Įkraunama...
Įkraunama...

Alergija

Aš esu alergiška labai daug kam ( ir aplinkos dirgikliai ir maistas ir chemija ir pavasarinė saulė ir t..t.), kai buvau paauglė ir tyrė visus alergenus, man taip pat nustatytas 1 lygis alergijos šunims ( katėms didesnis), bet pati turiu daug šunų ir net miegu su jais vienoje lovoje. Pvz, mane beria tik nuo šlapių mano šunų.
Jūsų atveju, aš tikrai neatiduočiau šuns kol jam nebus išgydytos erkutės, nes manau, kad būtent jos ir blogina visą situaciją. Galimas ir toks variantas, kad dabar Jus beria nuo tų erkučių išskyrų esančių ant odos ir kailio. T.y, ir šuns kailis ir erkučių išskyros sukelia bėrimą ( o šitie du faktoriai atskirai gali neduoti tokios reakcijos; be to literatūroje yra duomenų apie tai, kad žmonėms poodinių erkių išskyros gali sukelti įvairias odos reakcijas). Aš taip pat dar bandyčiau pakeisti šuns maudymo priemones.
Atsakyti
O gal kuri girdejot kur galima atlikti odos tyrimus. Mano reakcija i mano suni. Ar kazkaip istirti nuo ko butent as alergiska, issamiau. Gal kuri daretes toki konkretu tyrima
Atsakyti
Beje, kiek laiko gydomos tos erkutės? T.y. kiek liko iki išgydymo? Gal kas galėtų pažiūrėti šunį kol jis gis?
Atsakyti
Kol kas gydau 4 men. Pradzioje kas savaite reikejo suleist vaistus, 6 dozes. Dabar lasinu ant odos Advocate. Karta i menesi -3 menesius. Nera skubaus gydymo tom erkutem, tai po 4 men gali suo manes ir nebepazinti. Dar svarstau, gal vertetu kol gydau , padaryt voljera ir iskelti i lauka suniuka, bet ji tokia naminuke, miega susisukus kaldroje, tai kaip ji lauke, neisivaizduoju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Kriste222 @ 2008 07 15, 09:46)

Sveikutes,esu jusu forume naujoke.Pati esu alergiska,ilgai rinkausi suni,domejausi,kad butu mazai alergiskas.Apsistojau ties keribliuterjerais.Jau 2metai kaip ji auginu,tik pradzioj,kai parsivezem,bere veida,kuna ir dusino,kol tualetus atliko namie.Greit su didele kantrybe ji,,isauklejau,,atlikt reikalus lauke.Kai prasidedavo ziedadulkiu ir zoles pjovimo sezonas,be hormonines,,pypkes,,neissiversdavau.Dabar antri metai manes nedirgina,matyt,organizmas persilauze,juk vaiksciot su juo reikejo bet kokiom oro salygom.Si veisle nesiseria,neturi spec,kvapo.Labai meilus.Mano alergologe ispejo 2kartus i metus man asmeniskai pagert tabl.nuo kirminu,nes jie juk parsinesa.Perkant suni,reik ziuret ne i mada,bet i nealergizuojancius.Nealergizuoja,tvirtai galiu pasakyt PUDELIAI<KERIBLIUTERJERAI<LEVRETES.O jau skonio reikalas issirinkt veisle.Kraujo tyrimai,ar esat alergiski suniui,nieko neparodo.As jau du metai nenaudoju hormonines pypkes ir esu labai laiminga.Ypac nuo ilgu pasivaiksciojimu su juo sutvirtejo stuburas.
Atsakyti
4u.gif Nesiseka man siame fforume uzmegzt kontaktus su alergiskais zmonemis,kai as pati esu alergiska.Daug padeciau.Matyt,kad nera alergisku,visi sveiki.... ax.gif
Atsakyti
Mano vyras alergiskas ir katems ir sunims. Ilgiau pabuves vienoje patalpoje su gyvunu pradeda ciuadeti, asaroja akys, atsiranga nesibaigianti sloga. Zodziu jausmas ne is maloniuju. Bet isigijom maltos bisona ir labai dziaugiamies, nes alergjos siam suniukui nera smile.gif
Atsakyti
4u.gif teko bendraut su viena alergiska augintija per AZ.Pries perkant suniuka,jei esat alergiski,rinkites nealergizuojancia veisle,ju daug yra.Susitarkit su veisejais,kad pasedesit pas juos sveciuose tar suniuku,ziurekit kaip reaguos jusu organizmas.Jei tik truputi reaguojat,nedidelis ciaudulys,dusulys,galit imt,laikui begant jusu organizmas pats prades gamintis pries alergija medziagas.Bet jei jausit stipria reakcija,atsisakykit pirkt,kad ir labai noretumet.Paskui gaila savo sveikatos ir suns.As sedejau tarp sunuku ir ju mamos apie pora valandu,nedideli ciauduliukai buvo,organizmas persilauze,dabar 2metai dziaugiuosi tongue.gif
Atsakyti
idomu ar alergija sunims pasireiskia tik dusuliu, siauduliu, ir kt, kvepavimo taku simptomais g.gif o ar gali berti rankas g.gif pavyzdiui kad sunio seiles patenka ant ranku g.gif
Atsakyti
Žinau žmogų, kuriam alergija nuo šuns pasireiškia egzema ant delnų ir padų. Paglosčius šunį pirmą išberia delnus, o paskui, jei su šunimi kasdien kontaktuojama, delnų ir padų oda suskeldėja iki kraujų ir negyja.
Atsakyti
QUOTE(grase @ 2008 10 26, 16:28)
Žinau žmogų, kuriam alergija nuo šuns pasireiškia egzema ant delnų ir padų. Paglosčius šunį pirmą išberia delnus, o paskui, jei su šunimi kasdien kontaktuojama, delnų ir padų oda suskeldėja iki kraujų ir negyja.

na ranku tai suderinciau su kontaktu, o padu kaip g.gif nebent vaiksto basomis g.gif be slepeciu
Atsakyti
Nesu pati alergiska sunim, su kitais dziaugsmais kankinuos... Manau jei esi alergiskas sunku tureti keturkoji... kad ir kaip to noretusi...
Atsakyti