Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotakos suknelė

na aišku tada.. o man ši nelabai.. gražu kad ji tokia lengva atrodo bet tas suraukimas nepatinka smile.gif
Atsakyti
O kaip jums ši suknelė? wub.gif

foki.ru

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 04 27, 21:24)
šita labai graži mačiau jau ją kažkur, super....  4u.gif

viktory o sios temos pirmos zinutes suknele ta prasme gyva kazkur matei? jei taip, kur ar kokiam salone isduok, nes man ji labai labai grazi wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Virgonca, abejoju, jog matė gyvai. Kiek žiūrėjau internetiniame tos dizainerės puslapyje tai suknelių galima įsigyti tik JAV.
Gali pati pasižiūrėti internetiniame puslapyje http://www.carmelasutera.com
Atsakyti
QUOTE(Monikutė @ 2008 04 28, 16:08)
Virgonca, abejoju, jog matė gyvai. Kiek žiūrėjau internetiniame tos dizainerės puslapyje tai suknelių galima įsigyti tik JAV.
Gali pati pasižiūrėti internetiniame puslapyje http://www.carmelasutera.com

aciukas smile.gif
daug nuostabiu sukneliu tuose sukneliu namuose pamaciau wub.gif wub.gif wub.gif
galvoju kazka panasaus siuti...
Atsakyti
QUOTE(meskytia @ 2008 04 28, 12:37)
mada ne prie ko - suknele pasakiska pamaciau, del to ir klausiu.  smile.gif

Turetu buti jau madonoje apie geguzes pabaigoje, birzelio pradzioje keletas sukneliu. Beje kuri tau patiko?
Atsakyti
vat ir mačiau, tik tai ne originalas o siuvėjos bandyta nukopijuoti... mano draugė išteka rugpjūčio mėn tai jai tokią siūna... jau beveik baiginėja tai buvau ir aš nulėkusi kai matavosi, ji tokia pas mane lieknutė tai super atrodo... o kur originalas yra tai nežinau. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Malina @ 2008 04 28, 18:24)
Turetu buti jau madonoje apie geguzes pabaigoje, birzelio pradzioje keletas sukneliu. Beje kuri tau patiko?

2009 Manuel Mota - pati pirma - vadinasi Valdemar ax.gif

beje, man sake, kad tik gruodi bus 2009 kolekcija.... verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo meskytia: 29 balandžio 2008 - 09:49
na aš ir manau kad anksti neturėtų pasirodyti.... biggrin.gif
Atsakyti
wub.gif
Atsakyti
QUOTE(viktory @ 2008 04 29, 11:46)
vat ir mačiau, tik tai ne originalas o siuvėjos bandyta nukopijuoti... mano draugė išteka rugpjūčio mėn tai jai tokią siūna... jau beveik baiginėja tai buvau ir aš nulėkusi kai matavosi, ji tokia pas mane lieknutė tai super atrodo... o kur originalas yra tai nežinau.  biggrin.gif

labai idomu butu pamatyti, kaip kopija gavosi pasiuti...
o gal kartais zinai, kokias ji medziagas pirko tokiai sukniai siuti - ar gipiura, ar nerinius, ar silka siuvineta?
man tai ypac svarkelis patinka, labai labai papuosia ta suknute. tos kvarbatkeles super atrodo, jei siusiu ir kitokia suknia, tai bent jau apie svarkeli toki reikia pagalvoti wub.gif
Atsakyti
ji pirko medžiagą su siuvinėtais karoliukais ir gėlytėmis, tokia peršviečiama panašiai kaip nuometo būna... o švarkelis irgi bus tik nežinau tikliai ar lygiai toks pat... man tai gražiai labai atrodo, taip lengvai krenta... aš ir siunuosi suknelę antrai dienai tai taip pat su tokiu švarkeliu, nes man jis fainas labai... wub.gif kai bus ką parodyti tada pabandysiu... biggrin.gif
Atsakyti