Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(Šarūniukė @ 2008 07 23, 11:18)
čia priklauso ir nuo spermos kokybės, nes man pvz. augino ir 100 proc. išaugo, nei vienas nežuvo, bet va po to nebuvo kur dėti (nes šaldymui terpė neužsakyta). doh.gif

Nelabai supratau, kas tau 100% isaugo-blastocistos? bet kam joms saldymo terpe, argi blastocistas saldo?
Atsakyti
QUOTE(Doviliute @ 2008 07 23, 13:06)
Sveikos mergaites,

Po truputi ir as trynuos i Jusu buri... nzn kuri mergaite cia veda pas jus statistika, bet gal gali man parasyti i az , kuriam daktarui labaiusiai sekasi daryt IVF... kolkas as dar tik pasirinkimo kelyje...  unsure.gif gal kas savo kokiu nuomoniu turit... kad IVF + ICSI suzinojau Vaiko ir Motinos klinikoj, tuo tarpu VK Vilniuj sako daryt IUI... bet VirM klinikoj ta biologe ar laborante nzn kaip ji ten vadinosi, sake IUI be sansu... sako aptaupykit pinigelius ir nervus... tai ir patikejau... kaip manot Z.Z. yra daug patyres IVF reikale?

sveika,
Nu nežinau ,kaip taip skirtingai gali siūlyti.Juk IU ir IVF+ISCI visiškai skirtingi dalykai.Man VK iš karto siūlė IVF,nors aš ir labai norėjau IUI.Juk vien pinginė pusė skiriasi labai ženkliai kelis kartus.Ar su tais pačiais tyrimai ir ten ir ten buvai?
Statistikos pas kurį gydytoją pavyksta labiausiai nevedame,tik registruojame į parašiuko apačią 4u.gif .Nu ir kas iš tos statistikos vedimo?juk labai dauk ir nuo tavo organizmo priklauso,kaip stimuliuosis kaiušidės,kaip užaugs folikulai,kiek išpunktuos,kaip jos apsivaisins,kaip po to dalinsis ir t.tAibės reikalų šiame procese ir dar niekas neduoda garantijų,kad įsodinus įdealius be fragmentacijų embrioniukus jie toliau sėkmingai įsitvirtins ir išbus visus 9 mėn.pas mama pilvelyje.Ir kodėl taip vyksta niekas negali tau atsakyti.O kitoms užauga tik vienas folikulas,viena iš jo kiaušialastė ir sėkmingai pastojama.Taip,kad kiekvienas atvejis individualus.Rinkis pagal tai kur tau patogu važinėt,kur tave maloniai ir tavo nuomone profesionaliai aptarnauja.Man asmeniškai svarbu ir kiek tai kainuoja.Nes kainos,kad ir Lietuvoje labai skiriasi.
Atsakyti
QUOTE(Doviliute @ 2008 07 23, 14:06)
Sveikos mergaites,

Po truputi ir as trynuos i Jusu buri... nzn kuri mergaite cia veda pas jus statistika, bet gal gali man parasyti i az , kuriam daktarui labaiusiai sekasi daryt IVF... kolkas as dar tik pasirinkimo kelyje...  unsure.gif gal kas savo kokiu nuomoniu turit... kad IVF + ICSI suzinojau Vaiko ir Motinos klinikoj, tuo tarpu VK Vilniuj sako daryt IUI... bet VirM klinikoj ta biologe ar laborante nzn kaip ji ten vadinosi, sake IUI be sansu... sako aptaupykit pinigelius ir nervus... tai ir patikejau... kaip manot Z.Z. yra daug patyres IVF reikale?

Sveika. Jei nori apie ZZ daugiau info, paskaityk šiame skyrelyje "Vaiko ir Motinos klinika". Aš pas jį dariausi IVF, sausį turėsiu 2.gif . Sėkmės tau.
Atsakyti
Sveikos merginos,gal galit kas nors pakonsultuot,gal ir kvailas klausimas blush2.gif ,bet nebeišmanau ka ir bedaryt verysad.gif ,nusprendem su vyru,kad atejo laikas ir mum IVF +ICSI procedūrai.Tris men.geriau Yarina (buvo paskirta gydytojos,dėl endometriozės),bet nuo jų tragiškai pradėjo slinkti plaukai.Rugpjūčio pabaigoj jau galvojam apie šią procedūrą,bet KT gerti nebenoriu(o reiketų jau pradet rytoj),konsultacijai pas gydytoją užsirašius esu tik kitai savaitei,sakykit ar visada pirmiausia slopina kontraceptikais,o paskui iškart stimuliuoja ar gali stimuliacija vykt ir po natūralaus ciklo? Kaip būtų geriau ? blush2.gif
Atsakyti
Geriausiai butu taip, kaip gydytojas nurode wink.gif

As dariausi du IVF, preis pirma geriau KT, o pries antra negeriau, bet IVF protokolai skyresi.

QUOTE(virgnija @ 2008 07 23, 21:49)
Kaip būtų geriau ? blush2.gif

Atsakyti
Virgnija, kai man pradėjo plaukai slinkt aš juos gerokai patrumpinau, o ne savarankiškai ėmiau keist gydymą...tiesiog manau, jog reikia daryti taip, kaip skirta

Echo parodė, jog mūsų lelius atitinka savaites smile.gif Leido gydytoja daugiau pajudėt thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(virgnija @ 2008 07 23, 21:49)
Tris men.geriau Yarina (buvo paskirta gydytojos,dėl endometriozės),bet nuo jų tragiškai pradėjo slinkti plaukai.Rugpjūčio pabaigoj jau galvojam apie šią procedūrą,bet KT gerti nebenoriu(o reiketų jau pradet rytoj

Aš kaip visada tiesiai šviesiai blush2.gif Po gimdymo dar ne taip plaukai slinks, ką tada darysi ????????
Nori vaikelio? Nori gražių plaukų? Ar nori pati gydytis?

QUOTE(dizzy___ @ 2008 07 23, 22:07)
Echo parodė, jog mūsų lelius atitinka savaites smile.gif Leido gydytoja daugiau pajudėt  thumbup.gif

thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
dizzy wub.gif nuosirdziausi sveikinimai!!! thumbup.gif Matai, sie metai po nelaimiu ir didelius dziaugsmus gali tau atnesti mirksiukas.gif

Virgnija, neisizeisk, bet siam tikslui merginos ne tik plaukus paaukoja, bet ir daugiau. Jei turi tiksla buti nestuke.gif , manau plauku slinkimas maziausiai turetu rupeti 4u.gif
Atsakyti
dizzy super fantastika, taip ir toliau aukit sveikuciai ir diduciai! ir butinai pasaugok save 4u.gif

mocarta, aukit aukit diduciai o kada tau jau testo dienele ir kaip jautiesi?

doviliute, o gal jums vertetu pasidaryti bent viena IUI?

mums apsivaisino is 15 kiausialasciu 10 mirksiukas.gif, rytoj vakare zinosim kaip embrioniukai auga, o penktadieni apie galimybes saldyti, isodinimas sestadieni vakare arba sekmadieni ryte.

aciukas mergytes uz didziuli palaikyma ir as visad uz jus labai sergu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dainiuke: 23 liepos 2008 - 22:49
QUOTE(virgnija @ 2008 07 23, 19:49)
Sveikos merginos,gal galit kas nors pakonsultuot,gal ir kvailas klausimas  blush2.gif ,bet nebeišmanau ka ir bedaryt  verysad.gif ,nusprendem su vyru,kad atejo laikas ir mum IVF +ICSI procedūrai.Tris men.geriau Yarina (buvo paskirta gydytojos,dėl endometriozės),bet nuo jų tragiškai pradėjo slinkti plaukai.Rugpjūčio pabaigoj jau galvojam apie šią procedūrą,bet KT gerti nebenoriu(o reiketų jau pradet rytoj),konsultacijai pas gydytoją užsirašius esu tik kitai savaitei,sakykit ar  visada pirmiausia slopina kontraceptikais,o paskui iškart stimuliuoja ar gali stimuliacija vykt ir po natūralaus ciklo? Kaip būtų geriau ? blush2.gif

Virgnija, kontraceptikus tau skiria, kad siek tiek pristabdytu endometrioze. Jie reikalingi, kad hormonu pusiausvyra butu geresne. Taip kad jei nori pastoti, geriau nesavivaliauk, kad nesigailetum po to kazka ne taip padarius. Tau geriausia kad siek tiek prislopinta butum, nes endometriozes atveju taip dazniausiai daroma. O tu KT nebenori gerti del plauku slinkimo ar siaip? Plauku slinkimas tau dabar tikrai turetu buti paskutineje vietoje wink.gif

QUOTE(dizzy___ @ 2008 07 23, 20:07)
Echo parodė, jog mūsų lelius atitinka savaites smile.gif Leido gydytoja daugiau pajudėt  thumbup.gif

Dizzy, na kaip gera pasidare perskaicius tavo naujienas, be galo dziaugiuosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(puxe @ 2008 07 22, 14:50)
labas
kaip jau bus proga... mane kaip nors irgi į sąrašiuką infiltruokit - rugpjūčiui. Vakar pas daktarytę buvau, poryt vaistai prasidės. Pirmą kart Gonalį vakar čiupinėjau, mokiausi elgtis smile.gif negaliu pasakyt, kad baisiai ramiai jaučiuosi, bet.... noras didesnis už belekokius siaubukus

kažką daktarė vakar kalbėjo apie IXI kažkokį, gal kas žinot kas tas yr? nu čia kaip kad dar vienas variantas, jei jau IVF metu mato, kad nedraugauja mamytės kiaušialastė su tėvelio spermiukais...

Taip jie vadina ICSI.
Sekmes! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mocarta @ 2008 07 23, 08:49)
Planeta, kaip gaila,  schmoll.gif . O gal gali truputi detaliau papasakot, kaip viskas vyko? Nes jei rode bruksnelius, tai kazkas buvo. O gal mm dar ne pabaigos pozymis? (Buciau dekinga, man tas labai aktualu)
Papildyta:

dainiuke, geros zinios, sekmes  wub.gif

laba, taip labai keista kad rodė tuos brūkšnelius, nes testai manęs niekada neapgaudavo, kai pasakiau gydytojai tai sakė kad snaigutės kabinosi, bet... atėjo mm..
Atsakyti