Įkraunama...
Įkraunama...

Įsakymas, Eurovizija

Sveikos, inostrankos mirksiukas.gif

Aš vėl čia, kaip ir pernai tongue.gif Aišku, dalis užsieniečių net nenutuokia, ką aš čia veikiu, bo yra dar naujokės forume. o tos, kurios čia sėdi daugiau, nei metus, puikiausiai supranta, ko ta Smurka atsivilko užsieniečių temon.

Tai ką, artėja eurovizija, mielosios mirksiukas.gif Nors ir gyvenate svetur, nepamirškite, kad lietuvėm esate gimusios ir savus visur ir visada palaikyti reikia.

Tai va, gegužės 19 dieną visos įdėmiai stebite transliaciją ir, kai bus pakelbta, prabalsuojate už Lietuvą. Jei gerai tai darysite, tai balsavimą teks pakartoti ir gegužės 21 dieną.

Idant tektų balsuoti ir gegužės 21 dieną vyksiančiame finale, iki pusfinalio reikia gerai padirbėti - tai yra suorganizuoti visus kaimynus, gimines ir artimuosius bei draugus, kad šie taip pat savo skambučiu prisidėtų už Lietuvą.

Apie dainos grožį - negrožį dabar nelakbame, per vėlu. Kalbame apie meilę Lietuvai mirksiukas.gif
Atsakyti
Oi, Smurka, zinom, zinom biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif. Prabalsuosim uz Laurute mirksiukas.gif
Atsakyti
Gerai biggrin.gif ,o tai kas dainuos? rolleyes.gif
Atsakyti
Laura su meilužiais
Atsakyti
pusfinalio, bent jau pernai Anglijoje nerode ir nemanau ,kad siemet rodys, tai ar yra koks kitas budas prabalsuoti? g.gif
Atsakyti
as prabalsuosiu,bet tik is patriotizmo,nors kaip sake Smurka apie dainos grozi kalbet jau per velu g.gif lithuania.gif
Atsakyti
Del Lauros nezinau kaip, bet uz meiluzius butinai prabalsuosiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alba @ 2005 04 19, 13:21)
Del Lauros nezinau kaip, bet uz meiluzius butinai prabalsuosiu. biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
sveikos.as jau paskelbiau eurovizine tema forume,tik kad va netycia ne ten irasiau tai ji slepiasi dabar ne mamu uzsienyje,o pramogu skyriuj.paskaitykite smile.gif man atrodo islandu daina labai faina.o laura tai visai nieko,bet ji tikrai nublanksta pries kitas.duog dieve kad is vis patektu.reiks balsuot blink.gif
Atsakyti
Kodel tureciau balsuoti ?Ar tik todel kad uz Lietuva ? Juk realiai dar negirdejau kad patiem lietuviam patiktu Lauros daina . As jos net nesu girdejus-nei dainos nei atlikejos aplamai. Sustabdziusi praeivi gatveje ir paklausus kas pernai Eurovizijoj buvo tarkim ketvirti-garantuoju niekas ir nepasakytu. Taigi kodel ?
P.S Gal kas paaiskintumet ?
Atsakyti
man atrodo reiktu balsuoyi uz lietuva ne is patriotizmo ir pan.man del to visai vienodai blush2.gif bet as galvoju reikia balsuot tam kad bent jau lietuva patektu i konkursa ir kad uzimtu tokia vieta kad sugebetu dalyvaut kitais metais.aisku kaip diena kad lietuva nelaimes!bet kad bent isilaikytu ta minimalia balu suma,kad dalyvautu kita met. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(ivo @ 2005 04 20, 13:24)
reikia balsuot tam kad bent jau lietuva patektu i konkursa ir kad uzimtu tokia vieta kad sugebetu dalyvaut kitais metais.aisku kaip diena kad lietuva nelaimes!bet kad bent isilaikytu ta minimalia balu suma,kad dalyvautu kita met. sad.gif

Tiek as suprantu,bet kas toliau ?Pateks ir ka ?
Atsakyti