Įkraunama...
Įkraunama...

Ar turit su kuo pasilinksminti savaitgaliais?

QUOTE(Egliukasz @ 2008 03 02, 00:18)
Daug kartu esu nudegusi nuo tu draugysciu, tad nelabai tikrai yra su kuo. Grupioke gyvena ramu seimyniny gyvenima su Sb, kitos SB neisleidzia jos niekur, nes anot jo, rimtos paneles nevaikstineja kur papuola. Kitos vel turi vyrus, draugus, ir pati supranti, kad to laiko nelieka mirksiukas.gif
Man ir kyla gan retai noras, bet tada tai siauciu jau is sirdies blush2.gif

Vat vat aš irgi tada mirksiukas.gif
Atsakyti
Mano vyras/vaikinas yra man geriausias draugas, su juo domimės tais pačiais dalykais, galim laisvai bendrauti ir juokauti, tai su juo ir einam į klubus, visur keliaujam. O su draugėm bendravimas labiau ribotas negu su juo, su juo mes turim savo kalbą, kurios daugiau niekas nesupranta. Jeigu jo nebūtų, tai neįsivaizduoju, kad galėčiau eiti į klubus su draugėmis. Jos neklauso tos pačios muzikos, kurią aš klausau, ta muzika joms nieko nereiškia. Jos dėl šitos priežasties pačios nenorėtų ten eiti, o aš eičiau viena, kad galėčiau laisvai pasimėgauti ir pašokti.
Atsakyti
Mano vyras man irgi geriausias draugas, bet viena aš į klubą neičiau. Kaip suprantu tavo gal tie klubai savotiški ( o tai nėra blogai ) ...ir jei tau gerai vienai tai ir gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Su jomis negalima pasidalinti savo džiaugsmu dėl muzikos. Pvz jeigu staiga klube užgrotų Mao Tse Tung Experience - Irregular Times, tai aš imčiau klykti ir man prasidėtų euforija, o joms būtų absoliučiai tas pats. O man nepatinka situacijos, kur lyg ir reikėtų dalintis emocijom, bet neišeina. Tai jau geriau be nieko tame klube būti, o jeigu norisi kontakto, tai yra kitų žmonių, ir atsiras bendraminčių, su kuriais galima pasidžiaugti dėl vienos ar kitos dainos smile.gif
Atsakyti
savaitgaliai seimai dazniausiai..savaite dirbam tai laisvom dienom demesys dukrai wub.gif
draugu lankymai drinks_cheers.gif
o klubai man nebe imponuoja rolleyes.gif nebent su draugem,vasara..jura,naktys,sampano jura biggrin.gif ax.gif
labiau savaitgaliai vasara planuojami..dabar gerai ir namie..slykstus orai..o as megstu gamta..nera gamtos-nereik nieko biggrin.gif
alaus ir draugu uztenka drinks_cheers.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Aha, sutinku, as irgi labai panasiai jauciuosiu.
Kartais ta vienatve atrodo rekia. As tai irgi pasibastau viena gatvemis, bet vistiek liudna buna, kai apsidairai aplinkui, o visi porom, seimom, kompanijom. Uzeit irgi kur nejauku, nes atrodo, kad visi ziuri, kaip tu cia viena atsiradai ir ka cia veiksi...

QUOTE(Egliukasz @ 2008 03 01, 22:21)
Puiku, kai turite draugu 4u.gif  Nuosirdziai uz jus dziaugiuosi mirksiukas.gif  Mane labai traukia ir atsipalaiduoti, ir kur pabuti, deja esu viena ax.gif  Tokiais momentais noretusi tureti bent vaikiuka - maza angeliuka svelniomis akytemis, kuris vien tave pamates sypsotusi ta nuostabia sypsena, kuris tiestu y tave rankytes, lydetu akimis einancia is/y kambary.. Net apsiverkiau..

Atsakyti
na stai atsirado ir panasiu i mane, neturinciu arba nevisada turinciu kompanijos savaitgaliu atsipalaidavimams. o gal butu smagu kada susiorganizuoti kartu kokia pramoga? bigsmile.gif
Atsakyti
Man tai gal ir buna su kuom savaitgali praleisti, bet kad ne visad tai tie zmones, su kuriais smagiausia, mieliausia, idomiausia, tai ne draugai, tai tik pazystami, arba gimines. O klube isvis nepamenu kad paskutini karta buvau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(F @ 2008 03 01, 16:07)
Man tai ne, bet kokiems ekstravertams tai gal būtų liūdna

Kam čia buvo keistas pasisakymas - intravertai laimingi patys su savimi, o ne su kitų govėda tongue.gif Aš irgi dažniausiai bastausi viena. Beje, rinkčiausi barą, bet ne klubą.
Atsakyti
savaitgalius dabar leidžiu su vyru, ankščiau leisdavau su vaizdajuostėmis lotuliukas.gif nebūdavo geresnio savaitgalio, kai visi išvažiuodavo į kaimą, o aš parsinešdavau krūvą filmų ir šokolado ax.gif

kažkaip man kompanijos netrūkdavo, gerai jausdavaus be kompanijos, tiesa tokie katinai, kurie vaikšto vieni draugų gausa pasigirt negali, poreikio nėra rolleyes.gif
Atsakyti
Kartais taip gera savaitgali praleist vienai, nesitaikant prie kitu poreikiu.. ax.gif niekad nesu buvus viena klube, bet galvoju pabandyt.. rolleyes.gif isimaisyt i minia, atsipalaiduoti-sokti ir apie nieka negalvoti... bigsmile.gif cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kolegė: 03 kovo 2008 - 13:52
Kai gime maziukas (jam dabar 1m ir 2 men) savaitgalius leidziame dazniausiai namie. O seniau tikrai prisigalvodavom ivairiu pramogu ir dviese, ir su draugais mirksiukas.gif Eiti i koki kluba pasisokti man labai patinka, vyras man kompanija palaiko, bet ir draugu pasikviesdavom. Vasara kelios poreles i gamta daznai vaziuodavom thumbup.gif Na, i gamta manau ir sia vasara vaziuosim, o su klubais teks dar palaukti, kol lelius paaugs smile.gif
Atsakyti