Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais?

QUOTE(Otome @ 2008 08 08, 13:35)
Aha, as irgi to pavadinimo neatsimenu, pirma karta abu tuos zaidimus bandziau, bet labai faina  thumbup.gif Butinai eisim dar, kai tik visos galesit  drinks_cheers.gif
Vistik vaziuosiu ryt bandyti plaukti baidarem, galvoju, kad nereik praleisti tokios progos, be to siandien toks fainas oras, taip turiu vilties, kad ir rytoj toks bus....  rolleyes.gif Tik kad reiks keltis ryt laaaabai anksti, su 6 val ryto autiku i Klaipeda isvaziuoju ryt... Nes tie mano draugai su kuriais plauksiu jau siandien isvaziavo ten kazkaur, o man vat reik sedeti darbe, tai ryt pasiims jie mane nuo kryzkalnio. Tai ziuriu, kad man nusimato keltis 4 ryto....  blink.gif Gal isvis neapsimoka eit miegot...  unsure.gif

tai jei siandien dar i koki kluba nulektum arba siaip ka linksmesnio per nakti paveiktum, tai galetum ryte griebti uz tasiu ir nemiegojus tiesiai link Klaipedos traukti. juk gali autobuse pamiegoti. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Qwertama @ 2008 08 08, 13:53)
tai jei siandien dar i koki kluba nulektum arba siaip ka linksmesnio per nakti paveiktum, tai galetum ryte griebti uz tasiu ir nemiegojus tiesiai link Klaipedos traukti. juk gali autobuse pamiegoti.  mirksiukas.gif

Cha, geras, bet ar nemanai kad paskui ir toj baidarej uzmigciau, ir vis nuplauktu tolyn be manes...? g.gif lotuliukas.gif
Nors siaip i kluba labai jau norisi, nu tikrai mergaites kazkada ne uz ilgo jau paleksim manau, ane? mirksiukas.gif
Siandien olimpiados atidarymas, ziuresit? As tai turbut ne, nes po darbo rekia pavaiksciot po parduotuves, reikia kedukus gal kokius nusipirkti.. O sekmadieni jau krepsinis thumbup.gif
Papildyta:
Tuoj mums reikes naujos temeles, ar kas nors mokesit sukurti? As tai dar niekad nebandziau, nezinau kaip tas daroma..
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 08 08, 14:13)
Cha, geras, bet ar nemanai kad paskui ir toj baidarej uzmigciau, ir vis nuplauktu tolyn be manes...?  g.gif  lotuliukas.gif
Nors siaip i kluba labai jau norisi, nu tikrai mergaites kazkada ne uz ilgo jau paleksim manau, ane?  mirksiukas.gif
Siandien olimpiados atidarymas, ziuresit? As tai turbut ne, nes po darbo rekia pavaiksciot po parduotuves, reikia kedukus gal kokius nusipirkti.. O sekmadieni jau krepsinis  thumbup.gif
Papildyta:
Tuoj mums reikes naujos temeles, ar kas nors mokesit sukurti? As tai dar niekad nebandziau, nezinau kaip tas daroma..

baidare nebijok be taves nenuplauks, tavo baidares draugas tave prikels teksteldamas vandens karts nuo karto tongue.gif
as kazkada kuriau tema, bet nezinau ar man iseitu. as nemoku nurodyti, ten kaip raso SENA TEMA ir uzeini ant sito uzraso kaip ant nuorodos.
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 08 08, 14:13)
Cha, geras, bet ar nemanai kad paskui ir toj baidarej uzmigciau, ir vis nuplauktu tolyn be manes...?  g.gif  lotuliukas.gif
Nors siaip i kluba labai jau norisi, nu tikrai mergaites kazkada ne uz ilgo jau paleksim manau, ane?  mirksiukas.gif
Siandien olimpiados atidarymas, ziuresit? As tai turbut ne, nes po darbo rekia pavaiksciot po parduotuves, reikia kedukus gal kokius nusipirkti.. O sekmadieni jau krepsinis  thumbup.gif
Papildyta:

na ir šaunu kad varai, vis vien įspūdžių kažkokių bus biggrin.gif žiemą spėsi (-im) namuose prisisėdėti.
Aš į kaimą nevarysiu, visi planus keičia, teks pas keksą važiuot (savo mamą) lotuliukas.gif
Ir vėl reiks valgyt doh.gif daug ir skaniai doh.gif

Papildyta:
kas dėl naujos temos, tai aš paprasčiausiai paspausdavau NAUJA TEMA, parašydavau anraštę ir t.t., skliausteliuose ar šalia, kad tai jau 2 (ar 5, 6 dalis) ir laukdavau kol patvirtins. O nuorodos senos temos nebandžiau dar į naujosios pirmą puslapį įkelti. Žodžiu kaip nors įveiksim blush2.gif
Atsakyti
Tai skanaus ir sotaus tau savaitgalio pas mama 4u.gif
Ka Qwertama veikia si vakara?
Ka Titiju, turbut jau isleke i Klaipeda? Kadangi as irgi tuose krastuose busiu, tai linkiu mums abiems, kad lietus aplenktu vakaru lietuva drinks_cheers.gif
O siand nusipirkau tokius spalvotus linksmus kedukus tai patenkinta visa biggrin.gif
reiks bandyt eit anksciau miegot, bet dar visai nenoriu schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 08 08, 21:37)
Tai skanaus ir sotaus tau savaitgalio pas mama  4u.gif
Ka Qwertama veikia si vakara?
Ka Titiju, turbut jau isleke i Klaipeda? Kadangi as irgi tuose krastuose busiu, tai linkiu mums abiems, kad lietus aplenktu vakaru lietuva  drinks_cheers.gif
O siand nusipirkau tokius spalvotus linksmus kedukus tai patenkinta visa  biggrin.gif
reiks bandyt eit anksciau miegot, bet dar visai nenoriu  schmoll.gif

ačiū, geriau būtų nesotus biggrin.gif
Kokius ir kur kedukus pirkai? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2008 08 08, 22:17)
ačiū, geriau būtų nesotus biggrin.gif
Kokius ir kur kedukus pirkai? ax.gif

Pirkau Zaroj, tokie geltoni, su zydru, dar ten kazkokiu spalvu, nu skagus tokie ax.gif Tikiuosi rytoj neteks daug po purvus braidzioti ir ju nesugadinsiu unsure.gif
As gaminuosi naktipiecius, kepu orkaitej karstus sumustinius, man labai patinka kai jie ten taip apskrunda, mmmm bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Otome @ 2008 08 08, 22:24)
Pirkau Zaroj, tokie geltoni, su zydru, dar ten kazkokiu spalvu, nu skagus tokie  ax.gif Tikiuosi rytoj neteks daug po purvus braidzioti ir ju nesugadinsiu  unsure.gif
As gaminuosi naktipiecius, kepu orkaitej karstus sumustinius, man labai patinka kai jie ten taip apskrunda, mmmm  bigsmile.gif

turėtų būt gražučiai wub.gif pamenu senais laikais būdavo tik balti, odiniai ar dermantininiai balti, feee.
Aš tai visur ieškau švarkelio susisagstomo iki kaklo, bet nesiseka doh.gif
aš tai jau nieko nevalgysiu, po darbo su bendradarbėm picerijoj buvom essen.gif
netingi taip vėlai virtuvėj sukinėtis blink.gif ax.gif
Atsakyti
ar gerai supratau, krepšinis sekmadienį? Kelintą? g.gif
Atsakyti
Sveikos, jus dabar sau saldziai miegat, oi pavyyydziu, as tai jau papusryciavus, tuoj isbegsiu jau, o lauke tamsu tamsu dar.. doh.gif
Saridon'e, jo, jei neklystu tai sekmadieni su argentina rungtynes 11.45 bigsmile.gif
Oj, nezinau ar bus man galimybe sitas rungtynes ziuret, ar ne baidarej busiu.... Jei ka tai rasysiu jums zinutes ir klausiu kaip smile.gif
Niu begu, tikiuosi nepaskesiu ir susimatysim kita savaitele, visoms smagaus savaitgaliooo 4u.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti