Įkraunama...
Įkraunama...

Ar sveikas galėtų vesti neįgalią?

Tarp turinciu aukstaji issilavinima irgi visokiu pasitaiko - maniskis toks ir buvo.Jam per zema buvo su manim rodytis prie draugu, seimos nariu. Forsiukai ir panasaus stiliaus lepsiai manes irgi nedomina. schmoll.gif Nesiseka niekaip man. Pati kabintis ant kaklo niekam nesiruosiu, o manes kalbint niekas nesiverzia. O tu kieta thumbup.gif As tai dazniausiai apsiverkdavau blush2.gif Bet vienu metu mane davede ir as kumsciais pasidarbavau, tiesa ne bernas, o merga gavo.

IR DAR PRASYMA VISIEMS TURIU. NIEKADA NEVADINKITE KURCIUJU KURCNEBYLIAIS, TAI YRA IZEIDIMAS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rosa86: 23 vasario 2008 - 19:37
QUOTE(rosa86 @ 2008 02 23, 21:36)
Tarp turinciu aukstaji issilavinima irgi visokiu pasitaiko - maniskis toks ir buvo.Jam per zema buvo su manim rodytis prie draugu, seimos nariu. Forsiukai ir panasaus stiliaus lepsiai manes irgi nedomina.  schmoll.gif  Nesiseka niekaip man. Pati kabintis ant kaklo niekam nesiruosiu, o manes kalbint niekas nesiverzia. O tu kieta  thumbup.gif As tai dazniausiai apsiverkdavau blush2.gif  Bet vienu metu mane davede ir as kumsciais pasidarbavau, tiesa ne bernas, o merga gavo.

IR DAR PRASYMA VISIEMS TURIU. NIEKADA NEVADINKITE KURCIUJU KURCNEBYLIAIS, TAI YRA IZEIDIMAS.

Aukštasis, jei žmogus bukas - IQ nepridės. Aš kalbėjau apie intelektualius žmones - o tokie gali būti ir nebūtinai su aukštuoju. IQ - tai derinys, o ne aukštojo mokslo diplomas.
O dėl kabinimosi ant kaklo - na, ant kaklo nesikardavau, bet jei vaikinas patikdavo - parodyti iniciatyvos nevengdavau tai tikrai. Kažkaip intuityviai atsirinkdavau mano dėmėsio vertus kandidatus, tai problemų nebūdavo - aj nebent problema atpurtyt nusibodusį jau bernelį - kažkaip visi turėtieji į mane žiūrėjo rimtai, na gal išskyrus vieną atvejį egipte - vieno vakaro romanas buvo bigsmile.gif . Nežinau - neturiu kompleksų, esu drasi, na nėr man taip, kad nedrįsčiau užkalbint man patinkančio žmogaus. Dabartinį MB - būsimą vyrą tai ir užkalbinau, ir pabučiavau pirma, ir netgi į lovą nusitempiau biggrin.gif blush2.gif Nu paleido mergelė visus įmanomus kerus nail.gif brunette.gif Pamačiau, atėjau ir pasiėmiau.
Aj, šiaip tai neimk į širdį - reik skūrą storesnę užsiaugint ir tiek. Neimk į galvą aplinkinių negatyvizmo, suvok, gyveni sau, dėl savęs, mylėk save, eik iškėlusi galvą - ir kiti tave mylės. Vyrus traukia savimi pasitikinčios, kietos moterytės. Nu būk baba dyzel kaip sakoma.
Beje, vasarą teko gyventi su kurčia mergina, nu beveik visai kurčia - patikėk - bernų ir pas ją šniūrais buvo. Tai su vienu, tai su kitu - ir visi stengėsi dėl jos, rašteliais rašinėdavosi jei tik panelė pageidaudavo.
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2008 02 23, 23:19)
Aukštasis, jei žmogus bukas - IQ nepridės. Aš kalbėjau apie intelektualius žmones - o tokie gali būti ir nebūtinai su aukštuoju. IQ - tai derinys, o ne aukštojo mokslo diplomas.
O dėl kabinimosi ant kaklo - na, ant kaklo nesikardavau, bet jei vaikinas patikdavo - parodyti iniciatyvos nevengdavau tai tikrai. Kažkaip intuityviai atsirinkdavau mano dėmėsio vertus kandidatus, tai problemų nebūdavo - aj nebent problema atpurtyt nusibodusį jau bernelį - kažkaip visi turėtieji į mane žiūrėjo rimtai, na gal išskyrus vieną atvejį egipte - vieno vakaro romanas buvo  bigsmile.gif . Nežinau -  neturiu kompleksų, esu drasi, na nėr man taip, kad nedrįsčiau užkalbint man patinkančio žmogaus. Dabartinį MB - būsimą vyrą tai ir užkalbinau, ir pabučiavau pirma, ir netgi į lovą nusitempiau  biggrin.gif  blush2.gif  Nu paleido mergelė  visus įmanomus kerus  nail.gif  brunette.gif  Pamačiau, atėjau ir pasiėmiau. 
Aj, šiaip tai neimk į širdį - reik skūrą storesnę užsiaugint ir tiek. Neimk į galvą aplinkinių negatyvizmo, suvok, gyveni sau, dėl savęs, mylėk save, eik iškėlusi galvą - ir kiti tave mylės. Vyrus traukia savimi pasitikinčios, kietos moterytės. Nu būk baba dyzel kaip sakoma.
Beje, vasarą teko gyventi su kurčia mergina, nu beveik visai kurčia  - patikėk - bernų ir pas ją šniūrais buvo. Tai su vienu, tai su kitu - ir visi stengėsi dėl jos, rašteliais rašinėdavosi jei tik panelė pageidaudavo.

Labai tau aciu 4u.gif Baltu pavydu tau pavydziu drasos 4u.gif Na, aplink mane irgi bande rezt sparna, bet ne tokie kuriu man reiketu. schmoll.gif Man is vis kazin ar itiks koks, tiesa pasakius.Siais laikais bernai labai jau ispopinti mergu.Ta prasme jie is merginu reikalauja, kad butu grazi, protinga ir pan., o pacys apkiauteliai stubriai yra.Man reikia protingo, grazaus , gero, nuosirdausnelakstancio paskui kiekviena sijona...Galeciau vardint ir vardint. Problema yra tik ta, kad sunku surasti gera ir rimta, kuriam nerupetu tik tai, kaip tave i lova isitempt.
O tai ta mergina nuo gimimo negirdi ir naudoja gestu kalba?
Atsakyti
QUOTE(rosa86 @ 2008 02 24, 00:00)
Labai tau aciu 4u.gif Baltu pavydu tau pavydziu drasos 4u.gif Na, aplink mane irgi bande rezt sparna, bet ne tokie kuriu man reiketu.  schmoll.gif Man is vis kazin ar itiks koks, tiesa pasakius.Siais laikais bernai labai jau ispopinti mergu.Ta prasme jie is merginu reikalauja, kad butu grazi, protinga ir pan., o pacys apkiauteliai stubriai yra.Man reikia protingo, grazaus , gero, nuosirdausnelakstancio paskui kiekviena sijona...Galeciau vardint ir vardint. Problema yra tik ta, kad sunku surasti gera ir rimta, kuriam nerupetu tik tai, kaip tave i lova isitempt.
O tai ta mergina nuo gimimo negirdi ir naudoja gestu kalba?

O kas čia blogo, kad nori į lovą įsitempt? natūralu gi. Nors aišku, jei vien lova terūpi bernui ir nieko daugiau - tai nekas. Nors ai - kai aš pati juos lovon būdavau linkus įsitempt.... Bet ir patikdavo man bernas kaip asmenybė, o ne vien kaip sekso objektas. O kas dėl bernų išlepinimo - tai tiesa. Bet ne visi išlepinti gi - susirasi ir tu, kokio nori, pamatysi. Juk jauna esi. Nors ir aš nesena, man 22. Nors va, turiu draugę, graži, protinga, sveika, visko turi, ale tos meilės sako, kad nėr ir kad trūksta jai. Nors jai drasos šiuo klausimu irgi trūksta, kai sutinka jai patinkantį objektą - susidrovi ir tiek. Ir bernas mano, kad jai jis nepatinka.
o ta mergina su kuria gyvenau - ji beveik kurčia nuo gimimo. Kalba, skaito iš lūpų ir gestų kalbą dar moka. Mes su ja susišnekėdavom įprastai, kadangi aš gestų kalbos nemoku.
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2008 02 24, 00:17)
O kas čia blogo, kad nori į lovą įsitempt? natūralu gi. Nors aišku, jei vien lova terūpi bernui ir nieko daugiau - tai nekas. Nors ai - kai aš pati juos lovon būdavau linkus įsitempt.... Bet  ir patikdavo man bernas kaip asmenybė, o ne vien kaip sekso objektas.  O kas dėl bernų išlepinimo - tai tiesa. Bet ne visi išlepinti gi - susirasi ir tu, kokio nori, pamatysi. Juk jauna esi.  Nors ir aš nesena,  man 22.  Nors va, turiu draugę, graži, protinga, sveika, visko turi, ale tos meilės sako, kad nėr ir kad trūksta jai. Nors jai drasos šiuo klausimu irgi trūksta, kai sutinka jai patinkantį objektą - susidrovi ir tiek. Ir bernas mano, kad jai jis nepatinka.
o ta mergina su kuria gyvenau - ji beveik kurčia nuo gimimo. Kalba, skaito iš lūpų ir gestų kalbą dar moka. Mes su ja susišnekėdavom įprastai, kadangi aš gestų kalbos nemoku.

As turiu omeny kada vien tik i lova isitempt nori biggrin.gif Cia kiekvieno asmeninis reikalas, bet man norisi kazko rimciau. Man irgi 22 ir labai jau noretusi, kad ta meile ateitu. Lauksiu,o ka daryt belieka? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rosa86 @ 2008 02 24, 00:38)
As turiu omeny kada vien tik i lova isitempt nori biggrin.gif Cia kiekvieno asmeninis reikalas, bet man norisi kazko rimciau. Man irgi 22 ir labai jau noretusi, kad ta meile ateitu. Lauksiu,o ka daryt belieka? biggrin.gif

Ir sulauksi, pamatysi - kiekvienam savo laikas gi. Nesuk sau galvos. Šiaip, siūlyčiau važiuoti per studžių mainų programas kur nors - kad ir į JAV ar kur - patikėk, su visai kitokiu bernų kontingentu susidursi.
Su savo dabartiniu susipažinau Aliaskoje. Išvariau vasarai padirbėti - tai va, žentą tėvams parvežiau lotuliukas.gif Ta kurčia mergina su manim irgi važiavo, tai ir ji vis dar ryšius palaiko su kavalieriais kiek žinau.
Atsakyti
QUOTE(Simulcika @ 2008 02 24, 00:49)
Ir sulauksi, pamatysi - kiekvienam savo laikas gi. Nesuk sau galvos. Šiaip, siūlyčiau važiuoti per studžių mainų programas kur nors - kad ir į JAV ar kur - patikėk, su visai kitokiu bernų kontingentu susidursi.
Su savo dabartiniu susipažinau Aliaskoje. Išvariau vasarai padirbėti - tai va, žentą tėvams parvežiau  lotuliukas.gif  Ta kurčia mergina su manim irgi važiavo, tai ir ji vis dar ryšius palaiko su kavalieriais kiek žinau.

Bet tai kaip jum fainha... thumbup.gif Pas mus kol kas kolegijoj jokiu mainu nera. Tik LT visokios paskaitos buna, bet manes ten niekados neima, nes verteja negali vaziuot nemokamai kartu, islaidas pati turiu padengt. Be to, man niekas ir nesiulo kazkur vaziuot. Matyt, galvoja, kad nesusidorosiu. Kiek zinau universitetuose daug pagarbiau i zmones su negalia ziuri. Savo kolegijoje as esu vienintele su klausos sutrikimais... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(rosa86 @ 2008 02 24, 17:35)
Bet tai kaip jum fainha... thumbup.gif Pas mus kol kas kolegijoj jokiu mainu nera. Tik LT visokios paskaitos buna, bet manes ten niekados neima, nes verteja negali vaziuot nemokamai kartu, islaidas pati turiu padengt. Be to, man niekas ir nesiulo kazkur vaziuot. Matyt, galvoja, kad nesusidorosiu. Kiek zinau universitetuose daug pagarbiau i zmones su negalia ziuri. Savo kolegijoje as esu vienintele su klausos sutrikimais... verysad.gif

Ne per univera, ten per PLC vaziuoji dirbt pvz i USA, bet turi but studentas, moki bapkes, bet atsiperka. Neteisingai issireiskiau su tais mainais.
O mainu programos per univera irgi buna - socrates, erasmus, bet ten siuncia mokytis pusei metu i kita sali.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simulcika: 24 vasario 2008 - 17:53
QUOTE(Simulcika @ 2008 02 24, 19:50)
Ne per univera, ten per PLC vaziuoji dirbt pvz i USA, bet turi but studentas, moki bapkes, bet atsiperka. Neteisingai issireiskiau  su tais mainais.
O mainu programos per univera irgi buna - socrates, erasmus, bet ten siuncia mokytis pusei metu i kita sali.

Dekui, reikes pasudomet thumbup.gif
Atsakyti