Įkraunama...
Įkraunama...

Vieniša mama serga

QUOTE(savanna @ 2005 04 22, 15:14)
Kazkas teiravosi del Meda_a. Kiek zinau, ji pagimde balandzio 18 d. rolleyes.gif

Kas žino kaip sekasi Medai_a? Senokai jos nebuvo forume, gal kas skambino jai? Gal jai kaip tik dabar reikia pagalbos? Nerimauju dėl jos - visgi viena su naujagimiu ir kitu mažu vaiku.
Atsakyti
o kokiam mieste ji gyvena? Gal kas zino jos tel nr? g.gif
Atsakyti
as jau nors ir nebevienisa, bet .... ka tik pasveikus : D Buvau ne tik as , vyras , bet dar ir vaikai susirge( 1 ir 7 metu). Tai pacios pagalvokim kiek mes nuskausminamu isgerem, kad vaikucius paslaugyt. O liga ziauri buvo, galvos svaigo, vos nealpom...
Atsakyti
QUOTE(cherry coke @ 2005 05 04, 22:13)
as jau nors ir nebevienisa, bet ....  ka tik pasveikus : D  Buvau ne tik as , vyras , bet dar ir  vaikai susirge( 1 ir 7 metu). Tai pacios pagalvokim kiek mes nuskausminamu isgerem, kad vaikucius paslaugyt. O liga ziauri buvo, galvos svaigo, vos nealpom...

Vargsiuke cry.gif
Reikejo cia kreiptis, gal butume bent kuo nors padeje?
Beje kai blogai man padeda citrinos, na retkarciais dar paracetamolis grynas su vitaminu C.
Atsakyti
Trečiadienį naktį maniau mirsiu. Pakilo temperatūra 40. Visą krėtė, skaudėjo kaip sumuštą. naktį girdžiu vaikas verkia: mama siusia.. Bandau atsikelti, negaliu. Verkia vis garsiau. Pasikeliu ir krentu. Nebenueinu iki jos. Dieve, kaip beviltiškai pasijutau, vaikas klykia, aš prieit negaliu... Atsikėlė vyresnėlė, išsigando vargšė, bandė padėt, jos mažė neklauso... Taip rėkė kol užmigo. Ryte rugsėjo pirmoji. Man visą naktį viena mintis: atsikelk, nes turi papuošti vaiką, nuvest į mokyklą. Pamenu kaip pro miglą, kad paskambinau tėvui vyresnėlės ir jis ją sutiko nuvežti. Ačiū jam. Būtų likus be šventės. Mažiukė lakstė visą rytą aplink, mėtėsi surelių popieriukai, prisiusiotas puodas šalia, basa, aš nepasikėliau.. Mamai skambint negaliu, nes ji mokytoja, juk mokyklose rugsėjo pirmoji... Žodžiu tai ką patyriau: nevltis, skausmas, baimė... Nežinojau nei į ką kreiptis, nei kokios pagalbos šauktis. Apie 11 val. patėvis nuvežė mažę į darželį trumam išlėkęs iš darbo. Ten bent pavalgė mažė. Pavakarę mama atlėkė, ačiū jai, paėmė mažę.... Kokia baisi buvo ta naktis kai negali nueit iki klykiančio vaiko.... Niekam nelinkiu.
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 09 02, 22:21)
Trečiadienį naktį maniau mirsiu. Pakilo temperatūra 40. Visą krėtė, skaudėjo kaip sumuštą.

mamulia, uzjauciu tave console.gif ar issiaiskinai del ko tau taip buvo? juk is dangaus tokia savijauta nukrist negalejo schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(mjk @ 2005 09 03, 08:18)
mamulia, uzjauciu tave console.gif  ar issiaiskinai del ko tau taip buvo? juk is dangaus tokia savijauta nukrist negalejo schmoll.gif

buvo gydytoja, sakė faringitas blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulia @ 2005 09 03, 10:38)
buvo gydytoja, sakė faringitas  blink.gif

Nejaugi nera nei vienos vilnietes mamos, kuriai butum galejusi paskambint? unsure.gif
Dabar, po tokio skausmingo ivykio, manau verta bent po kelias grupelemis bendraut ir realiai, o ne tik forume, kad bedai istikus nebutu baisu paskambint net nakti.
Siaulietems parasau dar viena savo tel. numeri, nes ana laikinai atjungiau.
86 01 07770
Atsakyti
as bendrauju rkarciais su Meda smile.gif sorry kad cia uzklydau , bet norejau pasakyti kad jai viskas gerai. jei kam reikia turiu jos telefono numeri 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2005 09 03, 11:38)
as bendrauju rkarciais su Meda smile.gif sorry kad cia uzklydau , bet norejau pasakyti kad jai viskas gerai. jei kam reikia turiu jos telefono numeri  4u.gif

Saunu, kad jai gerai sekasi thumbup.gif
O kad uzklydai, nereikia atsiprasinet, juk cia visos mamos laukiamos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sindy @ 2005 09 03, 11:22)
Nejaugi nera nei vienos vilnietes mamos, kuriai butum galejusi paskambint?  unsure.gif

tikrai yra..kurioms galiu paskambint, bet šį kartą nedrįsau, nes naktis, pusė dviejų, kas gi lėks kaži kur palikęs savus reikalus, miegą, vaikus...
Atsakyti
as vat dabar sergu, ir nelabai zinau ka su maziumi darytiaciu dievui aukstostemperaturo snera, bet vistiek jauciuosi kaip s.... sad.gif dar ir maitinu pati, jokiu vaistu gerti negaliu, iseiginiu darbe imti jau taip pat nebegaliu sad.gif
Atsakyti