Įkraunama...
Įkraunama...

Pradedančios vairuotojos

QUOTE(denaxa @ 2008 09 02, 11:59)
Cia del neteisingos sedesenos arba vaira laikai ne taip kaip priklauso,jei viskas gerai sureguliuota skaudet neturi,tuo labiau opelyje-ten sedynes nerealiai patogios.Pagal tai kur skauda speju kad per arti sedi.

Maniškis irgi sako, kad gal per arti, bet iš toliau nepasiekiu pedalo. Nesu mažo ūgio 168cm tai gal mano kojos trumpos? hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(vovere74 @ 2008 09 02, 11:46)
Man labai patogu sėdėti tip kaip nureguliuota, tik va tos rankos unsure.gif  O mano mašiniukas ne iš t šustrųjų, labai kažin kaip ir nepareguliuosi schmoll.gif  Bet reiks bandyt kažkaip paderint iš naujo.

Derinti tau tik atlosa reikia.Kai atsilosi iki galo ir gerai prisispaudi prie sedynes atloso istiesk pilnai rankas ir susidek jas ant vairo visaus(viena ant kitos),tai vat rankos turi ant vairo kabeti per riesa,tai yra optimaliausias atstumas(teisingiausias),o vairuoti turi pilnai prisispaudus prie atloso.Ranku padetis ant vairo turi buti 9-3,ilgai vaziuojant gali buti ir 10-14,ir butinai jos turi buti atpalaiduotos.
As anksciau irgi ta problema turejau,o kai mane sitaip pamoke tai dabar galiu kad ir visa para vaziuot,nieko neskauda ir niekas nepavargsta thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(denaxa @ 2008 09 02, 12:11)
Derinti tau tik atlosa reikia.Kai atsilosi iki galo ir gerai prisispaudi prie sedynes atloso istiesk pilnai rankas ir susidek jas ant vairo visaus(viena ant kitos),tai vat rankos turi ant vairo kabeti per riesa,tai yra optimaliausias atstumas(teisingiausias),o vairuoti turi pilnai prisispaudus prie atloso.Ranku padetis ant vairo turi buti 9-3,ilgai vaziuojant gali buti ir 10-14,ir butinai jos turi buti atpalaiduotos.
As anksciau irgi ta problema turejau,o kai mane sitaip pamoke tai dabar galiu kad ir visa para vaziuot,nieko neskauda ir niekas nepavargsta thumbup.gif

Ačiū, reiks bandyt taip daryt.
Atsakyti
Na,reikia sita temele uzbaigti,a tai Nestta tokia grazia nauja padare,laikas persikelti smile.gif
Atsakyti
Tolimoj kelionej tai man nugara paskausta - baisiai nepatogi sedyne, nes ale sportine auto pas mus... atsigulus vairuot nemoku, tai tenka kazkaip kitaip taikytis, mieste tai nejuntu nieko blogo, bet va ilgam kely, tai turbut pusiaukelej tureciau islipt maksta padaryt doh.gif biggrin.gif
Ir rankas laikau abi ant vairo biggrin.gif Nes neturiu kur laisvos deti, tik pavaras jei perjungineju, bet tai kaip cia kazkuri rase, sekundes reikalas perjungt.
Tiesa, dar turiu tokia problema - pastebejau, kad ten kur sukasi galva ten ir vairas man sukasi biggrin.gif doh.gif pvz, vaziuodama negaliu reguliuoti radijos, nes atmintinai nemoku, o jei pasuku galva ar akis paziuret, tai man iskart ir vairas i ta puse krypsta doh.gif Kaip man sito atsikratyt??? g.gif
Beje, po savaites beveik jau bus 4 menesiai (oho, kiek daug :blink) kaip islaikiau vairavima ir galiu pasakyti, kad tikrai jauciasi skirtumas thumbup.gif nors manau cia didziausias nuopelnas to, kad paskutiniu metu beveik kasdien vazineju, nes jei ir dabar vaziuociau tik sekmadieniais vakare, tai naudos mazai butu...
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 09 02, 14:17)
Tiesa, dar turiu tokia problema - pastebejau, kad ten kur sukasi galva ten ir vairas man sukasi biggrin.gif doh.gif pvz, vaziuodama negaliu reguliuoti radijos, nes atmintinai nemoku, o jei pasuku galva ar akis paziuret, tai man iskart ir vairas i ta puse krypsta doh.gif Kaip man sito atsikratyt??? g.gif

Išmoksi. Aš pradžioj irgi nieko negalėjau junginėti, nes vairą nusukdavau kur nereikia rolleyes.gif Bet dabar jau normaliai.
Aš tik bijau artėjančios žiemos. Praeita žiema buvo labai jau dėkinga man kaip nepatyrusiai vairuotojai, bet bijau, kad kita gali būti kiek panašesnė į žiemą. Ech. Šiek tiek ramina tai, kad anksti ryte ir vėlai vakare būna pakankamai mažai mašinų.
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 09 02, 14:17)
Tolimoj kelionej tai man nugara paskausta - baisiai nepatogi sedyne, nes ale sportine auto pas mus... atsigulus vairuot nemoku, tai tenka kazkaip kitaip taikytis, mieste tai nejuntu nieko blogo, bet va ilgam kely, tai turbut pusiaukelej tureciau islipt maksta padaryt doh.gif biggrin.gif
Ir rankas laikau abi ant vairo biggrin.gif Nes neturiu kur laisvos deti, tik pavaras jei perjungineju, bet tai kaip cia kazkuri rase, sekundes reikalas perjungt.
Beje, po savaites beveik jau bus 4 menesiai (oho, kiek daug :blink) kaip islaikiau vairavima ir galiu pasakyti, kad tikrai jauciasi skirtumas thumbup.gif nors manau cia didziausias nuopelnas to, kad paskutiniu metu beveik kasdien vazineju, nes jei ir dabar vaziuociau tik sekmadieniais vakare, tai naudos mazai butu...

skaudi tema man veidrodeliai... tai mb sako-tai per peti pasiziurek kur kita auto jei veidrodelio nesupranti
negaliu ziureti per peti nes tada raunu arba i kaire arba i desine,priklausomai per kuri peti ziuriu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(comep @ 2008 09 02, 13:33)
skaudi tema man veidrodeliai... tai mb sako-tai per peti pasiziurek kur kita auto jei veidrodelio nesupranti
negaliu ziureti per peti nes tada raunu arba i kaire arba i desine,priklausomai per kuri peti ziuriu  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif kaip man pazistama mirksiukas.gif as tusciam kelyje kartais pasitreniruoju: ziuriu per veidrodelius, i sonus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(slyva @ 2008 09 02, 15:17)

as ismokau, kai man uzdraude vairuoti dviem rankomis (tetis ir MB ir instruktorius)..zinau, kad negerai, bet kitaip niekaip neismokau... blush2.gif
jie sake, kad taip lengviausia cia liga isgydyti..nezinau kiek teisos, bet man padejo unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Basava @ 2008 09 02, 14:38)
biggrin.gif kaip man pazistama mirksiukas.gif as tusciam kelyje kartais pasitreniruoju: ziuriu per veidrodelius, i sonus.  ax.gif

tai as ir bandziau tusciam kely
aciu dievui nesumasciau mieste doh.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti