Įkraunama...
Įkraunama...

Sonatinos receptų fanės

Tęsiam savo pašnekesius toliau wink.gif

Senieji Sonatinos receptai
Sonatinos blog'as (nauji receptai)
Atsakyti
Nepamenu kas blush2.gif , bet anoje temoje klausė dėl šokolado drožlių, aš tiesiog sutarkuoju, arba jeigu neturiu po ranka tarkos (nežinau kaip taisyklingai reikėtų sakyti doh.gif ), tai su peiliu galima supjaustyti tik tai ilgiau užtrunka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ingakyca @ 2008 02 20, 08:39)
Nepamenu kas  blush2.gif , bet anoje temoje klausė dėl šokolado drožlių, aš tiesiog sutarkuoju, arba jeigu neturiu po ranka tarkos (nežinau kaip taisyklingai reikėtų sakyti  doh.gif ), tai su peiliu galima supjaustyti tik tai ilgiau užtrunka  mirksiukas.gif

Aš klausiau ax.gif Tingėjau vakar jau tarkuot, tai tik šiaip tokias šokoladiniais papuošimais papuošiau tortuką. Vakare ragausim. O Kiaušininė duona (iš blogo Sonatinos) tai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gavosi.
Atsakyti
Prisiskaičiau jūsų pagyrų ir išbandžiau obuolių pyragą su jogurtu ir tupiniais, labai skanus thumbup.gif . Pyragas puikiai iškepė, bet kas bandėt ar miltų ne per daug? (sumaišius miltus, cukrų ir sviestą trupinių nesigavo, miltai buvo pakankamai birūs).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ramune78: 20 vasario 2008 - 21:23
pirmą kartą gyvenime kepiau spurgas blink.gif
pavyko puikiai wub.gif

user posted image

user posted image

ačiū sonatinai mirksiukas.gif
Atsakyti
atrodo nuostabiai thumbup.gif
Atsakyti
Siandien gaminau Ziuljena su baklazanais ir pievagrybiais. thumbup.gif Paprasta, greita ir skanu drinks_cheers.gif smile.gif
Atsakyti
Sveikos bendramintės 4u.gif Gerai, kad tęsiame bendravimą ir dalinamės patirtim, Spurgos atrodo dieviškai thumbup.gif . O aš šiandien dariau paprastą patiekalą -mėsos kukuliai su sūreliu, labai skanus padažas, lengva gaminti. Ir dar pasidariau šparaginių pupelių, bulvių ir silkės mišrainę . Labai neatsibodęs skonis.
Atsakyti
Tokias spurgas savo šeimai kepiau jau ne vieną kartą.
O paskutiniai išmėginti receptai - mėsos apkepas ir citrininiai keksiukai su grietine. Viskas gavosi labai skaniai. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ramune78 @ 2008 02 20, 21:22)
Prisiskaičiau jūsų pagyrų ir išbandžiau obuolių pyragą su jogurtu ir tupiniais, labai skanus thumbup.gif

Aš irgi šiandien ruošiuosi gaminti obuolių pyragą su jogurtu. Bet recepte tai jokių trupunių nerandu g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pietums iškepiau jautieną su grybais,bet aš su kiauliena dariau,nu labai skanūs kepsniai gavosi.Ir prikepiau kalną trapių sausainių,tirpsta burnoj tiesiog rolleyes.gif
Atsakyti
Mano pyrago rezultatas 4u.gif Kepiau pyrago formoje. Nors recepte parašyta, kad tik 4 porcijoms, išėjo kur kas daugiau smile.gif
Būtinai kartosiu, skonis nerealus. Dariau su braškių jogurtu thumbup.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti