QUOTE(wikne @ 2008 08 06, 10:51)
kokie grazus namuciai

vaje....aciu
Nestta
Darlinyte neliudek sitaip del to vairavimo. seip. tiesa sakant pas mane panasi situacija: savo masinos neturiu ir velnias te zino kada turesiu pavairuot gaunu tik savaitgaliais o apie vaziavima vienai ne kalbos nera...ryt varau y pokalby del darbo, i kita miesto galo, poto dar mociutes aplankyt, vakar taip atsargiai SB uzsiminiau apie vaziavima vienai, na ta prasme ar duotu masina

aga kur jau...pasake kad man dar anksti vienai vazineti, kad dar nesu taip ygudusi

bet tai kaip as tada ismoksiu vairuoti viena kai negaunu auto?

kartais pradedu labai ant jo pykti kad neduoda vienai vaziuoti o tik su juo ir tik savaitgaliais( darbo dienom arba niekur toli nevarom arba mieste dideli kamsciai ) as jau wis pasvajoju apie savo auto kad ir paprasciausia kledariuka, kaip pradziai butu tikrai gerai
Aciu uz palaikyma
Man sake, kad nupirks koki antra golfa ir galesiu varineti

Tai nebaisu bus ir sudauzyti

Bet tas poziuris, kad is karto avarija padarysiu, tai man vezi varo. Juk tai tikru tikriausias nepasitikejimas

As net pati taip negalvoju, nes egza islaikiau is pirmo karto be klaidu ir kazkaip labiau jau savimi pasitikiu... Aisku, ji irgi suprantu, juk sedint salia viskas visiskai kitaip atrodo
Tai va, jeigu MB nusipirks brangesne masina, tai mano masiniukui pinigu neliks, o jei kokia pigesne, tai gal dar kas nors ir man iseis

Tikiuosi... Belieka tik laukti