Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

user posted image

Atmintinė raliuotojoms:

smile.gif jei kiltų noras dar kartą išbandyti savo teorines žinias
KET klausimai

mirksiukas.gif jei šį tą primiršim
Kelių eismo taisyklės

doh.gif niu kai jau prisidirbsim
Nuobaudos už KET pažeidimus

rolleyes.gif pasiskaitymui
Saugaus eismo įstatymas

user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
raliuojančių plepsių top- 10 4u.gif
1. wikne 62
2. Nestta 58
3. insi 48
4. comep 46
5. vovere74 45
6. denaxa 34
7. Atogrąža 32
8. Gardee 30
9. illiusion81 20
10. Vitulka 16
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
Kaip matau aš viena iš seniausiai išsilaikiusi teises: 2003 08 30. Bet važinėju tik nuo 2007 11 09. Tai kaip ir naujai iškepta vairuotoja.
Savaitgalį teko vairuoti vyro mašiną. Tai siaubas, kaip pirmą kartą sėdėčiau (nors gal kokį 5 kartą vairuoju). Važiavom vakare, blogai pažįstamu keliu, spaust bijau, nes kelias vingiuotas, lenkt bijau, nes nematau kur kelias sukasi. Košmaras kažkoks. Su sava jau nebebijau važinėti, žinau jos galimybes, o vat prie svetimos, tai atrodo, kad viską ir pamirštu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pikkolo: 06 rugpjūčio 2008 - 09:12
QUOTE(Darlinyte @ 2008 08 06, 10:10)

aciuks.gif
QUOTE(pikkolo @ 2008 08 06, 10:11)
Kaip matau aš viena iš seniausiai išsilaikiusi teises: 2003 08 30. Bet važinėju tik nuo 2007 11 09. Tai kaip ir naujai iškepta vairuotoja.

įtraukiau į sąrašiuką mirksiukas.gif
Atsakyti
registruojuos naujoj temukej pioneer.gif group.gif

beje nestta-uz apipavidalinima-10 balu first.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 08 06, 10:32)
beje nestta-uz apipavidalinima-10 balu  first.gif

aciuks.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 08 06, 10:32)
beje nestta-uz apipavidalinima-10 balu  first.gif

Aha, pritariu thumbup.gif Sauniai atrodo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Registruojuosi naujoje plepėjimų trasoje ax.gif

Geros dienos visoms mirksiukas.gif
Atsakyti
kokie grazus namuciai wub.gif vaje....aciu Nestta mirksiukas.gif

Darlinyte neliudek sitaip del to vairavimo. seip. tiesa sakant pas mane panasi situacija: savo masinos neturiu ir velnias te zino kada turesiu pavairuot gaunu tik savaitgaliais o apie vaziavima vienai ne kalbos nera...ryt varau y pokalby del darbo, i kita miesto galo, poto dar mociutes aplankyt, vakar taip atsargiai SB uzsiminiau apie vaziavima vienai, na ta prasme ar duotu masina ax.gif aga kur jau...pasake kad man dar anksti vienai vazineti, kad dar nesu taip ygudusi doh.gif bet tai kaip as tada ismoksiu vairuoti viena kai negaunu auto? unsure.gif kartais pradedu labai ant jo pykti kad neduoda vienai vaziuoti o tik su juo ir tik savaitgaliais( darbo dienom arba niekur toli nevarom arba mieste dideli kamsciai ) as jau wis pasvajoju apie savo auto kad ir paprasciausia kledariuka, kaip pradziai butu tikrai gerai ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 08 06, 10:51)
kokie grazus namuciai wub.gif  vaje....aciu Nestta mirksiukas.gif

Darlinyte neliudek sitaip del to vairavimo. seip. tiesa sakant pas mane panasi situacija: savo masinos neturiu ir velnias te zino kada turesiu pavairuot gaunu tik savaitgaliais o apie vaziavima vienai ne kalbos nera...ryt varau y pokalby del darbo, i kita miesto galo, poto dar mociutes aplankyt, vakar taip atsargiai SB uzsiminiau apie vaziavima vienai, na ta prasme ar duotu masina  ax.gif aga kur jau...pasake kad man dar anksti vienai vazineti, kad dar nesu taip ygudusi doh.gif bet tai kaip as tada ismoksiu vairuoti viena kai negaunu auto? unsure.gif  kartais pradedu labai ant jo pykti kad neduoda vienai vaziuoti o tik su juo ir tik savaitgaliais( darbo dienom arba niekur toli nevarom arba mieste dideli kamsciai ) as jau wis pasvajoju apie savo auto kad ir paprasciausia kledariuka, kaip pradziai butu tikrai gerai ax.gif  wub.gif

Aciu uz palaikyma 4u.gif

Man sake, kad nupirks koki antra golfa ir galesiu varineti doh.gif Tai nebaisu bus ir sudauzyti biggrin.gif Bet tas poziuris, kad is karto avarija padarysiu, tai man vezi varo. Juk tai tikru tikriausias nepasitikejimas unsure.gif unsure.gif unsure.gif As net pati taip negalvoju, nes egza islaikiau is pirmo karto be klaidu ir kazkaip labiau jau savimi pasitikiu... Aisku, ji irgi suprantu, juk sedint salia viskas visiskai kitaip atrodo g.gif

Tai va, jeigu MB nusipirks brangesne masina, tai mano masiniukui pinigu neliks, o jei kokia pigesne, tai gal dar kas nors ir man iseis rolleyes.gif Tikiuosi... Belieka tik laukti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(wikne @ 2008 08 06, 10:51)
1. kokie grazus namuciai wub.gif  vaje....aciu Nestta mirksiukas.gif
2. vakar taip atsargiai SB uzsiminiau apie vaziavima vienai, na ta prasme ar duotu masina  ax.gif aga kur jau...pasake kad man dar anksti vienai vazineti, kad dar nesu taip ygudusi doh.gif

1. dėkui 4u.gif
2. o mano mb atvirkščiai.. kai tik teises išsilaikiau, tai iškart mašinos ieškojo, po savaitės laiko jau sėdau už savo mašinos vairo.. bet ne tame esmė, kad už savo mašinos.. mb mane kaip tik ragindavo vairuot ir vairuot.. pamenu kaip tik atostogavau tuo metu, tai mb vis paskambina iš darbo ir klausia ar vairuoju biggrin.gif jei kokią dieną nevažiuodavau niekur, tai sakydavo kad nors vietinėm gatvėm pavažinėčiau smile.gif
Atsakyti