Įkraunama...
Įkraunama...

Kauniečiai dirbantys Vilniuje ir pan.

Tai niekas nevazinejate i darba dideliu atstumu ? 4u.gif
Atsakyti
buvo atveju kai vazinedavau - bet ne kasdien, o karta ar kelis per savaite - tai galiu pasakyti , kad tikrai isvargindavo, ir manau kad zmogui, jei kasdien taip - tai geleziniam reikia buti - ir kazin kiek ilgai patemptu
Atsakyti
Važinėjau 5 metus kasdien smile.gif Tik atvirkščiai: iš Vilniaus į Kauną ir atgal.
3 metus "električka"(t.y. traukiniu. Abonemeną nusipirkdavau mėnesiui ir labai patogu buvo, nes taip maršrutas sudėstytas, kad vykstantiems į darbus ir grįžtantiems iš jų pritaikyta pagal laiką), kitus 2 metus važinėjau automobiliu.

Buvau jauna, graži ir tų kelionių nejausdavau lotuliukas.gif Dabar rytiniuose Vilniaus kamščiuose praleidžiu daugiau laiko nei reikėdavo nuvykti ar grįžti iš Kauno ir dar be to, tie transporto kamščiai - tai nervina.

Išlaidos buvo didelės, bet ne tokios, kokios būtų dabar - benzino kainos tikrai aukštos, o jei dar automobilio kuro sąnaudos didelės blink.gif

Mūsų darbovietėje važinėja 3 kolegos iš Kauno, tai jie pasiskirstę, kad vienas veža vieną savaitę, kitas - kitą ir pan. Taip sutaupoma kelionės išlaidoms, o ir nepervargstama labai..kol kitas veža - gali ilsėtis.

Jeigu mane tenkintų pats darbas (jis įdomus ir malonus) ir būtų padoriai didelė alga - nedvejočiau dirbti ir važinėti į kitą miestą ax.gif
Atsakyti
Važinėju jau daugiau kaip metai. Ar vargina ar ne, labai priklauso nuo žmogaus. Surašysiu pastebėjimus iš savo pusės.
Laikas: Keliuos 5.30, nes gyvenu ne Kaune. Išvažiuojam nuo Muravos 6.30. Darbe beveik visada būnu 7.45-7.50. Išvažiuojam po darbo, ~17.20. Kaune būnam ~18.20, namo grįžtu iki 19 val. Čia jei nebūna avarijų ar nenumatytų kamščių, kaip kad dabar dalis kelio Kaunas-Vilnius yra uždaryta, dėl to kiek ilgiau važiuojam.
Būdas: susiradau internete tokių pat važinėjančių kaip aš. Važiuojam penkiese mašina. Važinėjam trimis mašinomis, keičiamės įvairiai. Važiuojant penkiese kelionė kainuoja 16 lt. (važiuojam benzu). Jei traukinys važiuotu anksčiau, t.y. Vilniuje būtų prieš 8, važiuočiau turbūt traukiniu. Laukiam greitojo traukinio paleidimo.
Minusai: kai reik grįžt iš komandiruočių vėlai vakare, tenka prašytis pas pažįstamus nakvynės; kai iškyla problemų su sveikata, tenka ilgesniam laikui išsiprašyt iš darbo; jei iškyla reikalų, kuriuos galima sutvarkyti tik Kaune.
Pliusai: tai aišku atlyginimas. Važiuojant iš Kauno pusės ir atgal, praktiškai jokių kamščių. susipažįsti su naujais žmonėmis, įgiji vertingų pažinčių, jei vairuoji gali pagerinti vairavimo įgūdžius.
Man patinka važiuoti, tad kelionės manęs nevargina, galima dar ir valandėlę numigti. Anksti keltis įpratau, netgi savaitgaliais ~8-9 atsikeliu. Pradžioj buvo sunku, dabar nea. beveik visada prabundu dar prieš sučirškiant žadintuvui. Netgi išmokau ryte greitai apsisukti.
Ar nori važinėt, ar ne spręsti tau. Jei manai, kad darbas vertas dėmesio, bandyk. Juk visada galima jį mesti ar persikelti gyventi į Vilnių.
Atsakyti
Sveiki,
As taip pat siuo metu dalyvauju atrankoje i darba Vilniuje o gyvenu Kaune. Vienintelis optimalus variantas manau butu traukinys, kadangi darbas netoli stoties, apie 10 min peskom. Gal kas zino kiek kainuoja terminuotas traukinio bilietas? Tiesa kiek ilgai istverciau toki gyvenima traukiny nelabai isivaizduoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vectra897 @ 2008 04 18, 20:13)
Sveiki,
As taip pat siuo metu dalyvauju atrankoje i darba Vilniuje o gyvenu Kaune. Vienintelis optimalus variantas manau butu traukinys, kadangi darbas netoli stoties, apie 10 min peskom. Gal kas zino kiek kainuoja terminuotas traukinio bilietas? Tiesa kiek ilgai istverciau toki gyvenima traukiny nelabai isivaizduoju smile.gif

Apie kainas gali susizinoti Lietuvos gelezinkeliai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurat: 14 liepos 2008 - 15:33
QUOTE(Migliuka @ 2008 04 11, 09:30)
Tai niekas nevazinejate i darba dideliu atstumu ?  4u.gif

Tema paskelbei senokai tad nzn ar jau turi darbuka ar ne smile.gif
tikiuosi viskas ok..as vazineju kasdien i darba vilniuje is kauno...siaip galiu pasakyti kad tikrai pavargstu vairuoju pati smile.gif
savaitgaliais nieko daugaiu nesinri tik miego miego ir dar karta miego... lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos,

keliu temą į viršų smile.gif ir noriu pasidomėti, ar kas nors šiuo metu važinėja Kaunas - Vilnius - Kaunas?
Aš pati važinėju kiekvieną dieną, tai būtų smagu kooperuotis ir važinėti pigiau.
Jei ką, rašykite až; taip pat būtų įdomu sulaukti jūsų pasisakymų temoje 4u.gif
Atsakyti
Na nežinau, bet tokios temos dar neradau, o jei yra, manu moderatorės apjungs. smile.gif
Ar yra kasdien važinėjančių į darbą didesnius atstumus? Kaip sekasi? Ar sunku? Kokie didžiausi trūkumai? manau sugaištas laikas ir slidus kelias žiemą? Ar sutiktumėte važinėti kasdien 80 km į kitą miestą pirmyn ir atgal dėl geriau apmokamo darbo? unsure.gif
O gal vis tik geriau yra persikelti gyventi į tą kitą miestą? Ar sutiktumėte keisti didelį miestą į mažą miestelį dėl darbo ( kuris geriau apmokamas?) Nors pati vieta atrodo labai nepatraukli, neįsivaizduoju, kaip ten reikėtų visam laikui pasilikti gyventi...
Atsakyti
Vyras važinėja iš Kauno į Vilnių jau antri metai. Trūkumai:
reikia valandą anksčiau keltis
grįžta valandą vėliau
vidury darbo dienos negali atlėkt iki namų, jei reikia
į darbą važiuoja su kitais 4 bendradarbiais, turi derintis prie jų poreikių
negali po darbo užvažiuoti, tarkim, į parduotuvę
jį jau vimdo tas kelias kns - vln
pravažiavimas kainuoja kelis šimtus lt per mėn

Apie persikėlimą į Vln net negalvojam 4u.gif
Atsakyti
Nu va, o aš į mažesnį miestelį nenoriu keltis...darbas šiai dienai man geras, bet nežinia, kaip bus po 2 metų. Kaune vis kažką surasiu, kad ir po dviejų metų, o va ten...Dar neaišku, kaip vyras ten ras užsiėmimą... g.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Nuo kitos savaitės man teks kasdien važinėti iš Pravieniškių į Kauną... Žinau, kad atstumas nėra didelis, tačiau visvien kažkaip baugu, o dar kai mokslai prasidės išvis jaučiu būsiu nusikamavus nuo važinėjimo pirmyn ir atgal doh.gif Turiu klausimuką jums, gal kuri nors žinote kiek kainuoja maždaug traukinio abonimentas? Arba, kur galėčiau rasti kainas, nes kolkas paieškos bevaisės lotuliukas.gif
Atsakyti