Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

Rodomės sukneles toliau 4u.gif
Atsakyti
šita labai graži mačiau jau ją kažkur, super.... 4u.gif
Atsakyti
Carolina Herrera - Spring 2009
user posted imageuser posted image

Angel Sanchez - Spring 2009
Atsakyti
Carolina Herrera sukneles labai grazios wub.gif wub.gif
Atsakyti
Aha, man irgi patinka (nu todėl ir dedu biggrin.gif )
Atsakyti
aš vis bandau įdėt suknelę vieną bet neleidžia na bet pasistengsiu kada idėt... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vredinka @ 2008 04 27, 16:00)
Na taip grazi suknele rolleyes.gif , tik idomu kokia jos spalva, nes is nuotraukos nelabai suprantu:geda2: , dar klausimeli turiu, o kur tu ja matei?...noretusi realybeje pamatyti... smile.gif

As jos gyvai nemaciau, kai ieskojau sau suknes internete radau. Ji yra is Pronovias Manuel Mota 2008 kolekcijos, pavadinimas Canigo. Zinau, kad vienai nuotakai ji uzsakyta, tai gal pamatytum ja salone ir gyvai. Ji turetu buti Vilniuje salone Madonna.
Atsakyti
Mergaites gal jus zinot, ar jau galima isigyti 2009 m. kolekcijos vestuviniu sukneliu?? man reiketu is pronovias... ar LT jos metu pabaigoj tik pasirodys?
4u.gif
Atsakyti

as kiek pamenu, kai mano sesute praeita vasara tekejo, ir ji issirinko suknele vasario menesi (klaipedoj malonume55), tai sake, kad gales balandzio menesi atvykti ir jei patiks kas is naujos kolekcijo, tai tada persirinkti... tai gal ir pasirodo jau tos naujos kolekcijos... g.gif
Atsakyti
aš tai net negalvoju apie tas naujas kolekcijas, juk nespėsiu čia pagal tą madą.. be to man jos labai panašios atrodo į 2008metų...
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 04 28, 12:03)
aš tai net negalvoju apie tas naujas kolekcijas, juk nespėsiu čia pagal tą madą.. be to man jos labai panašios atrodo į 2008metų...

mada ne prie ko - suknele pasakiska pamaciau, del to ir klausiu. smile.gif
Atsakyti

Angel Sanchez - Spring 2009
[/quote]

Kai pamaciau sia, netekau zado... wub.gif
Atsakyti