Įkraunama...
Įkraunama...

Vieniša mama serga

jei reikėtų kam, aš irgi galėčiau Kaune padėt 4u.gif

aš rimtai dar nesirgau (tfu tfu tfu). gimdyt nuvažiuot padėjo draugė, gimdykloj už rankos laikė kita draugė, parvažiuot padėjo trečia draugė. vaistų ir maisto pirmomis savaitėmis parnešdavo auklė, nes ir tiek negalėdavau nueit. jo, prisimeni, ir sukyla "švelniausi" jausmai vaiko tėvui.
Atsakyti
Mano atveju irgi tiesa, kad tie kurie labiausiai afisavo "busima pagalba" dingo kazkur su ta diena kai gime vaikelis. Bet as kazkaip nepykstu, nemoku. Tik zinau viena, kad daugiau viena negimdysiu.
Atsakyti
man buvo ypatingai sunku nėščiai sad.gif bet tėvų ir draugų pagalba kakžkaip ištvėriau. Baisu buvo dėl dukrytės, kuri tuo metu lankė darželį-o kas jei naktį išveš gimdyt, o kas jei kokie skausmai...
Atsakyti
QUOTE(Aidar @ 2005 04 20, 14:59)
Mano atveju irgi tiesa, kad tie kurie labiausiai afisavo "busima pagalba" dingo kazkur su ta diena kai gime vaikelis. Bet as kazkaip nepykstu, nemoku. Tik zinau viena, kad daugiau viena negimdysiu.

sutinku, kad vienai gimdyti yra sunkiau negu kai salia vyras (teko matyti ligonineje). tik kad as ne apie gimdyma labiau cia norejau papasakoti, o apie tai kaip yra vienai turint du naujagimius sirgti, tik taip sutapo, kad apsirgau as tada kai mano organizmas buvo labiausiai nusilpes, t.y. po gimdymo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktute: 20 balandžio 2005 - 18:42
QUOTE(Viktute @ 2005 04 20, 16:40)
sutinku, kad vienai gimdyti yra sunkiau negu kai salia vyras (teko matyti ligonineje). tik kad as ne apie gimdyma labiau cia norejau papasakoti, o apie tai kaip yra vienai turint du naujagimius sirgti, tik taip sutapo, kad apsirgau as tada kai mano organizmas buvo labiausiai nusilpes, t.y. po gimdymo.

As irgi ne apie gimdyma. Gal neaiskiai issireiskiau. Daugiau negimdyciau, jeigu per gyvenima eiciau viena.
Atsakyti
Kaip šaunu, kad yra tiek pagalbos. Tikiuosi, realios smile.gif Aš irgi prisidedu. Bėda tik, kad sergančios mamytės dažnai negali prie interneto prieiti. Skambinkit bet kuriai, kurios tik telefoną turit, o tada jau paskelbsim pagalbos šauksmą forume.
Beje, ar kas nors matėt ir bendravot su Meda_a? Senokai jos nemačiau forume, o žinant, kad ji viena ir laukiasi... Ar galit kas (ar ji pati) patvirtinti, kad su ja viskas gerai?
Atsakyti
Sveikos mamytes.Laikykites.Patikekite jog jus ne vienos tokios esate,yra dar tokiu.As su mielu noru prisidedu prie pagalbos nors ir gyvenu Lentvari bet jei reikia tai ir i Vilniu galiu atvaziuoti.Savu vaiku neturiu.Labai gerbiu jus visas.Kol kas nedirbu tai laisvo laiko turiu.Gaila jog masynos neturiu nors teises yra.Tad jei kas kreipkites tel.865069689
Atsakyti
biggrin.gif biggrin.gif Sveikos,mamytes,matot kiek daug yra norinciu padeti.Man sove tokia mintis:gal atidaryti pagalbos skyreli(nemaciau kad toksai butu),tiesiog butu patogiau matyti kam reikia pagalbos.Ieini i skyreli ir matai kas praso pagalbos,nes skaititi visa tema nevisada yra laiko.Jai jus sudomino si mintis,uzsiimkite kuri nors(as tik neseniai draugauju su kompu),ir artimiausiom dienom nelabai turesiu laiko. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Prisimenu, kaip sirgau mėnesį po gimdymo, po ketvirto gimdymo doh.gif jau buvau viena tada doh.gif . Buvo labai sunki angina, skausmai be proto, temperatūra 40, jėgų nėra net vaiko paimti i rankas pamaitinti, ka kalbeti apie kitus tris smile.gif Nuvaziavau tada pas tevus ir gyvenau 10dienu. Tėvukas per nakti supdavo rekianti naujagimi, is ryto apsimiegojes eidavo i darba, mama ziurejo kitus tris, vesdavo i darza ir visa kita.....o vaiku tevas,na kazka ten padejo epizodiskai...O sia žiemą bronchitas buvo stiprus, bet kazkaip tik vakarais jegu nebudavo vaikus suguldyt, bet istveriau ir viskas. Dabar vaikiukui aukle turiu, tai labai man didele pagalba. Bet apskritai sirgti su vaikais tai yra labai didele beda.
Geriau jau nebutu schmoll.gif
Atsakyti
Kazkas teiravosi del Meda_a. Kiek zinau, ji pagimde balandzio 18 d. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(savanna @ 2005 04 22, 16:14)
Kazkas teiravosi del Meda_a. Kiek zinau, ji pagimde balandzio 18 d. rolleyes.gif

Džiaugiuosi. Kuo karščiausi linkėjimai jai ir 2.gif
Laukiame jos pasirodant (gal tiksliau parašant) čia drinks_cheers.gif
Atsakyti
Na ir as viena su dviem panelem kariauju ax.gif
Mazaja gimdyti vaziavau pati (sava masina) ir po cezario is gimdymo namu parvaziavom vienos pacios su dukrele (tam is anksto buvau nusipirkusi automobiline kudikio kedute). Vyresnioji tuo metu buvo pas aukle, nors nulekiau jos parsivezti tapacia diena biggrin.gif Nu labai jau pasiilgusi buvau per ta savaite blush2.gif Nuo tada kazkaip verciuosi labai nesirgdama, juk zinau kad man negalima rimtai susirgt. Jei pajuntu negeru simptomu - suvalgau 2 supjaustytas citrinas (nulupu, supjaustau smulkiai ir sumaisau su medum ar bent su cukrumi, tada leidziu keleta minuciu pastovet ir suvalgau po biski), o dar 2-3 citrinas isgeriu irgi supjaustytas ir uzpiltas karstoku (bet ne verdanciu) vanedniu kaip arbata. Buvau nustebusi kad is citrinu gali buti toks geras vaistas (su vitaminu C nesulyginsi) matomai jose kazko dar yra be to vitamino thumbup.gif Broliukas savo panele vaistais gyde savaite ir nei blogejo nei gerejo sveikata, o po mano citrinu jau kita diena sveika buvo biggrin.gif Sake kad gere, nors netikejo jog pades schmoll.gif , o kita diena buvo "apake" blink.gif biggrin.gif
O del pagalbos, as is Siauliu, tad jei reikes - pasistengsiu padet. 86 14 14 900
Atsakyti