Įkraunama...
Įkraunama...

Ar sveikas galėtų vesti neįgalią?

Aciu jums visoms labai.Dabar zymiai lengviau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosa86 @ 2008 02 01, 01:39)
Su kurciaisiais bendrauti labai idomu,nes jie nuosirdus ir pan. Taciau kurti bendra ateiti su kurciu vaikinu negaleciau. Visu pirma ju gyvenimo poziuris yra visai kitoks, jie nenori siekti kazko daugiau.

Kažko čia nepasakai iki galo. Tokie gyvenimo požiūriai yra ir pas sveikus žmones, kai kada.

Tikiuos, kad sutiksi normalų žmogų ir būsit laimingi.
Atsakyti
QUOTE(sigita83 @ 2008 01 31, 21:56)
sveika, as pati turiu klausos negalia, turiu sukurusi nuostabia seima.As manau, kad daug kas priklauso nuo pacio zmogaus, jo poziurio i susiklosciusias aplinkybes. Jei zmogus myli, tai jam visai nesvarbu kokia tu, su negalia ar ne, jis tiesiog myli uz tai kad esi. Mano vyras mane pamilo tokia, kokia esu, ir niekad man del to nepriekaistavo. Nesijaudink, ateis dar ir tavo eile, tavo laimei, ir meilei, tik reikia tuo tiketi, ir maziau saves galeti. Sekmes ir stiprybes tau 4u.gif

pritariu tau, kad tokie patys vaikinai kaip mes,nuleidzia greit rankas, ir nemato rekalo per daug stengtis.O mano vyras su manim labai kantrus, kai reikia parodo,kai ko nesuprantu aiskiai taria zodzius, o muzika vercia lotuliukas.gif ,su filmais tai tas pats gaunasi lotuliukas.gif Beje,as turiu tik daline klausosos negalia,tai gal man lengviau nei tau smile.gif pradziai,ir as maniau,kad sveikas vyras niekada i mane nekreips demesio,bet pasirodo klydau blush2.gif As tikiu kad ateis dar ir tavo eile,reikia tik kantrybes,ir auksciau galva,ir viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(rosa86 @ 2008 01 31, 21:34)
Kai manote ar sveikas vyras galetu vesti neigalia mergina? Is patirties matau, kad moteris uz neigalaus teka zymiai dazniau, nei sveikas veda neigalia? O jei veda, tai labai greitai pameta. Man labai butu idomu suzinoti jusu nuomone. Pati esu neprigirdinti, mane vaikinas atstume vien del to, kad as negirdziu. Ar neigalus zmogus negali buti mylimas, neturi teises sukurti seimos? verysad.gif

Protingam vyrui visos negandos įveikiamos. mirksiukas.gif Jis tikrai nebuvo tau skirtas. schmoll.gif
Mano kaimynai puikiai gyvena,tiesa pas juos atvirkštinis variantas-vyras absoliučiai negirdi.Turi vaikutį,puikiai sutaria. thumbup.gif
Sėkmės ieškant savo tikrosios gyvenimo meilės. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosa86 @ 2008 01 31, 18:34)
Kai manote ar sveikas vyras galetu vesti neigalia mergina? Is patirties matau, kad moteris uz neigalaus teka zymiai dazniau, nei sveikas veda neigalia? O jei veda, tai labai greitai pameta. Man labai butu idomu suzinoti jusu nuomone. Pati esu neprigirdinti, mane vaikinas atstume vien del to, kad as negirdziu. Ar neigalus zmogus negali buti mylimas, neturi teises sukurti seimos? verysad.gif

na,nemanau,kad kurtumas yra didele kliutis pilnaverciams santykiams g.gif neperseniausiai teko matyti laida,kur vyras vede moteri be abieju koju.vat ten tai baisi negalia.ir tai,abudu laimingi,myli vienas kita,susilauke sunaus.....tikra meile iveikia visas kliutis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sigita83 @ 2008 02 01, 17:21)
pritariu tau, kad tokie patys vaikinai kaip mes,nuleidzia greit rankas, ir nemato rekalo per daug stengtis.O mano vyras su manim labai kantrus, kai reikia parodo,kai ko nesuprantu aiskiai taria zodzius, o muzika vercia lotuliukas.gif ,su filmais tai tas pats gaunasi lotuliukas.gif Beje,as turiu tik daline klausosos negalia,tai gal man lengviau nei tau smile.gif pradziai,ir as maniau,kad sveikas vyras niekada i mane nekreips demesio,bet pasirodo klydau blush2.gif As tikiu kad ateis dar ir tavo eile,reikia tik kantrybes,ir auksciau galva,ir viskas bus thumbup.gif

Teisingai, kad tokie patys greitai nuleidzia rankas.Tikrai labai dziaugiuosi del taves,kad turi toki vyra. thumbup.gif thumbup.gif Is tikro labai retas atvejis, nes daugelis po vestuviu pradeda priekaistaut del negalios, na bent jau as daug tokiu pavyzdziu maciau. O kai jis tau vercia? I gestus, ar veliau pakartoja ka sake?
Atsakyti

Sveikutė 4u.gif , žinoma gali ir tau būtinai toks pasitaikys 4u.gif 4u.gif 4u.gif būtinai, ir mylės tave, ir gerbs ir vaikučiai bus su jumis labai laimingi 4u.gif . Sėkmės tau 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(alfija @ 2008 02 01, 21:31)
Sveikutė 4u.gif , žinoma gali ir tau būtinai toks pasitaikys 4u.gif  4u.gif  4u.gif būtinai, ir mylės tave, ir gerbs ir vaikučiai bus su jumis labai laimingi 4u.gif . Sėkmės tau 4u.gif  4u.gif  4u.gif

O is kur jus zinote, kad taip bus?
Kodel zmones visada veidmainiauja, meluoja? Juk visi kuo puikiausiai zinome, kad ne visiems gyvenime pasiseka. Is kur zinote, kad butent temos autoriai pasiseks? Kodel sako, kad gyvenime tikrai atsiras zmogus kuris pamils toki ar anoki... Juk tai ne kiekvienam.

Nuosirdziai linkiu temos autoriai visa ko geriausia gyvenime ir, kad pasisektu...
Atsakyti
baisiausi man yra proto invalidai (pvz sveikieji, kurie stato prabangius automobilius invalidams skirtose vietose), o visa kita negalia ne tokia jau ir baisi.. 4u.gif juolab ir musu visuomenes poziuris po truputi keiciasi smile.gif
Atsakyti
Tavo negalė nėra tokia jau ir baisi. Juk tu gali vaikščioti, dirbti, skaityti, pramogauti ir pan. Todėl, mano nuomone, tas vaikinas tave paliko ne dėl negalės, bet lengviausia jam buvo pasakyti, jog todėl. Taip, kad nenusimink ir net negalvok, kad tai, jog tu negirdi yra kliūtis būti laimingai ir mylimai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rosa86 @ 2008 02 01, 20:58)
Teisingai, kad tokie patys greitai nuleidzia rankas.Tikrai labai dziaugiuosi del taves,kad turi toki vyra. thumbup.gif  thumbup.gif  Is tikro labai retas atvejis, nes daugelis po vestuviu pradeda priekaistaut del negalios, na bent jau as daug tokiu pavyzdziu maciau. O kai jis tau vercia? I gestus, ar veliau pakartoja ka sake?

na,gestu kalbos man nereikia,nes kalbos defektu neturiu,apkurtau jau ismokusi kalbeti.Vaikysteje igudau daug ka suprasti is lupu,daugelis net ne is karto supranta kad nedagirdziu,prigauna tik tada kai manes ko nors klausia kai bunu nusisukus, doh.gif tik tada ir pasakau kad negirdziu blush2.gif tai mano vyras man atkartoja tuos zodzius,o as is jo kalbos ir suprantu apie ka yra snekama.As ir dziaugiuosi,kad turiu supratinga vyra,ir uz tai ji myliu wub.gif
''Meiles ieskoti nereikia,ji pati tave susiranda'' 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laisla @ 2008 02 02, 00:25)
Tavo negalė nėra tokia jau ir baisi. Juk tu gali vaikščioti, dirbti, skaityti, pramogauti ir pan. Todėl, mano nuomone, tas vaikinas tave paliko ne dėl negalės, bet lengviausia jam buvo pasakyti, jog todėl.  Taip, kad nenusimink ir net negalvok, kad tai, jog tu negirdi yra kliūtis būti laimingai ir mylimai  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif reiskias jis buvo proto invalidas ir tu ant jo nepyk lotuliukas.gif
Atsakyti