QUOTE(vovere74 @ 2008 08 06, 11:33)
O aš vakar maniau iš pavydo sprogsiu
Su vyru ir kompanija važinėjam, jau kelintą vakarą, po miškus. Ruošiam trasas visureigių varžyboms. Pamenu kaip prieš keletą metų ir aš buvau tarp dalyvių, ech, kaip smagu buvo. Nors buvau tada tik šturmano vietoj. Teisių gi net neturėjau.
O dabar tik prie organizavimo darbų prisidedu. O taip norėčiau dalyvaut. Visi sako - išprotėjai, moterie. Tik tiek dar tevairuoji, o jau į varžybas taikaisi. O ką? Juk smagu.
Tai vat kokia problema. Negaliu dalyvaut ir dėl tos priežąsties, kad organizatoriai negali dalyvaut. Kitas dalykas - maniškis savo explorerio man tikrai neduos po miškus trankytis

Et... Sakau - važiuosiu ir viskas. Na visai kaip dalyvis tik be pretendavimo į prizus, vietas. Nea, neduoda mašinos. Ji pas mus juk "parketinė", saugoma labai...Nors pats tai su savo visureigiu ir važinėja tom trąsom kurios bus turistų klasės, tai ir aš taip noriu...
Mano MB su draugais irgi kartais tokiose varzybose dalyvauja (aisku, as ne visada bunu uz, nes nervina, kai tai pasidaro pastoviai

). Va, neseniai kartu buvom Pabradej. Sakau, gal kartais kur prasilenkem, jei ir jus buvot?
Tai sakai, is organizatoriu esi?

Turesim omeny, jei kada ko prireiks