Įkraunama...
Įkraunama...

Plaukelių balinimas

QUOTE(sigutekns @ 2010 06 28, 15:05)
As naudoju byly balinancia priemone. Man eurokose pardavejos rekomendavo. Kol kas tik viena karta tenaudojau, plaukeliams virs lupos balinti. Tai tik db po kokio men vel reikia kartot procedura. As kol kas esu patenkinta.  smile.gif

o dar yra sitos priemones eurokose? kokia kaina? mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau, kad tikrai yra. Juk ir pati pirkau tik pries koki menesi, tai tikrai negalejo isimti is prekybos. Dezute kainavo apie 20lt. Bet as balinu tik uselius, tai man jos uzteks minimum metams, nes ten visai nedidelio lasiuko reikia mirksiukas.gif Visumoj esu patenkinta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(sigutekns @ 2010 06 28, 17:21)
Manau, kad tikrai yra. Juk ir pati pirkau tik pries koki menesi, tai tikrai negalejo isimti is prekybos. Dezute kainavo apie 20lt. Bet as balinu tik uselius, tai man jos uzteks minimum metams, nes ten visai nedidelio lasiuko reikia  mirksiukas.gif Visumoj esu patenkinta  smile.gif

o nubalina gerai ar vidutiniskai taip? g.gif ir kuriam eurokos pirkote?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Trendy_: 28 birželio 2010 - 16:35
gal jau kurios turit atsiliepimu apie tas kapusles? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Justinutė @ 2010 07 06, 00:28)
gal jau kurios turit atsiliepimu apie tas kapusles? smile.gif

nusipirkau as jas , bet be reikalo turbut. Nes tik veliau paskaiciau instrukcija, kad ta priemone skirta tik tada kai plaukai israunami, kai skutami netinka schmoll.gif
tai dar gerai kad tik 2 jas pirkau, instrukcijoj parasyta kad rekia daug ju naudoti kad butu efektas (nepamenu tiksliai kiek) smile.gif
Atsakyti
O ne... Nusipirkau aš Byly depil, su ramunėlėm balinamąjį kremą. Nusibalinau plotelį veido, dabar perskaičiau kiek atsiliepimų,... Nu pyp biggrin.gifD
Jei ir man pradės augti, paduosiu juos į teismą.... AAAAAAA!!!!!
Atsakyti
as kazkokiame zurnale maciau straipsni apie plaukeliu isblukinima ir ten buvo nurodytas receptas, kaip isblukinti plaukelius.1 hidroperito talbele( vaistinis preparatas) istirpinti inde. ideti nedideli muilo gabaleli. lazdeles galiuka apvynioti vata arba marle ir suplakti puta, paskui ideti viena valgoma sauksta 10% amoniako, gerai pamuiluoti, kad butu daug putu, ir uztepti virs lupos, uztepti daug, kad butu uzdengti visi plaukeliai. is pradziu degins, bet vis vien palaikyti 15-20 min paskui gerai nuvalyti, perplauti saltu vandeniu, paskui patepti kokiu nors kremu, minkstinanciu. Plaukeliai bus sviesus, ir minkstesni. as nebandziau, man nereikia. Kas isbandys parasyk ar veikia.
Atsakyti
As tai paprastais Londa Nr 19 usus dazau. hihihi.gif Kad plauku padaugetu taip tikrai man nera, bet jau kaip atsibodo ta procedura, nebegaliu, noriu jau radikaliu metodu imtis
Atsakyti
Sveikos merginos, norėjau paklausti tų kurios balinosi plaukus su kremais, ar jums kai balinat plaukus nenusibalina oda? aš bandžiau Veet balinamąjį kremą mažam plotui ant pilvo, tai plaukeliai nusibalino, tik šaknis vistiek liko juoda, ir oda nusibalino, išėjo šviesi dėmė, todėl ir nelabai man, o kaip jums ar taip būna?
Atsakyti
Vaje.... Ir ką jūs galvojat, man taip pat auginėti pradėjo plaukeliai po to balinamojo kremo ohmy.gif

NEPIRKIT "Byly depil" BALINAMOJO KREMO SU RAMUNĖLĖM.
ir ant manęs pasiteisino kad po jo atauga plaukeliai, ir net tamsesni.

Buvau pas kosmetologe, sakė dažna firma taip daro ;/ įdeda skatinamąją medžiagą, kad reikėtų dažniau balinti.

Geriausia nusiperki peroksido, miltelių susimaišai ir nubalini....
Atsakyti
QUOTE(Reeeeee @ 2011 01 06, 21:15)
Jei ir man pradės augti, paduosiu juos į teismą.... AAAAAAA!!!!!

tai jau padavėt į teismą? lotuliukas.gif

QUOTE(Reeeeee @ 2011 02 04, 01:34)
Vaje.... Ir ką jūs galvojat, man  taip pat auginėti pradėjo plaukeliai po to balinamojo kremo ohmy.gif
NEPIRKIT "Byly depil" BALINAMOJO KREMO SU RAMUNĖLĖM.
ir ant manęs pasiteisino kad po jo atauga plaukeliai, ir net tamsesni.
Buvau pas kosmetologe, sakė dažna firma taip daro ;/ įdeda skatinamąją medžiagą, kad reikėtų dažniau balinti.
Geriausia nusiperki peroksido, miltelių susimaišai ir nubalini....

o šiaip tai siūlyčiau pirma pasidomėt apie plaukų augimą, o po to rėkaut bigsmile.gif

pvz.: "Apie 80 % žmogaus plaukų yra augimo fazėje, kuri trunka ilgiausiai (iki kelių metų). Vėliau plaukas pereina į nykimo fazę (~15 % žmogaus plaukų), kuri trunka kelias savaites. Plaukas nebeauga, o folikulas po truputį juda link odos paviršiaus. Ramybės fazėje, trunkančioje keletą mėnesių, pradeda augti naujas plaukas, o senas iškrenta. Plauko augimo ciklą kontroliuoja epidermio augimo faktorius." (http://lt.wikipedia....#Plauko_augimas)

taigi, visi plaukai nuolat auga, todėl nereikia tikėtis, kad vieną kartą juos nubalinsit ir dings problema..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cheery: 05 vasario 2011 - 18:54
na atsiprašau, man pvz ant žandukų buvo maži bet tamsūs plaukeliai, balta oda, labai matėsi. tad nubalinau. Dabar jie apie vieną cm. Ir per tiek laiko, jie negalėjo tiek daug užaugti normaliai, be skatinimo. Būčiau ir seniau pastebėjusi, plius kad čia tokia vieta kur jie tikrai jei auga taj oj kaip letai.

Tad manau turiu teisę rėkauti, plius ne viena aš tokia....
Atsakyti