Įkraunama...
Įkraunama...

Alergija

nuo vaikystes auginau šuniukus ir nieko nebuvo.buvau tik alergiška katėms..o dabar turiu pusės metu kalytę..beveislę..ir susirgau bronchitu...prasidejo kosuliai smarkus,dusuliukai..bijau kad neperaugtų i bronchinę astmą.nes pas mane giminėj yra kas ja serga.. verysad.gif juk retas atvejis kad šuniukai sukelia alergija..kaip tik sakoma kad jie padeda kovoti..as labai myliu šuniukus..jeigu sitai mergytej aš esu alergiška tai tada ieskosiu tokio kuriam nebusiu alergiška..gal esat kasnors girdeję kokios veislės nealergizuoja..? verysad.gif o gal galima kaip nors ta alergija sumažint..? verysad.gif
Atsakyti
Prieš kažką darant reikėtų išsiaiškinti ar tikrai šuniukui esate alergiška. Galbūt įsigijus šunelį dar kažką pakeitėte namuose? O ir alergija šunims gali būti įvairi: alergija plaukams, alergija dulkėms iš kailio, alergiją pleiskanoms, alergija šunų pašarui ir t.t. Reikėtų išsitirti ir sužinoti kam konkrečiai yra alergija, o tik tada ieškoti sprendimo.
Atsakyti
Aš irgi pritariu, kad pirmiausia reiktų išsitirti alergijos šaltinį. Aišku, žmogaus organizmas gali pakisti, bet jeigu anksčiau nebuvo alergijos šunims, tai ar gali ji taip atsirasti? g.gif Visada galvojau, kad jei žmogus alergiškas, tai iš prigimties ax.gif o be to nesuprantu biški kažko, negi ruošiatės dabar eksperimentuoti su gyvūnais? g.gif Atsisakysite turimos šunytės ir ieškosite nealergiško, bet jei vistiek pasirodys, kad esate alergiška... Nemanau, kad sąžininga iš gyvūno pusės pažiūrėjus... unsure.gif
Atsakyti
tai vat as ir nenoriu ekspermentuoti..juk tai butu trauma visai seimaj.. dbr net negaliu jos isileist i savo kambary..net pabuciuoti.. o del alergijos eisiu tik menesio gale nes tik tada talonelis..net nzn ka daryti..nes nakti tokie priepoliai uzeina kad atrodo nebeiskesiu.. verysad.gif vaistu bet kokiu irgi negersiu..
Atsakyti
Laikykis 4u.gif laikysim kumščius, kad nebūtų nuo šuniuko unsure.gif
Atsakyti

[/quote]
Pas mano drauge panasi situacija,tik ne jai alergija,jos sunui. verysad.gif Jinai jau sita zinojo kai dar neturejo sunelio,kad jos sunus alergiskas sunims.Jau metai kaip pas ja gyvena ciucas. rolleyes.gif Pradzioj sunui buvo nekas,bet dabar kaip ir nieko.Drauge sako kad organizmas pamazu prisitaiko prie aplinkos.Neskubek issiskirti su savo suneliu,nes paskiau labai gailesies,o ir sunelis ne koks daiktas,kad kada noriu paimu,kada noriu atiduodu. :nonoLinkiu tau kuo greiciau pasveikti,ir linksmai gyventi su savo suneliu. bigsmile.gif
Atsakyti
amerikoj labai daug zmoniu kencia nuo ivairiu alergiju, tam tarpe ir sunu (cia isvis visokiu ligu daugiau nei lietuvoj, gal zmones kokie neatsparus g.gif ). mano pazistami del sios priezasties turi golden doodle. tai maisytas retriveris su pudeliu. amerikoj dabar labai populiarios sios naujos veisles (yra ju keletas, ten pudeliai su kitom veislem maisyti). man jos keistos ax.gif nelabai protingi suniukai ax.gif bet alergijos bent jau tiems pazistamiems nera, gal tu suniuku kailis tikrai nealergizuoja g.gif
Atsakyti
aciu uz palaikyma 4u.gif
as laukiu kol daktare pasakys nuo ko cia.o mano mama isitikinus kad cia nuo suniuko... sian ryte radau rasteli broliui 'idek i interneta skelbima kad dovanoju...nes darosi vis blogiau.." verysad.gif na taip man naktim uzeina dusulio priepoliai..bet tik naktim..o namie juk bunu visa diena ir gerai jauciuosi.. niekaip jos negaliu itikint kad neskubetu daryt skubotu sprendimu..ji aisku kad teis kad jai vaiko sveikata svarbiau..bet vistiek.. verysad.gif dbr man dar blogiau nes dar liudina kad suniuka atiduos.. nebezinau ka daryti..nes man negereja ir neaisku nuo ko.. verysad.gif
Atsakyti
Ateitų čia mama, oj paauklėtumėm ją, kad negalima daryti skubotų sprendimų aplamai gyvenime, o ką jau kalbėti, kai kalba eina apie gyvą daiktą... rolleyes.gif
Bet tikėkimės geriausio, ko tai manau, kad šuniukas čia ne prie ko schmoll.gif aš net buvau astmatikė iki 16 metų, o prasidėjo man tai nuo 7 mėnesių, nuo kūdikystės. Šuniukas pas mane atsirado 11,5 metų, kai man buvo, kaip matai, gyvenant su šuniuku, netgi baigėsi po keleto metelių ta liga thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(siemkie @ 2006 04 12, 11:25)
aciu uz palaikyma 4u.gif
as laukiu kol daktare pasakys nuo ko cia.o mano mama isitikinus kad cia nuo suniuko... sian ryte radau rasteli broliui 'idek i interneta skelbima kad dovanoju...nes darosi vis blogiau.."  verysad.gif  na taip man naktim uzeina dusulio priepoliai..bet tik naktim..o namie juk bunu visa diena ir gerai jauciuosi.. niekaip jos negaliu itikint kad neskubetu daryt skubotu sprendimu..ji aisku kad teis kad jai vaiko sveikata svarbiau..bet vistiek..  verysad.gif  dbr man dar blogiau nes dar liudina kad suniuka atiduos.. nebezinau ka daryti..nes man negereja ir neaisku nuo ko..  verysad.gif

Keista kad tau priepoliai pasireiske daugiau naktimis. g.gif Gal tai ne nuo suns,bet nuo patalines,pvz:nuo pagalves.Jeigu pagalve pukine,tai plunksnos gali kelti alergila!
Atsakyti
tai vat as irgi nesuprantu..juk as namie sedziu beveik visa diena.tuo labiau kad visai nesenai sirgau ir daktare neleido niekur eit..juk jei butu nuo suns taj turetu ir diena pasireiksti kazkokie dusuliukai..o diena tik kosiju ir tas kosulys kad skauda krutine..gal cia gripo komplikacija..
mama jau isveza suniuka pas giminaicius... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(siemkie @ 2006 04 12, 17:39)
tai vat as irgi nesuprantu..juk as namie sedziu beveik visa diena.tuo labiau kad visai nesenai sirgau ir daktare neleido  niekur eit..juk jei butu nuo suns taj turetu ir diena pasireiksti kazkokie dusuliukai..o diena tik kosiju ir tas kosulys kad skauda krutine..gal cia gripo komplikacija..
mama jau isveza suniuka pas giminaicius...  verysad.gif

oi, kaip gaila verysad.gif as nemanau, kad cia nuo suniuko. pirma reiketu rasti tikra priezasti, paskui daryti isvadas. astma vargu ar nuo suniuko prasidetu, juo labiau, jei pries tai laikei ax.gif
Atsakyti