Apsilankem baseine+pirtyse ir drusku kambaryje.
pirma (PLIUSAI) uzsikaifavom, kad pasirodo, jog si menesi (ar tai pirma menesi nuo atsidarymo, nesupratau ) 20% nuolaida! Tai gavosi, kad uz 2 valandas baseine+pirtyse sumokejau 16 litu

O poto dar nuvarem 10 minuciu (is tiesu buvom ilgiau) i drusku kambari ir su nuolaida sumokejom 3.20lt

Daugiau nebespejom apsilankyti, nes mano maziukas luuuuzo miegot tai nezinojau kur ji palikt ir nezinojau kada pabus.
Dar prie pliusu reikia paminet kad kainos tai ka as zinau... daugeliu atveju juokingai mazos- lyginant su Druskininkais, aisku yra ten tokiu procedureliu ir po 100-200 litovcu

Dabar kokie MINUSAI: baseine ziauriai slidu (ant plyteliu) geriau vaziuot su tapkemis, persirengimo kambaryje truksta kokiu tai kedziu ar pan- man vaika pvz buvo ziauriai sunku aprengti. Ir... pravalai su banko kortelemis, jas priima, bet laaabai sunkiai. ir dar geriau ishsaugoti mokejimo kvita, nes ten ne iki galo sureguliuota ta "apyrankiu-skaiciuotuvu sistema" t.y. mes su drauge iejom kartu, iseinant jai dar rode, kad liko neishnaudota 25minutes (kaip ir buvo realiai), o man rode, kad jau pernaudojau apie pusvalandi

Siaip tai ten faina! Man patiko!

Vaikas mano uzsikaifavo nerealiai, principu:"ja budu zdes' zhit'"

Tiesa, kad eisit su kudikiais (maniskiui 10men) tai nusipirkit JYSK'e pripuciama rata kudikiams (neseniai buvo nupiginti ~9lt kainavo) ten jis su tokiom tipo kelnytemis ir yra 3 padetys: i vienus ikisus kojytes vaikas tarsi sedi tam rate, i kitas skyles vaikas gali plaukti (nu neapsivers

GAL KAS BUVO ten paciam SPA centre? ir naudojosi tomis kitomis proceduromis (ten kiek mums aprode mase visokiausiu "voniu-irengimu" kur guli ir tau kazka daro

Papasakokit!