (bent ta karta. aisku, pirmas kartas daznai apgaulingas buna). patiko man jie turbut del tos tabakines natos, o siaip mane trikdo, kad smarkiai jauciu zalia arbata, kas man visai neatrodo isskirtina ir pan. gal ta salta zalia arbata ir reiketu traktuot kaip 'zoles' kvapa? nes tasyk kazko novatorisko, kardinaliaikitokio nu tikrai nepajutau, tiesiog gana malonus aromatas, galbut del citrusu, kuriuos megstu ir to tabako. ir, benarsydama internete, radau vieno bernioko/vyriskio komentara, kuriame jis isdesto, jog abejoja, ar tai genijaus kurinys, ar tera brangus vidutinio gerumo unisex kvepalai. kad balansuoja ant tos ribos ir tam, kad issiaiskintu galutinai, kaip ten yra, nezada svaistyt pinigu ir juos pirkt. todel as pati mastau, kiek pasikeistu zmoniu galvojimas apie juos ir analizavimas, jei tai nebutu Hermes...

nu cia nusisvaigau, bet supratai, kad prasiau, jog apibudintum kvapa, ka konkreciai jame jauti. aisku, galima ir atitinkamoj temoj ta padaryt smile.gif
Atsakyti
O va pas mane pavasaris ateis su Christian Dior "Dune" dvelksmu wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *panteRa*: 19 sausio 2008 - 00:09
QUOTE(*panteRa* @ 2008 01 19, 00:08)
O va pas mane pavasaris ateis su Christian Dior "Dune" dvelksmu  wub.gif  thumbup.gif

Mano skoniui jie ne pavasariški, bet tikrai neeiliniai kvepalai thumbup.gif Gerai kvepėsi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hellga @ 2008 01 18, 22:19)
Dolce Vita, sukurei temą, prašom ir tu pasisakyk  biggrin.gif

tongue.gif

Būtinai. mirksiukas.gif

Man šį pavasarį kažkodėl labai norėtųsi kvepėti gėlėmis. Ir ne bet kokiomis, o hiacintais. rolleyes.gif Galbūt dėl to, kad ant palangės vienas iš jų neseniai pražydo, tai dabar sklinda malonus saldus aromatas ir TOOOKS PAVASARIS namuose, kad net nepajutau kaip pavasarišką temą sukūriau. blink.gif lotuliukas.gif

user posted image

Bet pagalvojau kad gal nieko tokio jei po truputėlį pradėsim galvot apie pavasarį ir ruoštis jam. blush2.gif O vasario 5-ąją jau tikrai varysim žiemą iš kiemo. biggrin.gif

Tai va, dabar susidomėjau kuriuose kvepaluose ryškiausiai jaučiasi hiacintų kvapas. rolleyes.gif
Jau žinau kad kvepinsiuosi Cacharel Eau d'Eden, kuriuose beje, yra ir hiacintų su gaiviomis vaisinėmis natomis:

user posted image

Dar hiacintus jaučiu Giorgio Armani Aqua di Gio, Kenzo Parfum d'Ete (juose dar ir pakalnutės) - jie man labai pavasariški aromatai. Bet ryškiausiai šių žiedelių kvapą jaučiu Cacharel Anais Anais ir Anais Eau Legere versijoje (šią beje visai norėtųsi įsigyti). ax.gif
Narcizų kvapas irgi malonus, tik gal kiek svaigus. Žinau vienus kvepalus kuriuose ryškiai jaučiasi narcizai - tai Gianfranco Ferre Essence d'Eau, jie čia su vanile. Dėl kitų dar reiktų pagalvoti. g.gif

O kai gerokai atšils, manau vėl kvepinsiuosi gardenijom ir bijūnais dvelkiančiais Ralph Lauren Blue rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ishdykus @ 2008 01 18, 22:46)
tai ir toliau naudosiu savuosius Paco Rabanne Black XS, Kenzo Flowerby kenzo ir dar artimiausiu metu tikiuosiu isigysiu Kenzo Amour biggrin.gif

Dusinsies? blink.gif

Aš irgi pagalvoju, kada buvo tas momentas, kai 2 buteliukai pasirodė per mažai g.gif Kai atradau šią temą, jau turėjau nemažai, bet nesiginu, tokia bendrystė KVEPALUOSE skatina dar labiau - išliaupsina, kaipgi nepirksi - kartais ir ne visai kvepiantys ima kvepėti lotuliukas.gif
QUOTE(katalike @ 2008 01 18, 23:23)
benarsydama internete, radau vieno bernioko/vyriskio komentara, kuriame jis isdesto, jog abejoja, ar tai genijaus kurinys, ar tera brangus vidutinio gerumo unisex kvepalai. kad balansuoja ant tos ribos ir tam, kad issiaiskintu galutinai, kaip ten yra, nezada svaistyt pinigu ir juos pirkt. todel as pati mastau, kiek pasikeistu zmoniu galvojimas apie juos ir analizavimas, jei tai nebutu Hermes...

drinks_cheers.gif
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 01 19, 02:19)

Va šito kvapo iki galo taip ir nesupratau - reikės trečią kartą apsukti aplink juos ratą g.gif Įdomiausia, koks jis lieka po valandos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 01 18, 23:23)
nu cia nusisvaigau, bet supratai, kad prasiau, jog apibudintum kvapa, ka konkreciai jame jauti. aisku, galima ir atitinkamoj temoj ta padaryt smile.gif

va cia mano pirmieji ispudziai apie juos.
tiesa sakant, tikrai buvau nusistacius, kad nepatiks. ir man jie patiko tikrai ne del to, kad tai hermes rolleyes.gif
tiesiog, jie kitokie... zalia arbata, prieskoniai, svelnus krapai kartais, o kartais jauciu meksikiestiskus prieskonius blush2.gif . citrusiuku nedaug ir neikyrus. su druskyte, t.y. svelni rugstele nuo ju rolleyes.gif nes nesu citrusu megeja. gaivu, tuo paciu ir astrumelis islenda. ir medienie vat kas man labiausiai patinka... thumbup.gif
kad jie unisex tai man net keista. neisivaizduoju vyro su siais kvepalais unsure.gif
tik jei tau jie ne itin patiko, tai kam ir svarstai net smile.gif jei tau nera jie isskirtiniai, tai iskok sau labiau patinkancio kvapo mirksiukas.gif juk kvapu daugybe biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo leliux: 19 sausio 2008 - 09:18
QUOTE(Dolce Vita @ 2008 01 19, 02:19)
Man šį pavasarį kažkodėl labai  norėtųsi kvepėti gėlėmis. Ir ne bet kokiomis, o hiacintais. rolleyes.gif

Pas mane irgi ant lango žydi toks roooožinis ir labai kvepiantis gražuolis. AG "Grand amour" pradinese natose - subtilus hiacintu kvapas thumbup.gif
Atsakyti
[quote=FREDUCI,2008 01 19, 09:39]
Dusinsies? blink.gif

Dusinsiuos??? Na sutinku, kad Paco Rabanne Black XS sunkoki, bet siuo metu visiskai jais vezuosi wub.gif wub.gif , tai ju neatsisakysiu.. O kenzo flower ir amour tai man visai nedusinantys ir nesunkus ax.gif na cia jau, matyt, pagal kievieno nosi rolleyes.gif

Atsakyti