Įkraunama...
Įkraunama...

J.Urbšio katalikiška mokykla

QUOTE(Dusyte @ 2010 08 13, 20:17)
Tai aš ir norėjau sužinoti, gal kas tiksliai jau autorius žino  ax.gif . Tiek to, palauksim rugsėjo.

Galiu tik apie anglų papasakot, bet ir tai, daug labai priklauso nuo mokytojo, kaip jis dirba, pvz. vieni lietuvių mokytojai iš vis pratybų neturi, kiti turi, taip kad sunku pasakyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmelis @ 2010 08 04, 15:54)
Glacier, o jūs pakeitėt prašymą, kad eitumėt kartu į vieną klasę su savais mokiniais? ax.gif

Labutis visoms wink.gif

Na taip, pasakiau kad detų į "papkę" su Paparčiukais smile.gif
Pratybas būt gerai žinot, bet ką čia žinosi, kai nei klasės, nei auklėtojos, nei mokytojų dar nežinai.. Dabar atostogos, tai beslankiojant po prekybcentrius, būt galima ramiai susipirkt, paskui teks per galvą verstis doh.gif O šiaip tai priemonės gi labai nesiskirs manyčiau, išskyrus pratybas.
Atsakyti
QUOTE(Glacier @ 2010 08 16, 19:37)
Labutis visoms wink.gif

Na taip, pasakiau kad detų į "papkę" su Paparčiukais smile.gif
Pratybas būt gerai žinot, bet ką čia žinosi, kai nei klasės, nei auklėtojos, nei mokytojų dar nežinai.. Dabar atostogos, tai beslankiojant po prekybcentrius, būt  galima ramiai susipirkt, paskui teks per galvą verstis  doh.gif O šiaip tai priemonės gi labai nesiskirs manyčiau, išskyrus pratybas.

O ko per galvą verstis? Bijot, kad neužteks visiems? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmelis @ 2010 08 16, 21:43)
O ko per galvą verstis? Bijot, kad neužteks visiems?  biggrin.gif

Nu jau tikrai ne biggrin.gif
O bet taciau del to, kad reiks jau ir man i darba eiti ir nebespeti, ir lakstyti akis isdegus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dusyte @ 2010 08 13, 21:17)
Tai aš ir norėjau sužinoti, gal kas tiksliai jau autorius žino  ax.gif . Tiek to, palauksim rugsėjo.

noretusi pratybu sasiuviniu sarasus turet anksciau, manau piniginei lengviau pamazu supirkt, o be to Rimi 23-24d. 30% nuolaida pratyboms, vis tik nemazai mano nuomone.. ax.gif o dabar sedi, lauki, tada rugseji lakstai po knygynus jei kazkokiu nerandi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2010 08 21, 09:14)
noretusi pratybu sasiuviniu sarasus turet anksciau, manau piniginei lengviau pamazu supirkt, o be to Rimi 23-24d. 30% nuolaida pratyboms, vis tik nemazai mano nuomone..  ax.gif  o dabar sedi, lauki, tada rugseji lakstai po knygynus jei kazkokiu nerandi  doh.gif

Deja, niekuo negaliu padėti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Gyvatuke @ 2010 08 02, 10:29)
Gal kuri zinote, kada bus iskabinti saarasai kas papuole i kuria klase?
Nes mes kai buvome birzelio men. susirinkime, tai nebuvo aisku ar papuoleme pas ta mokytoja kur norejom, ar ne.. g.gif
Kurmeli, tu cia viska zinai.. blush2.gif  ax.gif

O siaip tai as siek tiek nusivyliau, kad nedave jokiu saraseliu, patarimu kaip pasiruosti pirmai klasei, sake kad viska pasakys rugseji susirinkimo metu.. Betgi kai kuriuos daiktus kaip kuprine, rasymo reikmenis noretusi ramiai susipirkti.. g.gif

Yra jau sąrašai šiandien iškabinti 1okų 4u.gif Nuėję rasit prie durų 4u.gif Pasirodo, 4 klasės bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmelis @ 2010 08 28, 15:17)
Yra jau sąrašai šiandien iškabinti 1okų 4u.gif Nuėję rasit prie durų 4u.gif Pasirodo, 4 klasės bus thumbup.gif

Pirmoku? O penktoku ner?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Glacier: 28 rugpjūčio 2010 - 19:59
QUOTE(Glacier @ 2010 08 28, 19:57)
Pirmoku? O penktoku ner?

Ne, tik pirmokų 4u.gif Turėtų pakabinti 4u.gif
Atsakyti
Galim padovanoti šitos mokyklos švarką pirmokui: "teisingos" spalvos ir medžiagos, rankovės ilgis 44 cm, nugaros 50cm, aišku, dėvėtas.
Į a/ž.
Atsakyti
Šventė trečiadienį 9,30 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gabe @ 2010 08 21, 10:14)
noretusi pratybu sasiuviniu sarasus turet anksciau, manau piniginei lengviau pamazu supirkt, o be to Rimi 23-24d. 30% nuolaida pratyboms, vis tik nemazai mano nuomone..  ax.gif  o dabar sedi, lauki, tada rugseji lakstai po knygynus jei kazkokiu nerandi  doh.gif

Rimi tkrai nebus jums reikiamu pratybu. Faktas
Atsakyti