Įkraunama...
Įkraunama...

Garų puodai

QUOTE(pašnekutė @ 2008 08 18, 22:54)
Jei kas neskaitėt - praeitam "Mano namų" žurnalo numery buvo paskelbtas neneudingiausių buitinų prietaisų sąrašas. Tai ten garų puodas - vienas iš lyderių hihihi.gif  Na, nebent esat prisiekęs sveiko gyvenimo būdo išpažinėjas (tokių - gal tik keli procentai).  ax.gif

įdomu būtų pamatyti visą sąrašą ax.gif
Atsakyti
turiu TEFAL vitamin+, verdu tik bulves (daugiau kazka daryti jame fantazijos truksta blush2.gif ) labai patogu, nereikia priziureti, kad neisbegs ar pan. ai dar desreles verdu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2008 08 18, 23:54)
Jei kas neskaitėt - praeitam "Mano namų" žurnalo numery buvo paskelbtas neneudingiausių buitinų prietaisų sąrašas. Tai ten garų puodas - vienas iš lyderių hihihi.gif  Na, nebent esat prisiekęs sveiko gyvenimo būdo išpažinėjas (tokių - gal tik keli procentai).  ax.gif

geras, o pas mane jis plusa kaip bitute be poilsio lotuliukas.gif
Atsakyti
Noriu paklausti gaminanciu: Ar nebuna pilna virtuve garu po gaminimo (Ypac jei galingas puodas ir maza virtuve)?
Atsakyti
QUOTE(viketa @ 2008 08 19, 14:13)
Noriu paklausti gaminanciu: Ar nebuna pilna virtuve garu po gaminimo (Ypac jei galingas puodas ir maza virtuve)?

Pas mane maža virtuvė. Tai praveriu langą ir įjungiu gartraukį - jokių garų. Tik gal žiemą langai aprasoja.
Papildyta:
QUOTE(pašnekutė @ 2008 08 18, 21:54)

Skaičiau. Ten dar buvo pridėta, kad tinka tiems, kurie "mėgsta sveika ir neskanų maistą". Beje, ten buvo ir spragų. Pavyzdžiui, kokteilinė paminėta kaip nereikalingiausia, o blenderis - kaip labai naudingas. Na, aš kokteilinę vietoj blenderio naudoju - peiliukai juk tokie patys thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meškuolė: 19 rugpjūčio 2008 - 17:40
QUOTE(Meškuolė @ 2008 08 19, 18:40)
kokteilinė paminėta kaip nereikalingiausia, o blenderis - kaip labai naudingas. Na, aš kokteilinę vietoj blenderio naudoju - peiliukai juk tokie patys  thumbup.gif

Na, kokteilinės būna ir be peiliukų - vienos su tokiais "spsrneliais", kitos - tokiais specialiais diskais, tai gal čia apie tokias kalba. Su tokiom tai tik plakt ir nieko daugiau.
Atsakyti
Radau naudinga tema, atejau paskaitinet, koki garu puoda isigyt, o cia jiem antireklama pavaryta tongue.gif

Varau i sena tema ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Katu @ 2008 08 19, 21:44)
Radau naudinga tema, atejau paskaitinet, koki garu puoda isigyt, o cia jiem antireklama pavaryta  tongue.gif

Varau i sena tema  ax.gif

Tai reikia gi ir minusus pavardyti, kad žinotume, ko tikėtis ax.gif

Šiaip geras daiktas. Man didžiausias minusas - negalima dėti maniškio į indaplovę. O mes šiek tiek tinginiukai, tai nesmagu paskui rankomis groteles plauti.
Kai pirkau, galvojau, kad maistas bus labiau pažliugęs. Bet nieko, viskas puikiai gaunasi. Kadangi mes su vyru ir taip nesame riebaluose mirkytos mėsos mėgėjai, tai didelio skirtumo nejaučiame. Pavyzdžiui, vyras vištieną keptuvėje be aliejaus kepa. Tai garpuodyje troškinta būna tokio paties skonio.
Dabar tik garpuodyje gaminu kiaušinienę (daugiau jokių keptuvių ir vartymo - sumeti visas daržoves, kiaušinį, sūrį ir palieki - skamba kaip iš reklamos), širdeles, ir visą kitą maistą, kurį normaliomis sąlygomis reikėtų virti - daug paprasčiau.
Bet vat žuvis man nepatiko. Gal dėl to, kad šaldyta buvo. Kažkaip labai sušlapo.
Atsakyti
o aš vietoj garų puodo naudoju mikropliusą iš tw. ir kiaušinienes kepu, žuvį, omletus, mėsytę, pyragus... žodžiu viską smile.gif pati nebandžiau, bet teta virė ir cepelinus, ji turi ir garų puodą, sakė mikropliuse daug skanesni gavosi.
Atsakyti
QUOTE(pašnekutė @ 2008 08 18, 22:54)
Jei kas neskaitėt - praeitam "Mano namų" žurnalo numery buvo paskelbtas neneudingiausių buitinų prietaisų sąrašas. Tai ten garų puodas - vienas iš lyderių ...]

Tai kad kiekvienas prietaisas užsistovi... kol naujas - naudojamas dažniau, po to rečiau, bet tikrai kiekvienas reikalingas. Juk nusibosta kasdien gamint tą patį... o be to reiktų ne madų ir naujovių vaikytis (ir pirkt viską iš eilės), o atsirinkt, ko labiausiai reikia.
Aš garpuodį pirmiausia tėvams padovanojau, galvojau nesupras ir nepatiks jiems toks maistas (ir tyliai audžiau mintį, kad gal man atiduos kaip nereikalingą daiktą), tai pasirodo mama įsigudrino ne tik gamint, bet ir šildyt maistą. Taip mano viltys žlugo ir dabar galvoju nieko nelaukus įsigyt pati ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vixiuke @ 2008 08 20, 15:25)
o aš vietoj garų puodo naudoju mikropliusą iš tw. ir kiaušinienes kepu, žuvį, omletus, mėsytę, pyragus... žodžiu viską smile.gif pati nebandžiau, bet teta virė ir cepelinus, ji turi ir garų puodą, sakė mikropliuse daug skanesni gavosi.

atsiprašau už savo neišmanymą, bet kas tas mikropliusas?
Atsakyti
QUOTE(Meškuolė @ 2008 08 20, 16:44)
atsiprašau už savo neišmanymą, bet kas tas mikropliusas?

tai toks tupperware indas, kuriame mikro bangų krosnelėje maistas gaminamas be vandens (išskyrus kruopas). Taip maiste, o ne vandenyje lieka visi vitaminai, galima gaminti be riebalų, maistas pagaminamas greičiau nei įprastai, nes neeikvojama energija sušildyti vandeniui.
Atsakyti