Įkraunama...
Įkraunama...

Nenoras maitinti krūtimi-3

QUOTE(soske @ 2008 03 13, 21:54)
ale ziuriu jum negerai laugh.gif  lotuliukas.gif ko prilipo tas BAKas ? na ir vaziavau ten ir mokejau ir turiu ash tu pinigu, bet tema ne apie tai  blink.gif atrodo, kad pykstat, nes BAKe 'gimdziau', ir turiu pinigu  lotuliukas.gif ale ko cia pykt? tema visiskai ne 'kas kiek turi bapkiu, kas kur gimde ir kiek mokejo'. tai , paminejau gal cia kazkur tai savo postuose, bet nematau reikalo visur prikisinet  blink.gif o del info, kam man ieskoti, juk man jus norit irodyt kad MP begalo be krasto sveikas, naudingas, nepakeiciamas. tai ir netikiu kad margarinas blogas, tai ir valgau laugh.gif pati sau priestaraujat laugh.gif

Ponia, pati raminkis. Niekas dėl jokių pinigų nesikabina. Čia ne viena gali sau daug ką leisti, bet tuom nesididžiuoja. Tiesiog rimtai užknisai su "visko žinojimu". Atsibodai.
Atsakyti
QUOTE(d-krall @ 2008 03 14, 10:49)
Ponia, pati raminkis. Niekas dėl jokių pinigų nesikabina. Čia ne viena gali sau daug ką leisti, bet tuom nesididžiuoja. Tiesiog rimtai užknisai su "visko žinojimu". Atsibodai.

su ko visko zinojimu? visur rasau kad "MAN TAI NEATRODO ... " atsibodau? laugh.gif tai neskaityk laugh.gif
paziurek kaip gOOte prisikabino del to BAK'o unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2008 03 14, 12:38)
su ko visko zinojimu? visur rasau kad "MAN TAI NEATRODO ... " atsibodau? laugh.gif tai neskaityk laugh.gif
paziurek kaip gOOte prisikabino del to BAK'o  unsure.gif

Nieko ji neprisikabino tongue.gif pati prie jos kabinejies lotuliukas.gif
Atsakyti
bandžiau sursti, kokią žalą daro žindymas moteriai, šiek tiek radau:
nugraužti speneliai. na, čia gal visoms pradžiai būna, bet tai juk laikina, ypač jei taisyklinga žindymo technika
kepenų pažeidimas jei tuo metu žindai ir geri tylenol. (būna ir kitų vaistų)
ir dar kažkokios galimos probl. jei turi krūties implantus. Tokių neturiu, tai ir neįsiskaičiau.
Kaip ir viskas. Na, bet soskė geriau žino, ji visus straipsnius atras, kaip žindymas žaloja vargšes moteris ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pelyte mazyte @ 2008 03 14, 12:48)
Nieko ji neprisikabino tongue.gif pati prie jos kabinejies  lotuliukas.gif

tai tu geriau pasiakityk. kam ta BAK'a ir $ kiekvinam poste prikist? juk ne apie tai kalba? koks skirtumnas ar ash verdu ta kose ar aukle? ar ash grindis plaunu ar aukle? jokio. faktas tas kad valgyt vaikui padaryta , grindys svarios. o meile vaikui nuo grindu plovimo nepriklauso.
xskix, neuzspaustas po padu, abu mes lygus, megstam pasigincyt, padiskutuot. bet maitint ar ne- mano reikalas ir niekeno daugiau. vyras net negali dristi pasakyti- maitink MP ! sakyciau- galva issitrink laugh.gif laugh.gif lotuliukas.gif is viso , nematau skirtumo kaip maittint- mp ar misinuku, svarbiausia maitint is viso bigsmile.gif maniskis pagalbos suteikia ir ne tai kad sulauku pagalbos ish jo, o augina vaika lygiai tiek pat kiek ir ash. buna savaitgaliu kad jis lieka namie, ash lekiu kur su draugem ir nieko cia tokio drinks_cheers.gif
maniskis apsisvietes ir dar kaip, tik gal ne MP naaudom laugh.gif o ten kur ir reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2008 03 14, 12:04)

maniskis apsisvietes ir dar kaip, tik gal ne MP naaudom laugh.gif o ten kur ir reikia smile.gif

O kur reikia g.gif dar karta prasau, su ironija ar be, idek koki straipsni apie mp nenauda arba zala zindyvei. Man tikrai idomu.
Papildyta:
QUOTE(xskix @ 2008 03 14, 12:01)
bandžiau sursti, kokią žalą daro žindymas moteriai, šiek tiek radau:
nugraužti speneliai. na, čia gal visoms pradžiai būna, bet tai juk laikina, ypač jei taisyklinga žindymo technika
kepenų pažeidimas jei tuo metu žindai ir geri tylenol. (būna ir kitų vaistų)
ir dar kažkokios galimos probl. jei turi krūties implantus. Tokių neturiu, tai ir neįsiskaičiau.
Kaip ir viskas. Na, bet soskė geriau žino, ji visus straipsnius atras, kaip žindymas žaloja vargšes moteris  ax.gif

Butu idomu suzinoti apie ilgalaike zala. Be Tylenol. Pvz kokius pazeidimus, issekimus, nupushimus, senejimo procesus. Bet gal tai konfidenciali info, ir mokslininku labai jau slepiama tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2008 03 14, 13:04)
tai tu geriau pasiakityk. kam ta BAK'a ir $ kiekvinam poste prikist? juk ne apie tai kalba? koks skirtumnas ar ash verdu ta kose ar aukle? ar ash grindis plaunu ar aukle? jokio. faktas tas kad valgyt vaikui padaryta , grindys svarios. o meile vaikui nuo grindu plovimo nepriklauso.
xskix, neuzspaustas po padu, abu mes lygus, megstam pasigincyt, padiskutuot. bet maitint ar ne- mano reikalas ir niekeno daugiau. vyras net negali dristi pasakyti- maitink MP ! sakyciau- galva issitrink laugh.gif laugh.gif  lotuliukas.gif is viso , nematau skirtumo kaip maittint- mp ar misinuku, svarbiausia maitint is viso  bigsmile.gif maniskis pagalbos suteikia ir ne tai kad sulauku pagalbos ish jo, o augina vaika lygiai tiek pat kiek ir ash. buna savaitgaliu kad jis lieka namie, ash lekiu kur su draugem ir nieko cia tokio  drinks_cheers.gif

Vat butent ne apie tai kalba, tai kodel pati pastoviai kartoji g.gif aukle, tusai, aukle, tusai
MB irgi apsisvietes ir dar kaip, bet ir priedo dar MP nauda kuo puikiausiai zino tongue.gif
nep neras ji tokiu straipsniu, nebent pati parasys lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2008 03 14, 13:04)
xskix, neuzspaustas po padu, abu mes lygus, megstam pasigincyt, padiskutuot. bet maitint ar ne- mano reikalas ir niekeno daugiau. vyras net negali dristi pasakyti- maitink MP ! sakyciau- galva issitrink laugh.gif laugh.gif  lotuliukas.gif is viso , nematau skirtumo kaip maittint- mp ar misinuku, svarbiausia maitint is viso  bigsmile.gif maniskis pagalbos suteikia ir ne tai kad sulauku pagalbos ish jo, o augina vaika lygiai tiek pat kiek ir ash. buna savaitgaliu kad jis lieka namie, ash lekiu kur su draugem ir nieko cia tokio  drinks_cheers.gif

tai jei jis dirba nuo pirmad. iki penktad, nuo 8 iki 17 h, ir jus auginat vaiką lygiai tiek pat, tai kiek valandų per dieną tu praleidi su vaiku? blink.gif
jei ką, apsišviest galima įvairiapusiškai, žmogaus smegenys gi nėra tokios, kad viena info (pvz. apie žindymą įeina) kita info ( kaip vairuoti automobilį) išeina
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xskix: 14 kovo 2008 - 12:25
QUOTE(xskix @ 2008 03 14, 13:24)
tai jei jis dirba nuo pirmad. iki penktad, nuo 8 iki 17 h, ir jus auginat vaiką lygiai tiek  pat, tai kiek valandų per dieną tu praleidi su vaiku?  blink.gif
jei ką, apsišviest galima įvairiapusiškai, žmogaus smegenys gi nėra tokios, kad viena info (pvz. apie žindymą įeina) kita info ( kaip vairuoti automobilį) išeina

tai nejau taip sunku suskaiciuoti laugh.gif
nep, na tikrai tingiu ieskoti, nes man visiskai tas maitinimas neauktualu ir niekada nebus aktualu, o cia diskutuioju, nes tiesiog visaj linksma mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(soske @ 2008 03 14, 12:53)
nep, na tikrai tingiu ieskoti, nes man visiskai tas maitinimas neauktualu ir niekada nebus aktualu, o cia diskutuioju, nes tiesiog visaj linksma  mirksiukas.gif

labai panasiai elgiasi dveju metu vaikas, kai jam ateina metas atsiskirti nuo mamos rolleyes.gif vienintelis jo argumentas buna - ne ne ne nenoriu ne ne ne nedarysiu ne ne ne neisiu.... laimei, vaikai is sio etapo isauga 4u.gif dazniausiai.... rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ragnez: 14 kovo 2008 - 12:57
QUOTE(soske @ 2008 03 14, 13:53)
tai nejau taip sunku suskaiciuoti laugh.gif
nep, na tikrai tingiu ieskoti, nes man visiskai tas maitinimas neauktualu ir niekada nebus aktualu, o cia diskutuioju, nes tiesiog visaj linksma  mirksiukas.gif

sunku. na pasakyk smile.gif jei miegat atskiruose kambariuose, naktis neįsiskaito. na tai kiek? 2, 3 valandos?
Atsakyti
QUOTE(pelyte mazyte @ 2008 03 14, 13:48)
Nieko ji neprisikabino tongue.gif pati prie jos kabinejies  lotuliukas.gif

Būtent. Keliasi kažkokia... Goote tai, mano akimis žiūrint, labai teisingai viską kalba.
Papildyta:
QUOTE(pelyte mazyte @ 2008 03 14, 14:19)
Vat butent ne apie tai kalba, tai kodel pati pastoviai kartoji g.gif aukle, tusai, aukle, tusai
MB irgi apsisvietes ir dar kaip, bet ir priedo dar MP nauda kuo puikiausiai zino  tongue.gif
nep neras ji tokiu straipsniu, nebent pati parasys  lotuliukas.gif

Tai jau tikrai. Giriasi, kad vaiką auklei numetė. Man net gėda pasakyti, kad kartais savo mažiukę(kai jau kokie metukai buvo) kelioms valandoms močiutei palikdavau ir nubėgdavau į porą paskaitų(visų paskaitų nebūčiau išsedėjus, taip širdį be mažiukės skaudėdavo), o čia didžiuojasi numetusi ir dar kitas žemina.
Papildyta:
Ir kam soske pasivadinai jei nematini? Kad kitas pašiepti gal? doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti