Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(kantrioji @ 2008 07 25, 10:51)
į vedamą statistiką įtraukite kad pas mane ne 1 o 2  2.gif  2.gif

kantrioji thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kantrioji super naujienos wub.gif
Atsakyti
kantrioji, fantastika smile.gif Stiprybės Jums 4u.gif
Atsakyti

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
kantrioji, thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
ačiū už sveikinimus 4u.gif labai džiaugiuosi, ir labai gerai jaučiuosi, tikrai buvau įsitikinusi kad yra vienas . blink.gif bet ir neramu šiek tiek - daktaras minėjo kad du sunkiau išnešioti, bet bus kaip bus - tačiau tikiuosi kad viskas bus super smile.gif

sėkmės visoms pasiryžusioms daryti IVF ar kartojančioms antrą trečią kartą - bent jau daktaras minėjo kad birželis buvo sėkmingas - keistai daug pastojusių moterų po IVF, ir nemaža dalis dvynukų. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kantrioji @ 2008 07 25, 10:31)
ačiū už sveikinimus  4u.gif  labai džiaugiuosi, ir labai gerai jaučiuosi, tikrai buvau įsitikinusi kad yra vienas .  blink.gif bet ir neramu šiek tiek - daktaras minėjo kad du sunkiau išnešioti, bet bus kaip bus - tačiau tikiuosi kad viskas bus super  smile.gif

sėkmės visoms pasiryžusioms daryti IVF ar kartojančioms  antrą trečią kartą - bent jau daktaras minėjo kad birželis buvo sėkmingas - keistai daug pastojusių moterų po IVF, ir nemaža dalis dvynukų.  wub.gif

Kantrioji, thumbup.gif lengvo tau nešiojimo 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dainiuke @ 2008 07 24, 20:02)
labukas,
siandien skambinomes, sake musu embrioniukai visi auga, ryt suzinosim tiksliai kada isodinimas ar sestadieni ar sekmadieni. ar pavyks ka nors uzsaldyti paaiskes isodinimo diena.

Sekmes Dainiuke wub.gif wub.gif wub.gif
Papildyta:
QUOTE(kantrioji @ 2008 07 25, 08:51)

Nuostabu, kai is karto du angelai nusileidzia 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pamelo: 25 liepos 2008 - 11:29

Vaje kaip faina thumbup.gif thumbup.gif čia už kantrumą turbūt... lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(liepa7 @ 2008 07 25, 11:31)
Vaje kaip faina thumbup.gif  thumbup.gif  čia už kantrumą turbūt... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal kas girdejo apie tai kad draudimas apmoka IVF procedura blush2.gif išgirdau toki dalika g.gif ar tiesa blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Radnoba: 25 liepos 2008 - 12:35
Kiek teko su Lietuvos draudimo bendrovėmis dėl to bendrauti, nei viena tokio draudimo pasiūlyti negalėjo. Čia buvo prieš gerą pusmetį, gal dabar kas pasikeitė. Jeigu ką sužinosi, parašyk.
Atsakyti