QUOTE(soske @ 2008 03 13, 14:59)
ohohoo ale tokiu laaabai mazai, vien jau praduotuveje vaiksciodama kai pasiziuri i kitu zmoniu vezimus kur su mazais vaikais- kruvos tyreliu

bet ne vienos misinuko indelio na. tai gaunasi mzdg taip: vienu nuodiju, kitu gydau

tai velgi

ne ka prastesne uz tas esu

tik skirtumas dar tame kad kai jos baigia 'gydyti' 'trucija' ir toliau, o ash baigiau 'nuodyti' ir 'gydau gydau gydau.."
Kuo gydai?

Jeigul Nedavei savo pienuko? Ekologišku maistu? Ar taip tik bandai save apgauti?
O šiaip mažai kas gali sau leisti tokią prabangą kaip krūvos tyrelių... na mes irgi tikriausiai taip atrodom- kai važiuojam į MB tėviškę. (aš visada dėl viso pikto pasirūpinu "krūva" tyrelių. Mat jau ne kartą nusvilau- prisikviečia svečių- suguža visi į virtuvę. Pati pluša prie viryklės viskas užimta- nei kaip padaryt valgyt nei ką- tokiu atveju išgelbėja tyrelė. Pasakius tiesą dar ir dabar
stovi ant šaldytuvo- prieš kalėdas pirkom

neprireikė- bet dėl viso pikto kai dabar važiuosiu turėsiu.
QUOTE(dange @ 2008 03 13, 14:59)
Tavo valia, tikėti šiuo pasakojimu, ar ne, galų gale šiandien tai nebeturi jokios reikšmės, tiesiog priminsiu, kad sifilio sukėlėjas aplinkoje gyvas būna yžač trumpai ir užsikrėtimui reikalingas tiesioginis kontaktas.
Nežinau

pasakius tiesą- ji man taip aiškino- aš patikėjau- nesigilinau į tokius dalykus. Be to iš tiesų mačiau baisų bėrimą ir tokią kaipo vos ne šunvotę- tai ir patikėjau.
QUOTE(soske @ 2008 03 13, 15:09)
klepesova, na, sakyciau , vaika savo sveikiau maitinom. jokiu tyreliu. ir jokiu sildymu. o TB

nemoka

ka ten moket? tai sau valgyt irgi, matyt, nepasidaro na.. bet nesivelkim i asmeniskumus
Tiesą pasakius- retai pasidaro. ir dar... Ar tikra kad sveikiau? Iš kur jūs varškę gaudavot? Aš kaimiškos negaunu- bandžiau pirkt paprastą- maniškė vėmė. Pediatrė rekomendavo MIAU varškytę- bananinę arba vanilinę- sakė nuo jos neberia vaikučių. Obuoliukai pas mus naminiai, bulvės, morkos, taip pat... Na šildau. VONELĖJE> ne kažkokioje mikrobangų krosnelėje kur gaminant žūsta 60 procentų naudingųjų medžiagų o vonelėje: t.y. pripili verdančio vandens į vonelę ir įstatai indelį su maistu. maistas pamažu pašyla. iki valgymo temperatūros. MB jau net visą technologiją išdirbęs.
Rytais valgo daržovienę, pietums daržovės + sauja kruopyčių (ne daugiau- jei bus daugiau mūsiškė nevalgo) ir jautiena, veršiena, kalakutiena, labai retai kiauliena, 1 kartą į savaitę žuvis... jei nespėju grįžti pavakariams tas pats. nemanau kad tai jau taip nesveika... ir nesirgom tpfu, tpfu, tpfu... ir vaikas tikrai gerai atrodo, ir pediatrė giria- sako kad retai kuris vaikiukas taip gerai atrodo- ir sveika ir graži, ir linksma... Bet nežinau dar mažiukė mūsiškė. Bet atsidžiaugt negalim. Tik tiek kad nelabai toleruoja karvės pienuką- sakau- kol atradom tai ką ji gali valgyt iš pieno produktų. Na dar sviestą gali valgyt- bet šiaip- kas ne keista nuo dobilo ekologiškų produktų ne tik kad išberia, bet dar ir vemti pradeda. Bandžiau ne vieną kartą.
QUOTE(sena pažįstama @ 2008 03 13, 15:29)
Siaip ne i tema, pasijuokimui

:apacioj, ties Vaiko mityba yra tema "Alus vaikui" Tai mes cia diskutuojam apie MP nauda, misinuku nenauda, ale jus paskaitykit, kaip ten mamytes aluje nauda mato

Ir kiek vitaminu, reikalingu kudikiui, tame aluje yra
Šiaip ne į temą: bet nealkoholinį alų kai kurie pediatrai iš tiesų rekomenduoja. Ir dar pasijuokim. Jei nealkoholinis alus mano tetos vyrui buvo vos ne kaip "sredstva" išrašiusi gydytoja- pas jį per mažas rūgštingumas...
O dabar juokitės.

Juk juokinga ane?
O šiaip dėl "bajerio" kaimiška gira laipsnių turi jei nežinojote.
Papildyta:
http://2beer.wordpre...udies-medicina/