Įkraunama...
Įkraunama...

Garų puodai

Planuojame pirkti elektrinį garų puodą. Manau, kad bus sveikiau gaminti maistą.
Jeigu turite nusipirkę, ar galite parašyti kokį ir savo nuomonę apie teigiamas ir neigiamas jo puses.
P.S. Gal jau ir yra panaši tema, bet aš jos neradau.
Atsakyti
aš turiu TEFAL vitamin+, tai galiu tik teigiamai atsiliepti apie šį puodą, man labai patinka, viskas ką pagaminu yra skanu ir sveika.

Atsakyti
Turiu Bomann garpuodį, negaliu atsidžiaugti, vaikui praktiškai viską jame gaminu. O omletas koks gaunasi (yra specialus indas), purus, kaip pyragas thumbup.gif , su vyru šonkauliukus su kopūstais troškinamės thumbup.gif thumbup.gif ir t.t. Tik kai naujas puodas buvo, kažkokį specifinį kvapą maistas įgaudavo (bet užuosdavau tik aš, vyras nieko neužuodė), nors sąžiningai buvau išplovus unsure.gif, tačiau po poros kartų dingo.
Atsakyti
Labukas, mamos smile.gif

Mano mama prieš metus paskaičiusi tokios "Vakarų ekspreso" žurnalistės N. Mogučajos straipsnius apie tai, kaip laikėsi latvių dietologo Chazano dietos, ėmė ir pati skrupulingai maistą reguliuoti. Per metus laiko pati savo sistemą susidarė. Ir ėmė svajoti apie garų puodą. Labai patogu: keliais aukštais vienu metu gamini ir pagrindinį patiekalą, ir garnyrą. O svarbiausia, be jokių riebalų smile.gif
Tik va, niekaip neįkalbėjau jos pirkti elektrinį garų puodą doh.gif . Seno sukirpimo žmogus: jei naudoja dujas, tai nepiktnaudžiaus elektra... Tai prieš pora savaičių parsinešė tokį paprastą metalinį puodą su keliais aukštais, kur perdangos tokios su skylutėmis. Pritaikytas gaminti ir ant dujinės plytelės. Baltarusiškas gaminys. Labai gyrėsi, tik iki šiol dar neišbandė. Mokėjo 60 lt (yra KLP tokia parduotuvėlė prie senojo turgaus). Gaila, kad neišbandė, gal ir nieko dalykas. Tik aš apžiūrėjau dugną, tai ant keraminio paviršiaus gal ne itin geras sukibimas būtų, ko gero g.gif
Atsakyti
geras dalykas.mazai vargo-sudedi viska ir palieki ramiai smile.gif ne taip kaip keptuveje. Pirkom uz 300lt senukuose-esam patenkinti.tefal
Atsakyti
QUOTE(maza saulyte @ 2008 07 14, 15:21)
geras dalykas.mazai vargo-sudedi viska ir palieki ramiai smile.gif ne taip kaip keptuveje. Pirkom uz 300lt senukuose-esam patenkinti.tefal

Mes lyg ir nusiziurejome tefal, tik jų ne vienas modelis yra. Tad galvojame kuri pirkti, o koki turite jus? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Madera: 18 liepos 2008 - 21:16
as turiu paprasta, gal uz 100 lt. bet super daikciukas. Maniskis, kuris kepta maista dievina ir tas sako gal garuose virsi? thumbup.gif
Atsakyti
as turiu BRAUN garu puoda, dvieju aukstu, mokejau apie 230 Lt. yra papildomas indas juodos spalvos spalvotoms darzovems kaip morkoms ir pan. esu tikrai patenkinta, maistas gaunas skanus, o be to ir sveika thumbup.gif
Atsakyti
Sena tema

Tesiam ir dalinemes savo dziaugsmais ir vargais patiriamais su garpuodziais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(E.V. @ 2008 05 26, 18:39)
Turiu Bomann garpuodį, negaliu atsidžiaugti, vaikui praktiškai viską jame gaminu. O omletas koks gaunasi (yra specialus indas), purus, kaip pyragas thumbup.gif , su vyru šonkauliukus su kopūstais troškinamės thumbup.gif  thumbup.gif  ir t.t. Tik kai naujas puodas buvo, kažkokį specifinį kvapą maistas įgaudavo (bet užuosdavau tik aš, vyras nieko neužuodė), nors sąžiningai buvau išplovus unsure.gif, tačiau po poros kartų dingo.

O kaip juos troškinat vienam aukšte ar per kelis?Kiek laiko?Prašom viską nuo iki.. Cekava..
Aš nusipirkau paprastą - SCARLETT su nuolaida mokėjau 74LT, man tai tinka ir patinka. Ateity galbūt įsigysiu brangesnį, šį pirkau, nes norejau įsitikinti ar man išvis tokio ,,priboro" reikia...
Atsakyti
QUOTE(Lona @ 2008 08 15, 09:34)
O kaip juos troškinat vienam aukšte ar per kelis?Kiek laiko?Prašom viską nuo iki.. Cekava..
Aš nusipirkau paprastą - SCARLETT su nuolaida mokėjau 74LT, man tai tinka ir patinka. Ateity galbūt įsigysiu brangesnį, šį pirkau, nes norejau įsitikinti ar man išvis tokio ,,priboro" reikia...

as irgi sita nusipirkau, tai man jis nelabai schmoll.gif Man maistas jame neskanus, pirkau ji del mazo vaiko, kad sveikesnis maistas. Bet ir tai nedaug as ji panaudojau, stovi dabar vieta tik uzima.
Atsakyti
Jei kas neskaitėt - praeitam "Mano namų" žurnalo numery buvo paskelbtas neneudingiausių buitinų prietaisų sąrašas. Tai ten garų puodas - vienas iš lyderių hihihi.gif Na, nebent esat prisiekęs sveiko gyvenimo būdo išpažinėjas (tokių - gal tik keli procentai). ax.gif
Atsakyti