Cia gal daugiau klausimas vienisoms mamoms (ir ne mamoms
Sveikos
), nors nebutinai tik vienisoms
Po darbo savaites mane labai traukia atsipalaiduoti, pasibastyti po miesta, pasokti klube, dar
, o visa laika rasti draugijos nelabai iseina... Ar cia yra panasiai megstanciu atsipalaiduot mamu/dar ne mamu ir ar visuomet randat draugija?
Aš tai viena bastausi po miestą, draugijos tam nereikia
QUOTE(F @ 2008 03 01, 12:51)
Aš tai viena bastausi po miestą, draugijos tam nereikia
po miesta tai gal, bet jei norisi kazkur uzsukti, visa nakti siausti, tada kaip, ar vienai nebutu liudna?
Man tai ne, bet kokiems ekstravertams tai gal būtų liūdna
QUOTE(F @ 2008 03 01, 15:07)
QUOTE(F @ 2008 03 01, 16:07)
Aš tai tikrai negalėčiau nuėjus į naktinį klubą pati viena šokti ir sedėti prie staliuko
QUOTE(F @ 2008 03 01, 15:07)
na man keistas šis pasisakymas.
negalėčiau visų svaitgalių leisti viena (šis būtent toks, nes norėjosi ramybės), nes yra draugai
QUOTE(Gegytė @ 2008 03 01, 22:18)
na man keistas šis pasisakymas.
negalėčiau visų svaitgalių leisti viena (šis būtent toks, nes norėjosi ramybės), nes yra draugai
Puiku, kai turite draugu
QUOTE(Kaira @ 2008 03 01, 12:39)
Sveikos
), nors nebutinai tik vienisoms
Po darbo savaites mane labai traukia atsipalaiduoti, pasibastyti po miesta, pasokti klube, dar
, o visa laika rasti draugijos nelabai iseina... Ar cia yra panasiai megstanciu atsipalaiduot mamu/dar ne mamu ir ar visuomet randat draugija?
As irgi tokia...Noretusi kazkur iseiti, bet va kompanijos nera
QUOTE(Gegytė @ 2008 03 01, 22:18)
O man keistas šis pasisakymas
QUOTE(Egliukasz @ 2008 03 01, 22:21)
Puiku, kai turite draugu
Nuosirdziai uz jus dziaugiuosi
Mane labai traukia ir atsipalaiduoti, ir kur pabuti, deja esu viena
Tokiais momentais noretusi tureti bent vaikiuka - maza angeliuka svelniomis akytemis, kuris vien tave pamates sypsotusi ta nuostabia sypsena, kuris tiestu y tave rankytes, lydetu akimis einancia is/y kambary.. Net apsiverkiau..
O kodėl tu neturi draugių? Gal keistas klausimas, bet negi nėra bendradarbiu, kursiokių ar šiaip senu pažįstamų?
QUOTE(laisla @ 2008 03 02, 00:10)
O kodėl tu neturi draugių? Gal keistas klausimas, bet negi nėra bendradarbiu, kursiokių ar šiaip senu pažįstamų?
Pas mane tai ėda tame, kad aš pati nenoriu su niekuo bendrauti. Neinu nei į klubus , nei į kitus vakarėlius... Tik su keliom draugėm kartais susimatom kokioj kavinėj. Manęs kažkodėl netraukia . Nors kartais kai draugės eina n-tąjį kartą pagalvojiu, kad gal neblogai būtų, bet pagalvojimai lieka pagalvojimais 
Daug kartu esu nudegusi nuo tu draugysciu, tad nelabai tikrai yra su kuo. Grupioke gyvena ramu seimyniny gyvenima su Sb, kitos SB neisleidzia jos niekur, nes anot jo, rimtos paneles nevaikstineja kur papuola. Kitos vel turi vyrus, draugus, ir pati supranti, kad to laiko nelieka
Man ir kyla gan retai noras, bet tada tai siauciu jau is sirdies