Įkraunama...
Įkraunama...

Trasalis

O gal zinot pries kiek laiko reikia proceduras uzsisakyti.Mamai pasilepinimui noriu uzsakyti. smile.gif
Atsakyti
Šiandien aš su vyru ir dukryte varom į druskų kambarį bigsmile.gif Tai sakė, kad 30 min. 10 lt. dukrytei mokėt nereiks mirksiukas.gif
Paskui parašysiu atsiliepimus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(molli @ 2007 05 03, 14:54)
Šiandien aš su vyru ir dukryte varom į druskų kambarį bigsmile.gif Tai sakė, kad 30 min. 10 lt. dukrytei mokėt nereiks mirksiukas.gif
Paskui parašysiu atsiliepimus rolleyes.gif

skaičiau, kad gerai sergant kvėpavimo takų ligomis thumbup.gif
Atsakyti
o ten vaziuojant i ta "trasali" reik is anksto uzsisakyt? smile.gif kad nebutu jog nuvaziuoji, o sako nera vietu ar kazkas pan.?
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2007 05 03, 11:23)
33 tai tikrai gerai, o kada čia tu buvai?


kazkur pries savaite, savaites vidury, poto buvom praeita savaitgali tai buvo kazkur +31, bet vistiek man karstoka (be to buvau su vyru tai jis "gane" maziuka o as kaifavau nuo kalniuku ir bangu wink.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(rassim @ 2007 05 04, 15:22)
o ten vaziuojant i ta "trasali" reik is anksto uzsisakyt? smile.gif kad nebutu jog nuvaziuoji, o sako nera vietu ar kazkas pan.?


Na bent jau kol kas tai ten visai nera zmoniu (as taip manau, kad reklamos truksta, nes ir as pati suzinojau is drauges, kurios drauge ten dirba doh.gif ) .
kai mes buvom viduryje savaites tai baseine buvo gal 8-10 zmoniu (atrode tarsi visai nebutu biggrin.gif), o savaitgali buvo koks 25 g.gif bet visi pasiskirste po "savo" jakuzzi ir velgi nesijaute
nu vienzo erdves tikrai daug thumbup.gif
nezinau kaip su SPA, nes ten dar nesilankem, bet nepanasu kad "perkrauta" ax.gif
Atsakyti
O i drusku kambari tai eiti reikia su savo rubais, ar kazka duoda?
O kiek pirciu tenais ir kokios?
Aciu:)
Atsakyti
mes buvome sitame vandens pramogu centre, per didziuosius iseiginiu savaitgalius - tai zmoniu buvo nemazai. siame centre vienas geras pliusas del mazu kainu ir fainos jakuzzi, o daugiau vien minusiukai is musu puses:
1. man pats blogiausias dalykas pasirode, kad nesildomos grindys persirengimo kambaryje!!!! Kojas pasaliau nerealiai. Dar plius purvina, cia vieni basi laksto kiti jau su batais is lauko. plauku pilna, zodziu tvarkos nulis.
2. SLIDU nerealiai, o dar liepia padeti parasus pries ieinant i parka, kad "prisizadame nepaslysti, nelauzyti ir pan."(zodziu tu pats uz save atsakai), kaip gali pazadeti nepaslysti, jei net nera sumazinta rizika paslidimo.
3. kai daug zmoniu jakuzzi pilnos zmoniu, o baseine vandens temperatura buvo turbut koki 15 smile.gif jauciu Palangos juroj silciau smile.gif
4. Suomiska pirtis per salta, o dar raso kad negalima ant akmenu pilti jokiu skysciu, jei butu vyrai nepyle vandens tai sedi sau siltam kambary ir viskas.
5. Turkiskuose pirtyse tamsu ir nesupratau to tamsumo tikslo: ar kad rimantiskiau butu ar kad greiciau kam nors ant keliu atsisestum, nes per garus taip nieko nesimato, o dar tamsu.
6. Baras - neveikiantis.
7. Baseine taip susalau, o dar nuejus i dusus vos ne saltas vanduo bego ir tokia mizerna srovele, vos muilus is galvos issiploviau.
Na gal jau uzteks smile.gif Nesakau kad ten daugiau neisiu, ten patiko turkiskos pirtys ir jakuzii smile.gif
Atsakyti
O mum su MB patiko thumbup.gif netrukdė nei slidžios grindys niekas, nes su tapkėm buvom biggrin.gif
Atsakyti
Nereali, aciu uz info ir pradeta tema. labai idomu man pasidare.
reikes pasidometi ir nuvaziuoti tenai. 4u.gif
Atsakyti
Jau buvau besusigundanti, bet perskačiusi temą iki galo pasimečiau g.gif . Lauksiu daugiau atsiliepimų.
Atsakyti
QUOTE(zozulia @ 2007 05 15, 12:53)
Jau buvau besusigundanti, bet perskačiusi temą iki galo pasimečiau  g.gif . Lauksiu daugiau atsiliepimų.

Kaip sakant, neišbandysi nesužinosi mirksiukas.gif
Atsakyti
Buvau prisiskaicius visokiausiu ispudziu, tai siandien vaziavau nieko nesitikedama. Bet TAAAAAIIIIIIP patiko thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif , kad dar dar dar (kaip tas drakoniukas) noriu!

Kadangi turejau laisva diena, vakar is vakaro uzsirasiau siadienai atpalaiduojamai voniai (jos dar ineternete nera, nes paslaugu sarasa atnaujino), drusku kambari ir galvos-peciu juostos-kaklo masazo.
Vonia buvo superine - kvepejo, burbuliavo, o jau masaza tie burbuliukai, koki dare!!!! clap.gif clap.gif clap.gif Kiek esu buvusi Druskininkuose, Palangoje, Vilniuje voniose, niekur ar tokioje nebuvau - gal kad naujos vonios, todel taip gerai?
Po to buvau gydomajam drusku kambari ir ziurejau katino leopoldo nuotykius.... kaip seniai buvau macius ta multika bigsmile.gif Pries druskas sesute isklausinejo apie alergijas, slogas ir kt. dalykus ir rekomendavo, kiek kartu ir kaip daznai lankytis. Dar dave chalaciuka ir paliko ilestis. Siandien apie 11-13 val. tame centre buvo labai mazai lankytoju, tai taaaip ramu!
Po to pakviete masazistas masazo. Pasisodino ant kedes ir pradejo klausinet, kodel nusprendziau, kad noriu tokio masazo. Po to pasikalbejom ir nusprendem,ka jis darys man nugaros ir stuburo masaza, nes toks labiau tinka man, dirbanciai sedima darba. Zvakes dege, smilkalai ruko, rami muzika skambejo, o mane taip ismasazavo, kad po to atsikelus, dar gera valandziuke sedejau ant ju poilsio kedziu, nes toooookia atsipalaidavus buvau clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif

Aptarnavimas superinis, paslaugos superines, kainos panasios i Druskininkus. O su Vilniaus spa net nera ka lyginti - nei voniu, nei masazisto (beje, mane masazavo p.Nikolajus, tai pas ji ir vaziuosiu cia toliau).

Zodziu clap_1.gif clap_1.gif clap_1.gif centrui, netoli Vilniaus.

p.s. po visko ar kibinu pavalgiau ir pasivaiksciojau prie pilies, tai dabar tik galva padesiu ir uzsnusiu, nes nerealiai gera!
Papildyta:
QUOTE(Darlingkrbe @ 2007 05 05, 09:19)
O i drusku kambari tai eiti reikia su savo rubais, ar kazka duoda?
O kiek pirciu tenais ir kokios?
Aciu:)


apie drusku kambari atsakau. as buvau gydomajam, tai man dave ir a la kojines ant slepeciu ir paklause, ar noriu chalatelio, tai ji pasiemiau ir likau tik su juo ir savo vasarinem slepetem, pasleptom po tom ju celofaninem tapkem.
Atsakyti