Įkraunama...
Įkraunama...

Kvepalai pavasariui

QUOTE(leliux @ 2008 01 19, 09:07)

tai man jie patiko. tikrai:) zinok, 'ant savo situ zodziu' ta kvapa jauciau visa vakara, kur bepasisukciau iki kol uzmigau. neisivaizdavau, kad uosline atmintis gali taip issidirbineti smile.gif patinka man jie, noriu.
Atsakyti
Kadangi neskirstau kvepalų pagal metų laikus, gal labiau pagal savo nuotaiką, aprangą ir progą. Kadangi bus šilčiau, rengsiuos lengviau, tai ir kvepalai bus kiek lengvesni. Bet tikrai neatsisakysiu ir savo mėgstamiausių - stipriai saldžių kvepalų wub.gif
Manau tik, kad Hypnotic Poison, Organza Indecence ir Givenchy AoD bus rečiau naudojami rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2008 01 19, 12:05)
patinka man jie, noriu.

sveikinu apsisprendus biggrin.gif
lauksim nauju pirkiniu tada mirksiukas.gif
Atsakyti
Pavasariui noreciau isigyti kazkuriuos is jusu isgirtuju Hermes sodu,nors nei vienu neuosciau,bet pagal visus aprasymus sirdis linksta prie Nilo.Idomu kada pasirodys tretieji?
Atsakyti
QUOTE(FREDUCI @ 2008 01 19, 07:39)
Įdomiausia, koks jis lieka po valandos rolleyes.gif

Ant mano odos išryškėja mediena ir muskusas. Gėlių saldumo lieka mažiau, jos pasitraukia į antrą planą. Ypač man patinka jo kvapas ant drabužių - šie ir Eau d'Eden - tie kvepalai, kuriais mėgstu kvepinti būtent drabužius. rolleyes.gif Šiaip, paprastai esu linkusi purkšti tik ant odos. mirksiukas.gif
QUOTE(Sapho @ 2008 01 19, 10:44)
Pas mane irgi ant lango žydi toks roooožinis ir labai kvepiantis gražuolis. AG "Grand amour" pradinese natose - subtilus hiacintu kvapas  thumbup.gif

wub.gif
Ačiū. 4u.gif Radau dar jų sudėtines natas (iš boisdejasmin) : Grand Amour features notes of hyacinth, lily, honeysuckle, heather, broom, mimosa, jasmine, balsams, musk, vanilla, amber. Įsivaizduoju, kad turėtų būt labai mielas, pavasariškas kvapas. rolleyes.gif

Atsakyti
As jau dabar zinau, kad pavasari tikriausiai labiausiai noresiu kvepet mimozomis - L'erbolario "Mimosa"
Atsakyti
Dievo keliai nezinomi lotuliukas.gif
noreciau kazko neatrasto, gal kokiu YSL "In love again" ar pan tongue.gif
Atsakyti
Pavasariui turiu tik Guerlain"Champs Elysees",Hermes"D'orange verte" ir Lancome"Attraction",gal ir pakaks rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2008 01 18, 21:20)

Gal dar pabandysiu E.Arden Splendor

JOKIU BŪDU. Paskaičius atsiliepimus visai kitaip įsivaizdavau kvapą. Nuėjau, pauosčiau - kvapas atstumiantis kažkoks. Primena pigų rusišką stipriai perkvėpintą muilą schmoll.gif
Atsakyti
O as tai jau apsisprendziau griebti Cartier Eau de Cartier visa kibira (ka ten su kibireliais prasideti ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(straige @ 2008 01 25, 13:56)
O as tai jau apsisprendziau griebti Cartier Eau de Cartier visa kibira (ka ten su kibireliais prasideti ax.gif )

maladiec! drinks_cheers.gif thumbup.gif pas mane po savaiteliu poros vienas lauktas labai kibiriukas turetu atvaziuoti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(F_A @ 2008 01 25, 15:10)
maladiec! drinks_cheers.gif  thumbup.gif pas mane po savaiteliu poros vienas lauktas labai kibiriukas turetu atvaziuoti ax.gif

Wajasau, kaip pavydziu. Labai thumbup.gif
Atsakyti