Įkraunama...
Įkraunama...

Įsakymas, Eurovizija

Oi, Lauros daina tikrai ne gražiausia ir ne geriausia. Bet ne visada tokios ir laimi.

O dabar norėčiau ataskaitos, kiek narių suorganizavot prabalsuot už Lietuvą? Žiūriu, kažkaip atsainiai žiūrima į tokį svarbų reikalą mad.gif

Laiko iki gegužės 19 dienos liko nebedaug
Atsakyti
Oj, Smurka, nekelk bangu taip anksti.. Dar ir pagimdyti spesiu iki Eurovizijos... tongue.gif Pernai balsavau, na o jei shimet negimdysiuta diena, tai butinai prabalsuosiu rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 04 21, 10:55)
Sakau, kad pagrindinismotyvas palaikyti Laurą su meilužiais turėtų būti patriotizmas. jei aš gyvenčiau kurioj Europos valstybėj, būtinai savo balsą atiduočiau už Lietuvą. dabar gi prabalsuosiu greičiausiai už Vokietiją

Na nezinau, nors pati Vokietijoje sedziu, bet daina manes visai "nenesha"... o kai dar zinau pora skandalu ir machinaciju su shia dainininke(ypac jos prodiuseriu), tai agituociau uz Vokietija nebalsuoti schmoll.gif
Atsakyti
Eglute, tai reikia, kad ne tik tu, bet ir tavo vyras, kaimynai, draugai prabalsuotų. Turi suagituot kokius 500 žmonių, kad bent trečdalis prabalsuotų tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2005 05 05, 20:28)
Na nezinau, nors pati Vokietijoje sedziu, bet daina manes visai "nenesha"... o kai dar zinau pora skandalu ir machinaciju su shia dainininke(ypac jos prodiuseriu), tai agituociau uz Vokietija nebalsuoti schmoll.gif

Labai prašau apie skandalą ir machinacijas plačiau papasakoti šioje temoje. Man tiesiog patinka tokio stiliaus dainos rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2005 05 05, 20:24)
Oj, Smurka, nekelk bangu taip anksti.. Dar ir pagimdyti spesiu iki Eurovizijos...  tongue.gif Pernai balsavau, na o jei shimet negimdysiuta diena, tai butinai prabalsuosiu rolleyes.gif  mirksiukas.gif

Vel perskaiciau,ir juokinga pasidare... Tik uzvakar suzinojau, kad geguzes 19 numato Cezari ax.gif Tad neteks man prabalsuoti.. O gaila unsure.gif Na, bet ash kitus pakurstysiu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš jau kokį 50 turkų suorganizavau rolleyes.gif Ir jūs ką nors padarykit
Atsakyti
QUOTE(Smurka @ 2005 05 15, 13:01)
Ir jūs ką nors padarykit

Darom, Smurka. Darom. smile.gif Bet gal Tu gali painformuot, kiek kartų galima balsuot iš to paties numerio? Pavyzdžiui, Airijoj? Vieną? O gal daugiau?..
Atsakyti
butinai balsuosim
Airijoje ryt 8 val. vakare rodys.nepamirskit mirksiukas.gif
Atsakyti
nežinau, kiek kartų galima prabalsuot, gal kiekviena šalis sprendžia individualiai. Iš sav patirties galiu pasakyti, kad šiaip prabalsuot yra sunku, labai linijos užkraunamos, juolab kad balsuot iš viso bus galima tik penkias minutes
Atsakyti
Mergos, jei neprabalsuosit ir draugų nepaprašysit to padaryt, užčerėsiu visas ant 10 kilogramų antsvorio mad.gif
Atsakyti
Būtinai balsuosiu už Laurą!!! lithuania.gif thumbup.gif clap_1.gif
Atsakyti