Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(Nestta @ 2008 08 06, 11:06)
2. o mano mb atvirkščiai.. kai tik teises išsilaikiau, tai iškart mašinos ieškojo, po savaitės laiko jau sėdau už savo mašinos vairo.. bet ne tame esmė, kad už savo mašinos.. mb mane kaip tik ragindavo vairuot ir vairuot.. pamenu kaip tik atostogavau tuo metu, tai mb vis paskambina iš darbo ir klausia ar vairuoju biggrin.gif  jei kokią dieną nevažiuodavau niekur, tai sakydavo kad nors vietinėm gatvėm pavažinėčiau smile.gif

Vat butent tokio palaikymo ir noretusi, bet ka padarysi... As savajam pasakiau, kad galesi su manimi niekur nevaziuoti, vaziuosiu viena g.gif Gal tada nebus jam taip baisu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Nauja temuke bigsmile.gif Mano masina irgi stovi kieme, dabar. Jei reikia kur vaziuoti tai baime apima, bet kazkaip vaziuoju ir tiek ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Darlinyte @ 2008 08 06, 11:11)
Gal tada nebus jam taip baisu  biggrin.gif

pažiūrėk kaip tb vairuoja.. sako, jei vyrai vairuodami visada laiko koją virš sankabos pedalo, tai čia yra "bobiškas vairavimas" ir iš jų niekada nesulauksi padrasinimo, nes jie patys kaskart bijo biggrin.gif
Papildyta:
beje, vis dar renkam sąrašiuką, taip kad skelbiamės (savo post'e parašom datą, aš įtrauksiu į sąrašiuką) kada išsilaikėm teises 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 08 06, 11:20)
pažiūrėk kaip tb vairuoja.. sako, jei vyrai vairuodami visada laiko koją virš sankabos pedalo, tai čia yra "bobiškas vairavimas" ir iš jų niekada nesulauksi padrasinimo, nes jie patys kaskart bijo biggrin.gif

Na, kazkaip jis nelaiko kojos virs sankabos g.gif Nuspaudzia ja tik tada kai reikia. matai, jo vienoks vairavimas, mano kitoks... Kai tik susipazinom, man irgi budavo baisu su juo vazineti (jis kartais dar toks palakstantis doh.gif ), bet niekad jam niek nesakydavau, tylejau. O dabar jau viskas ramu, nes per tiek laiko jau pripratau.
Tai as jam ir sakau, kai mano stazas irgi bus 10 metu, tai gal ir tau tada nebus baisu su manimi vazineti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
O aš vakar maniau iš pavydo sprogsiu blush2.gif
Su vyru ir kompanija važinėjam, jau kelintą vakarą, po miškus. Ruošiam trasas visureigių varžyboms. Pamenu kaip prieš keletą metų ir aš buvau tarp dalyvių, ech, kaip smagu buvo. Nors buvau tada tik šturmano vietoj. Teisių gi net neturėjau.
O dabar tik prie organizavimo darbų prisidedu. O taip norėčiau dalyvaut. Visi sako - išprotėjai, moterie. Tik tiek dar tevairuoji, o jau į varžybas taikaisi. O ką? Juk smagu.
Tai vat kokia problema. Negaliu dalyvaut ir dėl tos priežąsties, kad organizatoriai negali dalyvaut. Kitas dalykas - maniškis savo explorerio man tikrai neduos po miškus trankytis schmoll.gif Et... Sakau - važiuosiu ir viskas. Na visai kaip dalyvis tik be pretendavimo į prizus, vietas. Nea, neduoda mašinos. Ji pas mus juk "parketinė", saugoma labai...Nors pats tai su savo visureigiu ir važinėja tom trąsom kurios bus turistų klasės, tai ir aš taip noriu...
Atsakyti
Aciu uz nauja temele 4u.gif

O mes,jei vaziuosim savaitgali i Palanga,tai tetis sake leis man vaziuot swoon.gif bet kaip noriu smile.gif
Atsakyti
Na man su MB problemų nėra dėl mašiniuko ar dėl pačio vairavimo. Vežiau aš jį tai jis sėdi patenkintas, tik gavau pastabą, kad kartais pasitikėjimo rūksta gazą spaudžiant... lotuliukas.gif Šiaip savaitgalį viena nedidelėj gyvenvietėj važinėjau ir grįždavau sveika gyva namo. Vakar MB sakė, kad dabar mano užduotis per tuos 2 metus kol teisės ala laikinos turiu tvarkingai važinėti. Laikysiuosi pažado kiek tai nuo manęs priklauso 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mistika_21 @ 2008 08 06, 11:16)
Nauja temuke  bigsmile.gif

QUOTE(renachiuke @ 2008 08 06, 11:40)
[i]Aciu uz nauja temele  4u.gif

plepėkit į sveikatą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 08 06, 11:33)
O aš vakar maniau iš pavydo sprogsiu blush2.gif
Su vyru ir kompanija važinėjam, jau kelintą vakarą, po miškus. Ruošiam trasas visureigių varžyboms. Pamenu kaip prieš keletą metų ir aš buvau tarp dalyvių, ech, kaip smagu buvo. Nors buvau tada tik šturmano vietoj. Teisių gi net neturėjau.
O dabar tik prie organizavimo darbų prisidedu. O taip norėčiau dalyvaut. Visi sako - išprotėjai, moterie. Tik tiek dar tevairuoji, o jau į varžybas taikaisi. O ką? Juk smagu.
Tai vat kokia problema. Negaliu dalyvaut ir dėl tos priežąsties, kad organizatoriai negali dalyvaut. Kitas dalykas - maniškis savo explorerio man tikrai neduos po miškus trankytis schmoll.gif  Et... Sakau - važiuosiu ir viskas. Na visai kaip dalyvis tik be pretendavimo į prizus, vietas. Nea, neduoda mašinos. Ji pas mus juk "parketinė", saugoma labai...Nors pats tai su savo visureigiu ir važinėja tom trąsom kurios bus turistų klasės, tai ir aš taip noriu...

Mano MB su draugais irgi kartais tokiose varzybose dalyvauja (aisku, as ne visada bunu uz, nes nervina, kai tai pasidaro pastoviai blush2.gif ). Va, neseniai kartu buvom Pabradej. Sakau, gal kartais kur prasilenkem, jei ir jus buvot? ax.gif

Tai sakai, is organizatoriu esi? g.gif Turesim omeny, jei kada ko prireiks blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Darlinyte @ 2008 08 06, 11:45)
Mano MB su draugais irgi kartais tokiose varzybose dalyvauja (aisku, as ne visada bunu uz, nes nervina, kai tai pasidaro pastoviai  blush2.gif ). Va, neseniai kartu buvom Pabradej. Sakau, gal kartais kur prasilenkem, jei ir jus buvot?  ax.gif

Tai sakai, is organizatoriu esi?  g.gif Turesim omeny, jei kada ko prireiks  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Nea, nebuvau. Mes čia kasmetinį Gintarinį pajūrį "prižiūrim". Nesam klubo nariai, prijaučiantys gal. Tik vat jau keli metai mūsų pagalbos organizuojant renginį vis prireikia. Čia aišku maniškis labiau pasireiškia, bet aš ir kiek galiu padedu. Man patinka "virti toje košėje", o ne paprasčiausiai stebėti viską iš šalies. Tai va taip. Šiaip oficialiai tai kaip ir priskirti mes prie organizatorių, mes tai mūsų organizacija.
Įdomu pasidarė - ko gi čia jums galėtų prireikti? g.gif Aš tokia, matot, mėgstanti padėti. Rimtai. notworthy.gif
Atsakyti
Aciu uz nauja nuostabia temuke 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Nestta @ 2008 08 06, 12:06)
1. dėkui 4u.gif
2. o mano mb atvirkščiai.. kai tik teises išsilaikiau, tai iškart mašinos ieškojo, po savaitės laiko jau sėdau už savo mašinos vairo.. bet ne tame esmė, kad už savo mašinos.. mb mane kaip tik ragindavo vairuot ir vairuot.. pamenu kaip tik atostogavau tuo metu, tai mb vis paskambina iš darbo ir klausia ar vairuoju biggrin.gif  jei kokią dieną nevažiuodavau niekur, tai sakydavo kad nors vietinėm gatvėm pavažinėčiau smile.gif

na mes neturim kolkas galimybes isigyti antra masina todel tenka dalintis viena.as nesakau kad jis man draudzia vairuoti kaip tik labiau ragina nes zino kad jei apleisiu sy reikala tai poto bus dar baisiau ...tiesiog vienai vaziuoti dar neduoda verysad.gif kolkas nedirbu tai priziuriu namus ir laukiu kol MB grys namo, todel jei kazkur vaziuojam tai dviese labai retai kada vaziuojam kazkur nekartu(jei tai buna darbo diena ir dar pikas-vairuoja jis g.gif o savaitgaliais vairuoju as...man to per maza....) ax.gif o va ryt kaip tik pasitaike galimybe vaziuoti vienai bet kad neduoda masinos verysad.gif esu garantuota kad jei nebutu buve to kvailo "bum"tai jau senej buciau pati viena vazinejusi doh.gif
Atsakyti