Įkraunama...
Įkraunama...

Alergija

Siemkie, laikykis 4u.gif pamatysi bus viskas gerai, gražins mam tau šuniuką, tuoj pasveiksi ir viskas išsispręs bigsmile.gif taip jau būna, kad žmogų visokios zarazos kamuoja, o ypač pavasarį, kai po žiemos vitaminų trūkumas... čia kažkas gerai pastebėjo: ar tikrai tavo pagalvė nėra iš plunksnų??? būtinai patikrink...
Tikiuosi iškęsit kaip nors tą išsiskyrimo laiką su savo mažyle ir viskam pasibaigus vėl kartu džiaugsitės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(siemkie @ 2006 04 12, 16:39)
tai vat as irgi nesuprantu..juk as namie sedziu beveik visa diena.tuo labiau kad visai nesenai sirgau ir daktare neleido  niekur eit..juk jei butu nuo suns taj turetu ir diena pasireiksti kazkokie dusuliukai..o diena tik kosiju ir tas kosulys kad skauda krutine..gal cia gripo komplikacija..
mama jau isveza suniuka pas giminaicius...  verysad.gif

Puiku, kad išveža šuniuką pas giminaičius. jeigu tau dabar staiga nepraeis ta alergija -reiškia ne šuniui esi alergiška - o patalynei,pagalvei kilimui ar pan. Tada galesi parsivežti šuniuką ir tirtis kam iš tiesų esi alergiška.
Atsakyti
pagalvese kaip vata.nu tox minkstas kaip sinteponas.. laukiu eiles pas alergologa.. greiciau viskas pasibaigtu.. verysad.gif ryt eisiu pas daktare del plauciu.. tikiuosi kad bent vaistuku israsys
Atsakyti
g.gif nu ir kas tau tada galėtų būti g.gif taip norisi tave paguosti, bet žinau, kad tai nieko tau nepadės, šuniuką ir taip jau išvežė verysad.gif tikrai labai užjaučiu, baisu yra turėti šuniuką ir vieną dieną taip kažkaip kvailai, net nežinant tikros priežasties jo netekti verysad.gif tikiuosi, tie giminės bus jam geri, kol jis pas tave nesugrįš...
Atsakyti
svarbiausiai kad be galo myliu gyvunus..jau uztenka kad kates negaliu tureti..tai jei isviso jokio negalesiu tureti... verysad.gif verysad.gif man nebutu nieko ziauriau..
Atsakyti
Sveikos,

prasau jusu pagalbos, nes jau nebezinau ka sugalvoti, kad nereiktu atsisakyti suns. Turiu cvergpinceriu kalyte 7 men. Vos tik ji atsirado man labai stipriai pradejo berti kuna. Buvau pas daktarus, nustate kontaktine alergija. Naudoju visokius harmoninius tepalus, vos tik isnaikinu berimus jie vel atsiranda.Vos tik atsirado man berimai, nuveziau kalyte pas veterinara, buvo rasta pas suniuka paodiniu erkuciu Cheiletiella. Suniukas yra gydomas
Ka tik pasidariau mokamus tyrimus is kraujo. Rado, kad yra alergija sunims 1 klases (zema). Nebezinau ka daryti, nes daktarai sako, kad butina atsisakyti suns. Kas idomiausia, kad mano suni glosto ir ypac alergiski zmones ir jiems nieko, o man ir negloastant visa oda isberta. Gal dar zinote koki tyrima, kad tiksliai istirti ar as alergiska suns kailiui ar odos kokiems nors nesvarumams verysad.gif
Atsakyti
Jeigu kiti alergiški žmonės glosto Jūsų šunį ir jiems nieko bloga neatsitinka, tai gal Jūs alergiška toms poodinėms erkutėms? Gal kai jas išgydysit, viskas praeis?
Atsakyti
Gal ir praeis, o gal ir ne g.gif As jau netenku vilties, o be to sunku kau sunio negali net priliest verysad.gif
Atsakyti
Ar darėte konkrečius tyrimus? Darėte bandymus su jūsų šuns plaukais. išskyromis, pleiskanomis ir t.t. pas daktarus (būtent jūsų šuns)? Gal ne plaukams, tokiu atveju tiksliai žinant galėsit nors sumažinti alergiją. Žinoma, geriausia būtų jeigu alergija erkutėms, jas išgydžius būtų galima užmiršti bėrimus.
Atsakyti
QUOTE(Kriste222 @ 2008 07 14, 10:06)
Gal ir praeis, o gal ir ne g.gif As jau netenku vilties, o be to sunku kau sunio negali net priliest verysad.gif

Prie 1 lygio alergijos tikrai neskubėčiau šuns dovanoti. Nes tikrai labai abejoju ar Jūs šuniui alergiška (t.y. ar Jus beria nuo pačio šuns). Tikrai manau, kad erkutėms. Man kažkaip keista būtų, kad 1 lygis ir jau beria. Nors aišku, kai vaikštai visa išberta, apima neviltis. Bet gal išgydykite šunį ir tada tikrai paaiškės kas ir kaip.
Atsakyti
o kaip tokius tyrimus pasidaryt, perskambinau visus mokamus Kaune, niekas apie tokius nezino. Buvau odos ligoninej, irgi tokiu negirdeje. Tai kur man tokius tyrimus pasidaryt. Man paciai toks jausmas kad man cia nuo erkuciu, nes vos tik paglostau iskart isberia ranka ir dega visa verysad.gif . Jau ant manes visi gimines rekia, kad atiduociau suni, nes gausiu alergini soka ir prisizaisiu. Bet as dar kol kas bandau visus imanomus variantus
Atsakyti
Kažkas i šalergiškų yra daręsi testus būtent savo šuns viskam. Kaip tiria alergiją tam tikram dalykui? Tą pati daro su savo šuns kailiu ir t.t., žiūri reakciją. Pati aš nealergiška, sakau tik tai apie ką skaičiau.
Atsakyti