Įkraunama...
Įkraunama...

Vieniša mama serga

Mamulia 'pasigyrė' kad serga abi su mažyle. Aš ką tik irgi prasirgau užsikrėtusi nuo vaiko, tiesa, nesunkia forma. Ką jūs darote kai susergate? Ypač, kai ir vaikas yra kartu. Į ką kreipiatės pagalbos? Juk reikia ir vaistų nusipirkti, ir maisto, ir vaiku rūpintis? Ar padeda jums artimieji? Man padėjo sesuo, kuri šiuo metu su mumis gyvena. Likusias 'nedarbingas' dienas išnaudojom pramogoms - kinofilmams, picerijoms:) Bet ką daryčiau sunkiau susirgusi, neįsivaizduoju g.gif O ką jūs darote?
Atsakyti
Aš tai labai dėkinga forumietėms. Aidar atvežė visokių liaudiškų vaistukų, tepaliuko, kita forumietė atvežė maisto, geriomų, pažiūrėjo mažylę, nes iš lovos neišlipau sad.gif Vyresnėlę į mokyklą nuveža senelis, parveža mano draugas. Jis irgi padeda.
Atsakyti
As dabar irgi vienisa serganti mama cry.gif cry.gif cry.gif
Su vyru pakliuvom Lenkijoj avarijon..mane jau parveze is ligonines, o vyras dar liko ten gulet. Tai va, as savaite po smegenu sutrenkimo su visokiom traumom, luziais ir pan. turiu dukryte priziuret....nu, blyn, kaip sunku sad.gif
Neurologas norejo raminanciu israsyti, kad sokas ir stresas pasimirstu po avarijos, bet negaliu vartot, nes nakti turiu prie vaiko sokineti...diena aciu dievui ateina aukle, tai ir namus apkuopia, ir vaika i lauka isveda..vakarais is pradziu ateidavo draugai, bet mane nuvargina bendravimas su jais, tai dabar geriau viena plukiuosi unsure.gif
Laikykites, vienisos sergancios mamytes....as su jumis sergu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(babble @ 2005 04 19, 16:31)
As dabar irgi vienisa serganti mama cry.gif  cry.gif  cry.gif

ojargau sad.gif laikykis wub.gif o turi kas tau padeda?
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 04 19, 14:50)
ojargau sad.gif laikykis  wub.gif o turi kas tau padeda?

Tai ir sakau, kad vaiko aukle mus globoja...dar visas burys chebros ramybeje nepalieka..ale, man kad man sunku bendrauti, nes negaliu kalbeti del sulauzyto zandikaulio cry.gif tai ir sedziu SM diena nakti biggrin.gif

nu jau tikrai sunku buti vienisa mama sad.gif

Is tikruju, tai nuosirdziai zaviuosi mamomis, kurios vienos augina vaikus..
Atsakyti
Laikykis,stiprybes tau 4u.gif .Puikiai tave suprantu,nes turiu lėtinę ligą ir tvarkytis vienai labai labai sunku,kartais atrodo,kad tuoj "stogas"nuvažiuos.
Atsakyti
Man irgi šitas klausimas aktualus. Mano artimieji gyvena kitur. Gimdyti vežė bendradarbė, pasiėmė irgi. Kol kas stengiuosi nesirgti, kai pajutau gripo simptomus iškart variau į pardą ir vaistinę užsipirkti visko ko reikia. Bet kas būtų mano kūdikiui jei pvz mane paguldytų į ligoninę g.gif

Jeigu kas sergate Vilniuje ir reiks kada pagalbos, tai drąsiai rašykit - padėsiu kuo galėsiu.
Atsakyti

Jeigu kas sergate Vilniuje ir reiks kada pagalbos, tai drąsiai rašykit - padėsiu kuo galėsiu.
[/quote]
Siulau ir as savo pagalba,bijau- ateiti reiks prasyti jusu. tongue.gif tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
aha...aš Kaune irgi galiu pasiūlyt pagalbą...iš tikro - gali prireikt. Man pačiai, ačiū jiems, padeda tėvai smile.gif
Atsakyti
Vilniuje galiu save pasiulyti i pagalbininkus. Galite kreiptis drasiai.
Atsakyti
sakyciau, kad sirgti vienai kai reikia pasirupinti dviem vaikais, tai tikrai sunku. turiu tokios patirties. po gimdymo labai sirgau, ligonineje praleidau 10 dienu. nusilpes organizmas, smarki mazakraujyste, 38 temperatura. gydytojai padare isvada, kad mane uzpuole kazkoks virusas. tuo metu kai gulejau ligonineje, mes pardavinejome viena ir pirkome kita buta, tad mano mama, nors ir gyvename kartu, buvo labai uziemusi, nes tekdavo lakstyti tai pas notarus del butu pirkimo-pardavimo, tai i darba, tai namuose virti man kiesielius (nes maitinanti mama negali gerti nei sulciu, nei dar ko) ir skalbti mazyliu drabuzelius. padeti priziuretui ka tik gimusius vaikus ji galedavo man tik nakti. dienomis as "kariaudavau" su jais viena, nes dabar ligoninese vaikus atiduoda mamai ir tik ateina ju apziureti. buvau po cezario, todel gydytojai del pakylusios temperaturos darydavo man tai apziuras tai echoskopijas, kai as eidavau i proceduras, tai kviesdavau akusere, jei ji tuo metu budavo laisva, kad tam laikui priziuretu mazylius. buvo dienu kai i dusha negaledavau nueiti net kelias dienas is eiles. vaistus man pirkdavo mama. bet vat fizines pagalbos tada nesulaukiau nei is draugiu, nei is giminiu, nei is vaiku tevelio (jis tuo metu gere i savo vaiku sveikata), nei is jo giminiu. tvarkytis teko tik savo ir mano mamos jegomis.
buvo siaubinga blink.gif gal del to as ir nenoriu daugiau gimdyti verysad.gif
Atsakyti
Viktute, beveik mano istorija smile.gif Labai daug neigiamu emociju liko po gimdymo. Perskaiciau ir vel sukylo sad.gif
Atsakyti