Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių balinimas

QUOTE(Reeeeee @ 2011 02 07, 01:05)
na atsiprašau, man pvz ant žandukų buvo maži bet tamsūs plaukeliai, balta oda, labai matėsi. tad nubalinau. Dabar jie apie vieną cm. Ir per tiek laiko, jie negalėjo tiek daug užaugti normaliai, be skatinimo. Būčiau ir seniau pastebėjusi, plius kad čia tokia vieta kur jie tikrai jei auga taj oj kaip letai.
Tad manau turiu teisę rėkauti, plius ne viena aš tokia....

pritariu tau 100% , tas byly kremas niekam vertas doh.gif
Atsakyti
as kazkokiame zurnale maciau straipsni apie plaukeliu isblukinima ir ten buvo nurodytas receptas, kaip isblukinti plaukelius.1 hidroperito talbele( vaistinis preparatas) istirpinti inde. ideti nedideli muilo gabaleli. lazdeles galiuka apvynioti vata arba marle ir suplakti puta, paskui ideti viena valgoma sauksta 10% amoniako, gerai pamuiluoti, kad butu daug putu, ir uztepti virs lupos, uztepti daug, kad butu uzdengti visi plaukeliai. is pradziu degins, bet vis vien palaikyti 15-20 min paskui gerai nuvalyti, perplauti saltu vandeniu, paskui patepti kokiu nors kremu, minkstinanciu. Plaukeliai bus sviesus, ir minkstesni. as nebandziau, man nereikia. Kas isbandys parasyk ar veikia.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Perskaičiau temą, tai susidariau įspūdį, kad visos priemonės, balinančios plaukelius ant kūno, skatina jų augimą doh.gif ar tikrai visos? Gal kuri radote tokią priemonę, kuri neskatino? g.gif Nes nelabai norėtųsi vasarai nusibalinti ir paskui dar ilgesnes kasas užsiauginti schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2011 03 24, 20:59)
Sveikos  4u.gif  Perskaičiau temą, tai susidariau įspūdį, kad visos priemonės, balinančios plaukelius ant kūno, skatina jų augimą  doh.gif  ar tikrai visos? Gal kuri radote tokią priemonę, kuri neskatino?  g.gif  Nes nelabai norėtųsi vasarai nusibalinti ir paskui dar ilgesnes kasas užsiauginti  schmoll.gif

manu vienintele iseitis - pasidaryt balinamaji "krema" paciai:
10 ml 5%vandenilio peroksido, 2 lasai amoniako ir truputis kvietiniu miltu. sita kose 10 min palaikyt ant odos ir nuplaut.
Vis zadu isbandyt, bet laiko nerandu doh.gif

Atsakyti
QUOTE(Red&Red @ 2011 03 24, 19:59)
Sveikos  4u.gif  Perskaičiau temą, tai susidariau įspūdį, kad visos priemonės, balinančios plaukelius ant kūno, skatina jų augimą  doh.gif  ar tikrai visos?

Sveikos, mamytės 4u.gif

Neišsigąskite taip ir nepulkite panikuoti, tai yra visiškai natūralus ir dažniausiai labai trumpalaikis efektas, kiekvienam gyvam organizmui būdingas savisaugos instinktas, mes pradedame žudyti ląsteles, o kūnas ima tam priešintis ir aktyvizuoja savo veiklą. Bet tai neilgam, vėliau plaukai pasiduoda, nusilpsta ir pranyksta.
Atsakyti
QUOTE(D'Luxe @ 2011 03 24, 23:05)
kiekvienam gyvam organizmui būdingas savisaugos instinktas, mes pradedame žudyti ląsteles, o kūnas ima tam priešintis ir aktyvizuoja savo veiklą. Bet tai neilgam, vėliau plaukai pasiduoda, nusilpsta ir pranyksta.

o man vis del to nepranyksta. Ten kur balinau, ir toliau auga, nors praejo beveik metai, o visai salia, kur nebalinau - neauga.
Atsakyti
QUOTE(IevaZ @ 2011 03 25, 16:21)
o man vis del to nepranyksta. Ten kur balinau, ir toliau auga, nors praejo beveik metai, o visai salia, kur nebalinau - neauga.

Be abejo, toks "šokas", apie kurį rašiau, negali tęstis visus metus, dažniausiai labai trumpai būna, iki 1-2 mėn. O kai po balinimo jums padaugėjo plaukų, pradėjote pešioti ar kaip kitaip šalinti? Kai pradedi šalinti, jie jau niekur nepradingsta ir teks juos pastoviai depiliuoti arba imtis drąstiškų metodų, kaip pvz. elektroepiliacija. Bet jei po balinimo jų neliesti arba balinti toliau, jie nyksta palaipsniui. Kaip jums buvo? Ką padarėte iš karto, kai pamatėt, kad padaugėjo?
Atsakyti
man nepadaugejo ju, bet pradejo greiciau augti, todel pagalvojau, kad geriau tas "kasas" su vasku salinti (kolkas salinu nedideli plota).
Atsakyti
as pries kelias dienas irgi byly balinamaji nusipirkau. taip dziaugiausi rezultatais, taip dziaugiausi, o va, jau po truputi atauga. doh.gif jauciu visa gyvenima taip ir vaiksciosiu usuota... schmoll.gif
Atsakyti
Kaip ir visada, siūlau vašką... per tiek metų, geriausias variantas atrastas. Bent man.
Atsakyti
QUOTE(Blanchet @ 2011 02 09, 14:28)
pritariu tau 100% , tas byly kremas niekam vertas  doh.gif

prisidedu prie jūsų, irgi išbandžiau ta byly balinamąjš kremą, tai tik pinigus išmečiau, pas mane tamsūs plaukeliai, tai nė velnio man ten nenubalino. teko vėl šalinti o ne balinti. doh.gif
Atsakyti
O tai gal rimtai reik pamegint nudazyt su pigiais peroksidiniais dazais?;DD tie,kurie nudegina ir issausina plaukus?;D idomu neatsitiks odai nieko ;D ka manot?
Atsakyti