Kai pasiskaiciau, net nuostabu pasidare, ir truputi geda, kad buna padejuoju, oi man toli i darba, arba kaip ilgai kamsciuose stoviu kol pargryztu....o cia zmones sau ramiai i kita miesta po kelis simtus km su traukiniais vazineja, ir nemato jokios tragedijos. Va taip va....Fantastika

ar dar yra dirbančių vilniuje, o gyvenančių kaune? kaip sekasi važinėti?
QUOTE(giedre_giee @ 2013 11 07, 09:13)
ar dar yra dirbančių vilniuje, o gyvenančių kaune? kaip sekasi važinėti?
nėra?

sveiki, mano vyras vazineja jau 2 metai. labai nesiskundzia, gal ziema kiek sunkiau. tik va keliones nemazai kainuoja, gal yra norinciu jungtis. tel. 869918917
Važinėju jau antrą mėnesį kasdien į darbą traukiniu iš Kauno į Vilnių (mėnesinės išlaidos transportui virš 500 Lt gaunasi), bet jau tiesą sakant baigia užknisti
Turbūt nesutverta aš kėlimuisi 5 val. ryto. Džiugu, kad kiti žmonės problemų nemato, bet aš grįžus einu praktiškai iškart miegoti, darbo dienomis papildomo laiko niekam nebelieka, net ir noro nebelieka kažką veikti... Tai ir einu miegot prieš 20 val. vakaro, bet 5 val. ryto vis tiek sunku keltis būna
Žiūrėsiu, kiek dar pavyks ištempti...

Žiūrėsiu, kiek dar pavyks ištempti...

Sveikos..as is kauno o dirbu Elektrenuose...na kolkas vazineju ne viena tai apsimoka...bet jau nusibodo toks keliavimas...pradejau dairytis gal ka rasiu vietoje...
QUOTE(Nostra @ 2012 11 10, 16:09)
Kai pasiskaiciau, net nuostabu pasidare, ir truputi geda, kad buna padejuoju, oi man toli i darba, arba kaip ilgai kamsciuose stoviu kol pargryztu....o cia zmones sau ramiai i kita miesta po kelis simtus km su traukiniais vazineja, ir nemato jokios tragedijos. Va taip va....Fantastika 

kad kartais į kitą miestą greičiau gaunasi negu tam pačiam iš vieno galo į kitą, ypač, kai darbas netoli nuo stoties

QUOTE(villuk @ 2015 04 30, 14:04)
Gal yra vazinejanciu kas diena is Kauno i Vilniu kurie priimtu pakeleiviu?
dėja mūsų ekipažas pilnas.
Bet jūs paieškokit facebook grupėje "Kaunas-Vilnius, Vilnius - Kaunas" ten mačiaui keli žmonės ieškojo pakeleivių kiekvienai dienai.
Ar ir ankščiau važinėjote, ar čia nauja patirtis bus?

QUOTE(giedre_giee @ 2015 04 30, 14:14)
dėja mūsų ekipažas pilnas.
Bet jūs paieškokit facebook grupėje "Kaunas-Vilnius, Vilnius - Kaunas" ten mačiaui keli žmonės ieškojo pakeleivių kiekvienai dienai.

Aciu uz patarima, bandysiu tenai ziurinetis, nors dabar maciau tik dieninius siulymus...Siaip nauja patirtis, truputi prisibijau...
QUOTE(villuk @ 2015 05 02, 13:01)
Aciu uz patarima, bandysiu tenai ziurinetis, nors dabar maciau tik dieninius siulymus...Siaip nauja patirtis, truputi prisibijau...
nera taip baisu kaip gali atrodyti

QUOTE(*MM* @ 2014 03 10, 16:12)
kad kartais į kitą miestą greičiau gaunasi negu tam pačiam iš vieno galo į kitą, ypač, kai darbas netoli nuo stoties
ypač su traukiniu , nes nebūna jokių kamščių 

Turiu pazistama kuri gyveno Kaune o dirbo Vilniuje, dabar jau persikelusi gyvent i Vilniu.
Nu ka kelione jai i darba uztrukdavo nepilna valanda, tai kai kurie gi Vilniuje i darba vaziuoja po 50minuciu per kamscius