Rodomės sukneles toliau

šita labai graži mačiau jau ją kažkur, super....

Carolina Herrera - Spring 2009

Angel Sanchez - Spring 2009

Angel Sanchez - Spring 2009

Aha, man irgi patinka (nu todėl ir dedu
)

aš vis bandau įdėt suknelę vieną bet neleidžia na bet pasistengsiu kada idėt...

QUOTE(vredinka @ 2008 04 27, 16:00)
Na taip grazi suknele
, tik idomu kokia jos spalva, nes is nuotraukos nelabai suprantu:geda2: , dar klausimeli turiu, o kur tu ja matei?...noretusi realybeje pamatyti... 

As jos gyvai nemaciau, kai ieskojau sau suknes internete radau. Ji yra is Pronovias Manuel Mota 2008 kolekcijos, pavadinimas Canigo. Zinau, kad vienai nuotakai ji uzsakyta, tai gal pamatytum ja salone ir gyvai. Ji turetu buti Vilniuje salone Madonna.
Mergaites gal jus zinot, ar jau galima isigyti 2009 m. kolekcijos vestuviniu sukneliu?? man reiketu is pronovias... ar LT jos metu pabaigoj tik pasirodys?

as kiek pamenu, kai mano sesute praeita vasara tekejo, ir ji issirinko suknele vasario menesi (klaipedoj malonume55), tai sake, kad gales balandzio menesi atvykti ir jei patiks kas is naujos kolekcijo, tai tada persirinkti... tai gal ir pasirodo jau tos naujos kolekcijos...

aš tai net negalvoju apie tas naujas kolekcijas, juk nespėsiu čia pagal tą madą.. be to man jos labai panašios atrodo į 2008metų...
QUOTE(viktory @ 2008 04 28, 12:03)
aš tai net negalvoju apie tas naujas kolekcijas, juk nespėsiu čia pagal tą madą.. be to man jos labai panašios atrodo į 2008metų...
mada ne prie ko - suknele pasakiska pamaciau, del to ir klausiu.