Įkraunama...
Įkraunama...

Ar sveikas galėtų vesti neįgalią?

Kai manote ar sveikas vyras galetu vesti neigalia mergina? Is patirties matau, kad moteris uz neigalaus teka zymiai dazniau, nei sveikas veda neigalia? O jei veda, tai labai greitai pameta. Man labai butu idomu suzinoti jusu nuomone. Pati esu neprigirdinti, mane vaikinas atstume vien del to, kad as negirdziu. Ar neigalus zmogus negali buti mylimas, neturi teises sukurti seimos? verysad.gif
Atsakyti
mano draugė su judėjimo negalia - ištekėjusi. priklauso draugijai, kurių didžioji dauguma narių irgi gyvena šeimoje. Nenusimink - negalia -- tikrai ne kliūtis laimei, o kad visokių bambukų fool.gif pasitaiko - tai juos verta tik užjausti - jų negalia žyyyymiai didesnė
Atsakyti
sveika, as pati turiu klausos negalia, turiu sukurusi nuostabia seima.As manau, kad daug kas priklauso nuo pacio zmogaus, jo poziurio i susiklosciusias aplinkybes. Jei zmogus myli, tai jam visai nesvarbu kokia tu, su negalia ar ne, jis tiesiog myli uz tai kad esi. Mano vyras mane pamilo tokia, kokia esu, ir niekad man del to nepriekaistavo. Nesijaudink, ateis dar ir tavo eile, tavo laimei, ir meilei, tik reikia tuo tiketi, ir maziau saves galeti. Sekmes ir stiprybes tau 4u.gif
Atsakyti
Pažįstu šeimą, kurioje moteris neįgali - turi judėjimo sutrikimų. Vyras buvo jai nepaprastai geras, tik gaila likimas jį pasiėmė iš šios žemelės.. Ir tada pagalvoji, kokių kartais gyvenime būna skriaudų jau ir taip nuskriaustiems..
Manyčiau, jeigu meilė tikra, o žmogus kupinas kilnios širdies, tai negalia jausmams neturi įtakos schmoll.gif
Atsakyti
Aciu uz palaikyma 4u.gif Labai del taves dziaugiuosi Sigita.Jei ne paslaptis, kaip jus su vyru bendraujat? Ar nekyla susikalbejimo problemu? Tavo vyras turetu buti labai geras. thumbup.gif As saves nesigailiu, tik man kazko truksta sirdy.Bandziau bendrauti su kurciais vaikinais, bet mano ir ju poziuris i pasauli visai skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(rosa86 @ 2008 01 31, 13:34)
Kai manote ar sveikas vyras galetu vesti neigalia mergina?

Atsakymas būtų- ne tik galėtų, bet ir veda mirksiukas.gif
O tas, kuris tave atstūmė, iš pat pradžių nežinojo, kad turi negalią? Ar žinojo ir tik vėliau persigalvojo?
Ir dar- kuo gi skiriasi tavo ir kurčių vaikinų požiūriai? Aš šiaip pati nesu daug bendravusi su turinčiais negalią, bet kažkaip nesitiki, kad visi neįgalūs vaikinai galėtų būt vienodi savo požiūriais g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tYnkaMP: 31 sausio 2008 - 23:35
QUOTE(SmaiLIAnose* @ 2008 02 01, 01:27)
Pažįstu šeimą, kurioje moteris neįgali - turi judėjimo sutrikimų. Vyras buvo jai nepaprastai geras, tik gaila likimas jį pasiėmė iš šios žemelės.. Ir tada pagalvoji, kokių kartais gyvenime būna skriaudų jau ir taip nuskriaustiems..
Manyčiau, jeigu meilė tikra, o žmogus kupinas kilnios širdies, tai negalia jausmams neturi įtakos schmoll.gif

Is tikruju labai gaila del tos moters. verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(tYnkaMP @ 2008 02 01, 01:32)
Atsakymas būtų- ne tik galėtų, bet ir veda  mirksiukas.gif 
O tas, kuris tave atstūmė, iš pat pradžių žinojo, kad turi negalią? Ar tik vėliau persigalvojo?
Ir dar- kuo gi skiriasi tavo ir kurčių vaikinų požiūriai? Aš šiaip pati nesu daug bendravusi su turinčiais negalią, bet kažkaip nesitiki, kad visi neįgalūs vaikinai galėtų būt vienodi savo požiūriais  g.gif

Zinojo nuo pradziu, bet paskui staiga nusiplove rankas. Jis pasake, kad jam geda prie savo seimos, draugu ir panasiai.
Papildyta:
Su kurciaisiais bendrauti labai idomu,nes jie nuosirdus ir pan. Taciau kurti bendra ateiti su kurciu vaikinu negaleciau. Visu pirma ju gyvenimo poziuris yra visai kitoks, jie nenori siekti kazko daugiau. As nenoriu daug pilti ant kurciuju, nes tai mano bendrumene, mano draugai
Atsakyti
QUOTE(rosa86 @ 2008 02 01, 00:35)
Is tikruju labai gaila del tos moters. verysad.gif  verysad.gif
Papildyta:
Zinojo nuo pradziu, bet paskui staiga nusiplove rankas. Jis pasake, kad jam geda prie savo seimos, draugu ir panasiai.

Rosa86, jei šalia tavo nicko esantys skaičiai reiškia gimimo metus, tai dar esi labai jauna. O jei tavo vaikinas irgi tokio pat amžiaus, tai gal jis tiesiog nesubrendęs, nežino ko nori, bijo, ką pagalvos kiti. Tai brandos klausimas. Jei ėmėt draugauti, vadinasi, patikai jam tokia, kokia esi. O jau aplinka užspaudė ir padarė įtaką. Na čia mano tokie spėjimai, nes iš tikro nežinau jūsų amžiaus nei situacijos ax.gif
Atsakyti
Kartais abejoju ar jam is viso patikau. Jei jam aplinka sutrukde, vaidinasi jis nemylejo manes.
Atsakyti
mano sesuras jau suauges vyras ilga laika mylintis ir kartu gyvenantis su nerege, tiesa,kai buvo jaunas vyrukas buvo padukes, bet meile padare GERA savo darba-is leto, bet uztikrintai padare is jo seimos zmogu, rupestinga, tvirta. Abu sulauke didziulio aplinkiniu palaikymo, isskyrus jos seseri doh.gif kuri turi globos teises ir neleidzia ivairiais budais jiems susituokt (tokiu budu namas atitektu ne jai, nes ji turi ir neigalios mamos globos teises, kuria istiesu priziurimano sesuras, o susituokus jis perimtusavo zmonos, jos sesers, globa ir t.t.) taip ir gyvena jis besidraskydamas tarp darbo, buities darbu (mylimosios mama visiskai neigali), taciau mintis palikt mylima moteri nekilo-tik kartu su ja spjaut i viska ir dinkt rolleyes.gif
jei VYRAS tikrai myli MOTERI brandzia tvirta besalygiska meile niekas nieko nepaliks del jokiu priezasciu, taciau abu turi nueit ilga kelia kol ta meile galima vadint brandzia smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurin22: 01 vasario 2008 - 02:48
Tikra meilė daro stebuklus wub.gif Todėl manyčiau,kad negalia nėra kliūtis mylėti ir būti mylimam wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rosa86 @ 2008 02 01, 00:46)
Kartais abejoju ar jam is viso patikau. Jei jam aplinka sutrukde, vaidinasi jis nemylejo manes.

Matyt, nemylėjo. Bet dėl kokios dar priežasties jis būtų su tavim draugavęs, jei nebūtum patikus. Nebent pasipelnymo tikslais.

Tikrai tikiu, kad sutiksi dar tą vyrą, kuris bus ir geriausias draugas, ir mylimasis. 4u.gif
Atsakyti