Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

QUOTE(bamboske @ 2008 05 30, 16:04)
busimos nuotakos  4u.gif
norejau jusu paklausti gal kuri matete sia maggiesottero suknele kauno salonuose?

http://www.maggiesot...amp;style=J1186

aciuks  ax.gif

pabandyk nueiti i MJ salona,jie daug suknyciu turi sios firmos,gal ir sita tures 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(isabella_26 @ 2008 05 30, 17:13)
geriausia mano variantas su suknike as ja siuvuosi ir svarbiausia dar nsulaukiau skambucio i pirma primatavima o kaip skambinu tai vis kazkokios ten bedos tai siuvejos nera tai vel kazkas nutiko. ryt varau pati isisaiskinsiu akis i aki

ir taip tu ramiai sau sedi blink.gif liko maziau nei 2 menesiai, jei ji nepradeta dar siuti,kazin ar spes,as jau senai buciau nulekusi ir issiaiskinusi kame reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu pabandysiu ir ten..... smile.gif
Atsakyti
ir leksim ryt
Atsakyti
Sveikutes, na as jau istekejus radau sau suknele, nors perziurejau ir matavausi be galo daug bet kai uzsidejau iskart supratau ,kad mano.... Rasau ne apie tai, matau pas jus dauguma patinka tos kuklesnes ar su daug neriniu , tai nuotraukose pasakisko ,bet as ju matavausi tai zinokit asmeniskai man labai "kasesi" na jautriai i tuos nerinius regavo oda, ypac ties krutine kai uzsibaigia, tai jau butinai ziurekite ,kad jums taip nebutu nes vargas per vestuves nors ir grazu, tai siaip tik mazutis patarimas, tikiu busit visos nuostabios, geru akimirku !!! thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Corina: 30 gegužės 2008 - 20:29
QUOTE(braziute @ 2008 05 30, 20:35)

ir taip tu ramiai sau sedi blink.gif liko maziau nei 2 menesiai, jei ji nepradeta dar siuti,kazin ar spes,as jau senai buciau nulekusi ir issiaiskinusi kame reikalas mirksiukas.gif

na pvz. man pradejo siut suknele, tik kazkur 1 men. likus iki vestuviu ir pasiuvo laiku smile.gif
o kitam siuvimo salone liepe ateit likus 2 savaitem iki vestuviu. ten suabejojau, kad per tiek laiko pasius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pantera83 @ 2008 05 30, 19:36)
na pvz. man pradejo siut suknele, tik kazkur 1 men. likus iki vestuviu ir pasiuvo laiku smile.gif
o kitam siuvimo salone liepe ateit likus 2 savaitem iki vestuviu. ten suabejojau, kad per tiek laiko pasius ax.gif

niu gal,as nezinau kiek suknyte siuna,bet jei man taip akis dumtu,kad tai nera siuvejos,tai tas, tai anas as tikrai suabejociau,kad man laiku ir pasius g.gif
Atsakyti
QUOTE(braziute @ 2008 05 30, 21:48)
niu gal,as nezinau kiek suknyte siuna,bet jei man taip akis dumtu,kad tai nera siuvejos,tai tas, tai anas as tikrai suabejociau,kad man laiku ir pasius g.gif

tas tai taip, as tai per visa siuvimo laika pastoviai bendravau su siuveja ir vaziavau i primatavimus. tad maciau, kas ir kaip smile.gif
Atsakyti
http://www.maggiesot...amp;style=J1186 kokia sita grazi wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(anileve @ 2008 05 30, 21:03)

as jau buvau issirinkus suknele bet kai sia pamaciau wub.gif apsisuko galva visai...
ir dabar labai noriu butent sitos ir jokios kitos verysad.gif tik nezinau kur ja rasti...o musu vestuves liepos pabaigoj, nedaug laiko doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti